Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj kamarádi, před chvílí jsem se probudil a hned jdu mezi vás... :palec2:

tak to Dobré ránko ! ;) ;)

zdar pane

koukam ranni ptace :).....

Ne tak docela, to byl poobědní šlofíček, boj jsem do tří do rána přetěsňoval tekoucí hlavy na jednom motoráku v depu, aby mohl ráno odvést spokojeně lidi do zaměstnání a do škol... ;):palec2:

Dobré ráno Spidi

Čao pane... :palec2:

tak to Dobré ránko ! ;) ;)

Zdar jak Brno Jero... :palec2:

Kurec koukám, že se venku zase sype nějakej bílej homous. V sobotu jsem vykoupal vůz, v neděli pršelo a zase to bylo jako čuník, včera odpoledne jsem ho vykoupal znovu a dnes zase taká vyjebávka... :aggressive:

SPAMEŘI lol

JEŠTĚ PŮL HOĎKY PRÁCE (ODEVZDAT), PAK CHVILKU POZEVLUJU NA NETU A DOM :)

kde máš tu černovlásku??

Nejspíš doma... ;)

SPAMEŘI lol

Sám seš a na druhý to svádíš... ;)

Ne tak docela, to byl poobědní šlofíček, boj jsem do tří do rána přetěsňoval tekoucí hlavy na jednom motoráku v depu, aby mohl ráno odvést spokojeně lidi do zaměstnání a do škol... ;):palec2:

tak to pak ano .. a uspesne?

Kurec koukám, že se venku zase sype nějakej bílej homous. V sobotu jsem vykoupal vůz, v neděli pršelo a zase to bylo jako čuník, včera odpoledne jsem ho vykoupal znovu a dnes zase taká vyjebávka... :aggressive:

to nevíš, že koupání se mám nechat na jaro a né uprostřed zimy :D

SPAMEŘI lol

JEŠTĚ PŮL HOĎKY PRÁCE (ODEVZDAT), PAK CHVILKU POZEVLUJU NA NETU A DOM :)

pry spameri :) jdes dneska na jedno? nebo se setris?

a ja sem to chtel umejt v sobotu ci nedeli - jeste ze se mi to nepodarilo.... to by to bylo ted zase jak malovany... :(

tak to pak ano .. a uspesne?

Jasná, ono to bylo nějakej čas odvodněný a ty těsnění vytvrdly a v okamžiku, kdy se to zavodní na načutne, tak to kolem těch těsnění teče...

Na tohle je jediná pomoc, buď pořád jezdit a jezdit a nebo měnit těsnění a přebrušovat hlavy do zblbnutí...

Jasná, ono to bylo nějakej čas odvodněný a ty těsnění vytvrdly a v okamžiku, kdy se to zavodní na načutne, tak to kolem těch těsnění teče...

Na tohle je jediná pomoc, buď pořád jezdit a jezdit a nebo měnit těsnění a přebrušovat hlavy do zblbnutí...

porad jezdit... :)

to nevíš, že koupání se mám nechat na jaro a né uprostřed zimy :D

Hmmm, minimálně do konce týdne na to kašlu... lol

aha :D

lol

Proč, chybí Ti snad...? ;)

porad jezdit... :)

Jedině tak, ale ty motoráky už nejsou v turnusu, jezdí jen náhrady, když se posere některej z těch, co tam jezdí normálně v turnusu.

Hmmm, minimálně do konce týdne na to kašlu... lol

to já taky,ale já pak rovnou pojedu na rozleštění laku, aby to trochu vypadalo k světu

Odkrytovaný hlávky... ;)

post-272-1234275590_thumb.jpg

to já taky,ale já pak rovnou pojedu na rozleštění laku, aby to trochu vypadalo k světu

No tak s tím se počítá, ale fakt až na jaře... ;)

no asi pojedu taky ... :)

hezky se na to koukalo, ale jo, chybí :palec2:

Mě chybí hrozně moc, ta holka mě hodně dobíjí pozitivní energií... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.