Únor 9, 200916 r a co Luke? toho jsem potkal na kolibe asi pred mesicem - rozjebanej jak hovadu... a taky jako ja
Únor 9, 200916 r rumová víla, Michale, to je třetí do hecování Myslím, že Luke bydlí na lenince, takže to má na rozvoj kousek
Únor 9, 200916 r Proti horečce? Pokud máš nad 38 tak uvař čaj s citronem,vem jednu tabletu Paralen a vlez pod peřinu.Když máš teplotu do 38 tak se to nesráži.Mám doma zdravotní sestru a ted jsem se ji na to ptal.A prej hodně pit-hodně tekutin aby se zabránilo dehydrataci.
Únor 9, 200916 r brej večír ..... Co proti horečce pomoooc .Doprdele ,to je pocasi ,, cus vem coldrex a tunu vitaminu
Únor 9, 200916 r Jj,taky mam doma mam kolem sebe lidi vod mediciny ,ale nic mi nepomaha ,,vsecko jsem mel ... sedim pod dekou ,spoceny .... a furt se to meni .., Vikend byl narocny az az .,,
Únor 9, 200916 r zdarec! no trochu se nam to zase plaaaanuje trochu???? tam bude půlka hospody, jen tady odsud
Únor 9, 200916 r tak to zatim vidim:Ovi, Luke, Ja, Bob, Dimi 2x. skoda jeste Petra no ale co.... kurna koho bychom tam jeste natahli?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.