Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ideální dieta Tome :palec2:lol

Ovidius: kde si měl dělat? mě práce dopadla, naštěstí si mě tu nechali i po zkušební době :D anglina docela v poho, ale po Vánocích to byl záhul se zase rozkecat lol

Spidi: njn, to sou ty vláčkovci :D máš něco novýho ve sbírce?

Vloženo
ja nevim ze se ta zima tu drzi... clovek to auto chce umejt neco na tom udelat ale copak se da? :)

Njn, taky si říkám, že je nemorální mít to tak zahnojený, ale když to budu mejt, tak to bude o zdraví a stejně to bude druhej den tak jako před tím, takže na to kašlu... ;)

Vloženo
Spidi: njn, to sou ty vláčkovci :D máš něco novýho ve sbírce?

Momentálně ne, ale příští týden bych měl mít v ruce odlitek přípojnýho vozu k motoráku M286, takže se pak bude tvořit o 106 ;)

Vloženo
Ovidius: kde si měl dělat? mě práce dopadla, naštěstí si mě tu nechali i po zkušební době :D anglina docela v poho, ale po Vánocích to byl záhul se zase rozkecat lol

no chtel jsem do Phy a nebo potom do jedny firmy tu v MB - nabidek bylo vic a vzdy se jednalo bud o grafika, DTP nebo kreslic-catia.... ale sef se dozvedel ze chci plachnout tak pridal.... a tak sem zustal no... :) :) :palec2: uz sem si zkopcil i tolik prirucek a manualu catie a sehnal soft a zacal se ucit.... i neco umim :)

kde jsi ty?

Vloženo

Ovidius: já sem v MB kousek od komína :p výroba PUR pěn do sedaček, komunikace s kvalitou zákazníka ;)

Spidi: nahoď pro představu foto jak to vypadá, co se týká vlaků, tak sem lama, bo sem spíš na čtyři kola :D

Vloženo
dak: jj dieta fajnová :D

ovi: dnes výkresy nejsou, dělám 3D, no bude to zajímavý lol

dal jsem druhy jabko a seru na to - je mi z toho akorat blbe a mam vetsi hlad ....... za hodku a 30 jdu do prazaku a dam si polivku a poradnou porci neceho poradnyho.... a 11ku k tomu :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...