Jero Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ahoj kamarádi, před chvílí jsem se probudil a hned jdu mezi vás... tak to Dobré ránko ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 zdar panekoukam ranni ptace ..... Ne tak docela, to byl poobědní šlofíček, boj jsem do tří do rána přetěsňoval tekoucí hlavy na jednom motoráku v depu, aby mohl ráno odvést spokojeně lidi do zaměstnání a do škol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Dobré ráno Spidi Čao pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to Dobré ránko ! ;) Zdar jak Brno Jero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kurec koukám, že se venku zase sype nějakej bílej homous. V sobotu jsem vykoupal vůz, v neděli pršelo a zase to bylo jako čuník, včera odpoledne jsem ho vykoupal znovu a dnes zase taká vyjebávka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Čao pane... kde máš tu černovlásku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 SPAMEŘI JEŠTĚ PŮL HOĎKY PRÁCE (ODEVZDAT), PAK CHVILKU POZEVLUJU NA NETU A DOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 kde máš tu černovlásku?? Nejspíš doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 SPAMEŘI Sám seš a na druhý to svádíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ne tak docela, to byl poobědní šlofíček, boj jsem do tří do rána přetěsňoval tekoucí hlavy na jednom motoráku v depu, aby mohl ráno odvést spokojeně lidi do zaměstnání a do škol... tak to pak ano .. a uspesne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kurec koukám, že se venku zase sype nějakej bílej homous. V sobotu jsem vykoupal vůz, v neděli pršelo a zase to bylo jako čuník, včera odpoledne jsem ho vykoupal znovu a dnes zase taká vyjebávka... to nevíš, že koupání se mám nechat na jaro a né uprostřed zimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 SPAMEŘI JEŠTĚ PŮL HOĎKY PRÁCE (ODEVZDAT), PAK CHVILKU POZEVLUJU NA NETU A DOM pry spameri jdes dneska na jedno? nebo se setris? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kurec koukám, že se venku zase sype nějakej bílej homous. V sobotu jsem vykoupal vůz, v neděli pršelo a zase to bylo jako čuník, včera odpoledne jsem ho vykoupal znovu a dnes zase taká vyjebávka... a ja sem to chtel umejt v sobotu ci nedeli - jeste ze se mi to nepodarilo.... to by to bylo ted zase jak malovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Nejspíš doma... aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to pak ano .. a uspesne? Jasná, ono to bylo nějakej čas odvodněný a ty těsnění vytvrdly a v okamžiku, kdy se to zavodní na načutne, tak to kolem těch těsnění teče... Na tohle je jediná pomoc, buď pořád jezdit a jezdit a nebo měnit těsnění a přebrušovat hlavy do zblbnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jasná, ono to bylo nějakej čas odvodněný a ty těsnění vytvrdly a v okamžiku, kdy se to zavodní na načutne, tak to kolem těch těsnění teče...Na tohle je jediná pomoc, buď pořád jezdit a jezdit a nebo měnit těsnění a přebrušovat hlavy do zblbnutí... porad jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to nevíš, že koupání se mám nechat na jaro a né uprostřed zimy Hmmm, minimálně do konce týdne na to kašlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 aha Proč, chybí Ti snad...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 porad jezdit... Jedině tak, ale ty motoráky už nejsou v turnusu, jezdí jen náhrady, když se posere některej z těch, co tam jezdí normálně v turnusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Hmmm, minimálně do konce týdne na to kašlu... to já taky,ale já pak rovnou pojedu na rozleštění laku, aby to trochu vypadalo k světu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Odkrytovaný hlávky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to já taky,ale já pak rovnou pojedu na rozleštění laku, aby to trochu vypadalo k světu No tak s tím se počítá, ale fakt až na jaře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Proč, chybí Ti snad...? hezky se na to koukalo, ale jo, chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to já taky,ale já pak rovnou pojedu na rozleštění laku, aby to trochu vypadalo k světu no asi pojedu taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 hezky se na to koukalo, ale jo, chybí Mě chybí hrozně moc, ta holka mě hodně dobíjí pozitivní energií... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.