Únor 10, 200916 r Je to hruza jak se to meni .... Tady to samy ,vcera od nulou ,dneska chumeli - sviti slunko a je 6+ .... Supr aprilovka člověk by ani neřekl, že je zima
Únor 10, 200916 r Já bych si ted k práci dal jedno velký Jo ,,to by mi bodlo taky No na zimu to vubec nevypada ,az na tu trosku snehu no .,,
Únor 10, 200916 r Myslim,ze 40 urcite do soboty mit nebudu (klep,klep) ... doufam v to Jaky mate jinac u Vas pocasi ? u nas snih - mokro-taje a zatazeno - zima..... fuj hnusnejc snad to uz ani nejde
Únor 10, 200916 r u nas snih - mokro-taje a zatazeno - zima..... fuj hnusnejc snad to uz ani nejde Akorat pocasi na umyti kary co .,,
Únor 10, 200916 r Akorat pocasi na umyti kary co .,, no v nedeli sem chtel-ale bylo uz hnusne tak ted bych to mel vse zpet...
Únor 10, 200916 r a možná ne jen, jedno no to mi povidej - 2 dny sem nemel ani lok a uz bych zasel...
Únor 10, 200916 r a možná ne jen, jedno asi jen jedno, páč v 17.00 jedu domů autem...a alkohol za volant nepatří
Únor 10, 200916 r Akorat pocasi na umyti kary co .,, to jsem měl dneska v plánu, že vemu služebáky a pojedu a ráno vstanu a ejhle
Únor 10, 200916 r no v nedeli sem chtel-ale bylo uz hnusne tak ted bych to mel vse zpet... No tj, ja uz planuju,ze dam auto dopucu nejmin 3ti tyden ,ale nema to cenu ,,a jeste ,ze jsem to neudelal v sobotu jak jsem chtel pac jeste v ten den jsem mel takovydle pekny kola pneu
Únor 10, 200916 r no to mi povidej - 2 dny sem nemel ani lok a uz bych zasel... to je hrůza, co?? neboj v v pátek si jich aspoň o 5 víc než obvykle asi jen jedno, páč v 17.00 jedu domů autem...a alkohol za volant nepatří tak by jsi tam nechal auto a jel MHD
Únor 10, 200916 r No tj, ja uz planuju,ze dam auto dopucu nejmin 3ti tyden ,ale nema to cenu ,,a jeste ,ze jsem to neudelal v sobotu jak jsem chtel pac jeste v ten den jsem mel takovydle pekny kola pneu já svýho miláčku už ani přes tu špínu nevidím
Únor 10, 200916 r MHD nee, jsem takovej že občas radši oželím to pivo a jedu autem:) tak tady v Praze je to celkem jedno, možná tou MHD jsi občas doma dřív než autem
Únor 10, 200916 r já svýho miláčku už ani přes tu špínu nevidím To ja nastesti jeste jo ... Baui ahoj
Únor 10, 200916 r přesně Luky, já raději MHD, mám klid a nemusím se o nic starat, proto si plnými doušky užívám páteční cesty domů, lahoda a víceméně sám na cestach
Únor 10, 200916 r to je hrůza, co?? neboj v v pátek si jich aspoň o 5 víc než obvykle patek nemuzu - trenink a v sobotu rano odjezd na zapas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.