baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to jsem celej ja :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 patek nemuzu - trenink a v sobotu rano odjezd na zapas tak to máš špatný, ale co se dá dělat. sobota je taky pěknej den na pár orosených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to máš špatný, ale co se dá dělat. sobota je taky pěknej den na pár orosených sobota jestli vyjde tak jdu s Bobikem, Baurakem, Lukem, (to jsou vsechno alkaci) a pak jeste dalsi odtud z clubu na 1 pivo takze sobota bude jinej rachot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 chjo, mě to v tý práci dnes vůbec nebaví, už aby byl večer a šlo se domů , dneska se tu cejtim jak ten prostřední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 sobota jestli vyjde tak jdu s Bobikem, Baurakem, Lukem, (to jsou vsechno alkaci) a pak jeste dalsi odtud z clubu na 1 pivo takze sobota bude jinej rachot... škoda, že jen na 1 , to se ani nevyplatí špinit sklenice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 chjo, mě to v tý práci dnes vůbec nebaví, už aby byl večer a šlo se domů , dneska se tu cejtim jak ten prostřední no tak to se necejtis nejlip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 škoda, že jen na 1 , to se ani nevyplatí špinit sklenice jo jedno ale do beliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ja myslim, ze to bude decentni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to by bohatě stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ja myslim, ze to bude decentni :-) ti to pripomenu v pondeli v praci jak to bylo decentni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to by bohatě stačilo no prave... a ja se bojim ze to jeste bude malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to radsi nedelej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no prave... a ja se bojim ze to jeste bude malo si snad raději objednejte cisternu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to radsi nedelej :-) treba si to nebudu ani pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 si snad raději objednejte cisternu pst ne tak nahlas ... nebo to Bobik udela nebo muzem na Rozatov - tam to tocej primo z tanku reknem 8 mist k sezeni a 2 tanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 pst ne tak nahlas ... nebo to Bobik udela nebo muzem na Rozatov - tam to tocej primo z tanku reknem 8 mist k sezeni a 2 tanky myslíš, že by to Bobík udělal??? tak zas tak zlej není to je dobrá kombinace 8=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 myslíš, že by to Bobík udělal??? tak zas tak zlej není to je dobrá kombinace 8=2 ja si nic nemyslim.. ja jsem jen videl jak chlasta rum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no jit v tehle sestave do takovy hospy to by byla prdel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no jit v tehle sestave do takovy hospy to by byla prdel:-) presne... prosim te kdo teda potvrdil? jmenovite.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ja si nic nemyslim.. ja jsem jen videl jak chlasta rum.. jak zavalenej horník??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jak zavalenej horník??? :smich: lip bych to nenapsal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ahoj kamarádi, před chvílí jsem se probudil a hned jdu mezi vás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 presne... prosim te kdo teda potvrdil? jmenovite.. jak jsem psal vcera, Dimi 2x, Ty, Ja, Luke, Tomas a snad jsem zatim na nikoho nezapomel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ahoj kamarádi, před chvílí jsem se probudil a hned jdu mezi vás... zdar pane koukam ranni ptace ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 :smich: lip bych to nenapsal.. tak to musel být hezkej pohled Dobré ráno Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.