baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 byl jsem ted v sobotu za rodinou Dimovcu, tak jsme dali rec a domluvili, ze bych k nim v sobotu dorazil a nekam by se vyrazilo a mohlo by se dat dohromady vic lidi a nekam vyrazit zaparit, posedet, pojist, popit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak to bych navrhoval nějakou hospodu poblíž centra s jídlem a pitím a večer by se vidělo co dál, jestli nějaká piškotéka... tjo navrhoval bych Rozvoj, pak je kousek koliba, ale pivo mají kentus staropramen, ale to bych já vyřešil pitím vína. Ovi, co takhle to jít v tejdnu testnout a případně podle lidí zamluvit na pátek stůl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a ty chces spis patek jo?? jsme se bavili o sobote ale defakto by to bylo mozna jedno. Ja bych rozvoj klidne videl jako pruchozi a pak bych zkusil Kolibu, nikdy jsem tam nebyl a celkem by me to zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 já můžu i soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 hosi hosi to sou velky plany ne ze by me to teda prekvapovalo ci vadilo ...... jinak chlapy patek je pro me spatnej... Brdo si nebyl na kolibce jeste? tak to se musi zapit.... to bude pruuuuuser zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a jinak Bobiku, zase v tejdnu? jak jsme dopadli minulej tejden? a to jsme od zacatku byli jen dva - co kdyby ty rumy hecovali dalsi jeste treba 2 lidi.... bychom chciiiiipli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak po tomhle to teda vidim na sobotu a kombinace hospa + Koliba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 mozno... jestli si mlada nevymysli valentyn apod. .. tak 100% a bude rusno...zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 pockej to by muselo byt 100%, tebe jsem dlouho nevidel!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 pockej to by muselo byt 100%, tebe jsem dlouho nevidel!! utery nebo streda vim na 100% - to vis nevyhoda pritelkyn a pod. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 teda chtel jsem rict jedna z mnoha nevyhod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 musis oznamit, ze uz mas neco dulezityho nebo ji vemes sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 brej vecir ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 brdo sebou ne - to by kazila a nemohl bych spat zayse u kamosky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 já raději nic hecovat nebudu do hospody bych šel na 100péro a koliba podle situace ovi: já to myslel, že by jsme to šli zamluvit na ten rozvoj v případě, že se tu dohodneme a budeme vědět počty lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 brej vecir ! cus pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dimi me nebere telefon, ale ten Rozvoj bych bral to neni spatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 já raději nic hecovat nebudu do hospody bych šel na 100péro a koliba podle situace ovi: já to myslel, že by jsme to šli zamluvit na ten rozvoj v případě, že se tu dohodneme a budeme vědět počty lidí no dnes na 100% vedet nebudu - ale jako kdyz to pujde tak treba ve stredu ci ctvrtek to tam muzem jit spolu vecer zamluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a ja jsem 1 clovek takze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak si to hosi budete muset vzit na starosti .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ovi 1 ks Já 1 ks baurak 1 ks dimi 2 ks ? petr81 ? a dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak si to hosi budete muset vzit na starosti .-) to zase nedopadne dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dimi 2x, Petr81 asi vubec ne. ja bych mozna jeste nejaky lidi mel, ale to budu vedet ve stredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a kdo rikal neco o MichaluF co Michale? Mozna Peta psal ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dobrej večír.Ta jak se máte po dnešku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.