O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak decánko, žejo a byl jsem bez snídaně prej decanko to zase budou vykresy co? ....kuva ale dnes vecer uz taky zajdu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ideální dieta Tome Ovidius: kde si měl dělat? mě práce dopadla, naštěstí si mě tu nechali i po zkušební době anglina docela v poho, ale po Vánocích to byl záhul se zase rozkecat Spidi: njn, to sou ty vláčkovci máš něco novýho ve sbírce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ja nevim ze se ta zima tu drzi... clovek to auto chce umejt neco na tom udelat ale copak se da? Njn, taky si říkám, že je nemorální mít to tak zahnojený, ale když to budu mejt, tak to bude o zdraví a stejně to bude druhej den tak jako před tím, takže na to kašlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: njn, to sou ty vláčkovci máš něco novýho ve sbírce? Momentálně ne, ale příští týden bych měl mít v ruce odlitek přípojnýho vozu k motoráku M286, takže se pak bude tvořit o 106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak já sem nemyl auto od listopadu taky podle toho chudák mazlik vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: jaký měřítko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ovidius: kde si měl dělat? mě práce dopadla, naštěstí si mě tu nechali i po zkušební době anglina docela v poho, ale po Vánocích to byl záhul se zase rozkecat no chtel jsem do Phy a nebo potom do jedny firmy tu v MB - nabidek bylo vic a vzdy se jednalo bud o grafika, DTP nebo kreslic-catia.... ale sef se dozvedel ze chci plachnout tak pridal.... a tak sem zustal no... :) uz sem si zkopcil i tolik prirucek a manualu catie a sehnal soft a zacal se ucit.... i neco umim kde jsi ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak já sem nemyl auto od listopadu taky podle toho chudák mazlik vypadá no prave sem na to podobne a vevnitr!.... no hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: jaký měřítko? Hánulka, ta je akorát pro moje hovadský pracky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 dak: jj dieta fajnová ovi: dnes výkresy nejsou, dělám 3D, no bude to zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ovidius: já sem v MB kousek od komína výroba PUR pěn do sedaček, komunikace s kvalitou zákazníka Spidi: nahoď pro představu foto jak to vypadá, co se týká vlaků, tak sem lama, bo sem spíš na čtyři kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 dak: jj dieta fajnová ovi: dnes výkresy nejsou, dělám 3D, no bude to zajímavý dal jsem druhy jabko a seru na to - je mi z toho akorat blbe a mam vetsi hlad ....... za hodku a 30 jdu do prazaku a dam si polivku a poradnou porci neceho poradnyho.... a 11ku k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 celej kancl jdeme za hodinu na Rožátov na gáblík, ale dám něco dietního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 celej kancl jdeme za hodinu na Rožátov na gáblík, ale dám něco dietního. jooo krvava hnata .... tam to mam taky rad .... tam se pije.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: nahoď pro představu foto jak to vypadá, co se týká vlaků, tak sem lama, bo sem spíš na čtyři kola Vydrž, vykopu na disku nějakou fotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: něco jako ovarový koleno? ty woe, taky do sebe sázím dietní jídla, vánoce byly děs.. oběd ve 12, snad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 to je hrozný,se tady bavíte jenom o žrádle.......já si tady pěkně chroupu okurku a jak ji vidím,tak jsem si vzpomněl na Gin s tonikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ty voe tady dnes vsichni drou.... maji hlad a nejradeji by v praci chlastali ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 nějakou zelenin dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já bych se spokojil s tím jídlem a chlastem.Práci bych mohl vynechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jej ale ja mam hlad ze to snad neni ani zdravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tady jsem našel jen něco staršího... Hledám dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No a ještě tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 asi nemáš v rovnováze jin-jang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 asi nemáš v rovnováze jin-jang tak voni uz tam zacli i s fetem lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.