Únor 10, 200916 r patek nemuzu - trenink a v sobotu rano odjezd na zapas tak to máš špatný, ale co se dá dělat. sobota je taky pěknej den na pár orosených
Únor 10, 200916 r tak to máš špatný, ale co se dá dělat. sobota je taky pěknej den na pár orosených sobota jestli vyjde tak jdu s Bobikem, Baurakem, Lukem, (to jsou vsechno alkaci) a pak jeste dalsi odtud z clubu na 1 pivo takze sobota bude jinej rachot...
Únor 10, 200916 r chjo, mě to v tý práci dnes vůbec nebaví, už aby byl večer a šlo se domů , dneska se tu cejtim jak ten prostřední
Únor 10, 200916 r sobota jestli vyjde tak jdu s Bobikem, Baurakem, Lukem, (to jsou vsechno alkaci) a pak jeste dalsi odtud z clubu na 1 pivo takze sobota bude jinej rachot... škoda, že jen na 1 , to se ani nevyplatí špinit sklenice
Únor 10, 200916 r chjo, mě to v tý práci dnes vůbec nebaví, už aby byl večer a šlo se domů , dneska se tu cejtim jak ten prostřední no tak to se necejtis nejlip..
Únor 10, 200916 r ja myslim, ze to bude decentni :-) ti to pripomenu v pondeli v praci jak to bylo decentni
Únor 10, 200916 r si snad raději objednejte cisternu pst ne tak nahlas ... nebo to Bobik udela nebo muzem na Rozatov - tam to tocej primo z tanku reknem 8 mist k sezeni a 2 tanky
Únor 10, 200916 r pst ne tak nahlas ... nebo to Bobik udela nebo muzem na Rozatov - tam to tocej primo z tanku reknem 8 mist k sezeni a 2 tanky myslíš, že by to Bobík udělal??? tak zas tak zlej není to je dobrá kombinace 8=2
Únor 10, 200916 r myslíš, že by to Bobík udělal??? tak zas tak zlej není to je dobrá kombinace 8=2 ja si nic nemyslim.. ja jsem jen videl jak chlasta rum..
Únor 10, 200916 r no jit v tehle sestave do takovy hospy to by byla prdel:-) presne... prosim te kdo teda potvrdil? jmenovite..
Únor 10, 200916 r presne... prosim te kdo teda potvrdil? jmenovite.. jak jsem psal vcera, Dimi 2x, Ty, Ja, Luke, Tomas a snad jsem zatim na nikoho nezapomel
Únor 10, 200916 r Ahoj kamarádi, před chvílí jsem se probudil a hned jdu mezi vás... zdar pane koukam ranni ptace .....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.