Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

byl jsem ted v sobotu za rodinou Dimovcu, tak jsme dali rec a domluvili, ze bych k nim v sobotu dorazil a nekam by se vyrazilo a mohlo by se dat dohromady vic lidi a nekam vyrazit zaparit, posedet, pojist, popit

Vloženo

tak to bych navrhoval nějakou hospodu poblíž centra s jídlem a pitím a večer by se vidělo co dál, jestli nějaká piškotéka...

tjo navrhoval bych Rozvoj, pak je kousek koliba, ale pivo mají kentus staropramen, ale to bych já vyřešil pitím vína.

Ovi, co takhle to jít v tejdnu testnout a případně podle lidí zamluvit na pátek stůl?

Vloženo

a ty chces spis patek jo?? jsme se bavili o sobote ale defakto by to bylo mozna jedno.

Ja bych rozvoj klidne videl jako pruchozi a pak bych zkusil Kolibu, nikdy jsem tam nebyl a celkem by me to zajimalo

Vloženo

hosi hosi to sou velky plany :) ne ze by me to teda prekvapovalo ci vadilo ......

jinak chlapy patek je pro me spatnej...

Brdo si nebyl na kolibce jeste? tak to se musi zapit.... to bude pruuuuuser zase... :)

Vloženo

a jinak Bobiku, zase v tejdnu? :) jak jsme dopadli minulej tejden? :) a to jsme od zacatku byli jen dva - co kdyby ty rumy hecovali dalsi jeste treba 2 lidi.... bychom chciiiiipli :)

Vloženo

já raději nic hecovat nebudu :D

do hospody bych šel na 100péro a koliba podle situace

ovi: já to myslel, že by jsme to šli zamluvit na ten rozvoj v případě, že se tu dohodneme a budeme vědět počty lidí :)

Vloženo
já raději nic hecovat nebudu :D

do hospody bych šel na 100péro a koliba podle situace

ovi: já to myslel, že by jsme to šli zamluvit na ten rozvoj v případě, že se tu dohodneme a budeme vědět počty lidí :)

no dnes na 100% vedet nebudu - ale jako kdyz to pujde tak treba ve stredu ci ctvrtek to tam muzem jit spolu vecer zamluvit :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...