Únor 10, 200916 r TADY MRTVO, JEŠTĚ, ŽE TAK. KLIKÁM 2X RYCHLEJC NEŽ JINDY A ASI 10000X NEŽ VČERA ty brdo ty nespis? jo musis makat vid? vcera se nechtelo...
Únor 10, 200916 r Zdravičko všem ... cus pane no koukam, ze tu mame cas obeda... toz neco s tim vyvedem
Únor 10, 200916 r cus paneno koukam, ze tu mame cas obeda... toz neco s tim vyvedem Caau ... Taky bych neco dal ,ale nemam vubec chut ... Ta podelana nemoc mi vzala vsecky chutove buňky ..,
Únor 10, 200916 r Brý den, dneska ti tu mam docela pracovní, přišla mi ale dneska výplata na účet-tak je krapet veseleji:)
Únor 10, 200916 r Brý den, dneska ti tu mam docela pracovní, přišla mi ale dneska výplata na účet-tak je krapet veseleji:) Cau Luky ... Tak to verim ,ze je urcite fajn ...
Únor 10, 200916 r Jerysku caaau Luky ahoj me ma taky dneska prijit vyplata ale na nalade mi to zrovna moc nepridava
Únor 10, 200916 r Jery: dneska fajn:) uvidíme jak bude další dny-to už zase veselo nebude.... Tak to je vzdycky ... no,treba bude fajn celej mesic ;) Co jinac jak se vede ??
Únor 10, 200916 r Jinac to jde, vše kazí jen neschopnost sehnat v Praze slušnej podnájem za rozumný peníze...
Únor 10, 200916 r Jinac to jde, vše kazí jen neschopnost sehnat v Praze slušnej podnájem za rozumný peníze... Jasny ,v Praze je to celkem problem .. Nejaky znamosti ? ... Muzu se ti zkusit poptat jestli tam ma znamy jeste byt . Petře ahoj
Únor 10, 200916 r Jero: zkus...mam ted už něco rozjednanýho, ale vítám každou pomoc(realitce žádnou provizi platit nechci)
Únor 10, 200916 r Jero: zkus...mam ted už něco rozjednanýho, ale vítám každou pomoc(realitce žádnou provizi platit nechci) Ok , Hned jak budu na drate s kamosem tak se ho poptam a dam vedet....,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.