Únor 8, 200916 r CMF: tak nějak ve všem, snažím se v Praglu sehnat slušnej podnájem bez realitky za slušný peníze a nedaří se....s na to navazuje hafo věcí....
Únor 8, 200916 r Luky: My jsme taky shaneli docela dlouho ale da se to ... kolik shanis? 2+1? Ovi: Neznam Ahoj Petul
Únor 8, 200916 r Ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooj ty vole, von žije. Zdaaaaaaaaaaaaaar Bobíka, pojď na Icq
Únor 8, 200916 r Ahojte Oslavování moc nebylo... V pátek na tý naší vesničce 8 pivek a afterparty do 3 do rána u nás na chajdě a tam na mě vyšel půllitr rumu No motal jsem se solidně. V sobotu taková klidnější rodiná oslava (13 lidí) chlebíčky, dorty, brambůrky, slivovice, křupky, voříšky Dostal jsem se po 4 dnech k netu, docela mazec ) A dnes jsem byl ještě navíc v práci Jo a za měsíc přesně ja Bobíka v kalendáři, bude asi horší..... ííííí Petr81, dnes už IC Q nestíhám, jak to znám tak 1OOO nepřečtenejch zpráv a chci jít za chvíli spát, jsem unaven, koukani
Únor 8, 200916 r to víš, že jo sodovkáři když jdete tak daleko, přeci nepůjdu přes celou Boleslav pěšky. A tentokrát nejdu vůbec, protože jedu lyžovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.