O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Mě chybí hrozně moc, ta holka mě hodně dobíjí pozitivní energií... a neznas takovych vic? ja znam jen ty co me dobiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Odkrytovaný hlávky... ty kravo to je verk - se mi do Odvojky nevejde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 huráááá, hotovka a na následující dva dny mám takovej parádní vojeb. Jen klikání CATIA to vše bude dělat sama a jeden klikanec vždy tak za 30 minut, juchůůůůů ještě tu doposlouchám cd fousatýho hada a dom, natáhnout se, sem ze dneška uklikanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 a neznas takovych vic? ja znam jen ty co me dobiji Čéče já po téhle koukal skoro šest let, takový fakt moc není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No tak s tím se počítá, ale fakt až na jaře... no asi pojedu taky ... už aby tady bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 huráááá, hotovka a na následující dva dny mám takovej parádní vojeb. Jen klikání CATIA to vše bude dělat sama a jeden klikanec vždy tak za 30 minut, juchůůůůůještě tu doposlouchám cd fousatýho hada a dom, natáhnout se, sem ze dneška uklikanej nekecej ze nezajdes ja vaham... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Mě chybí hrozně moc, ta holka mě hodně dobíjí pozitivní energií... to jsem viděl jen foto, to ty jsi viděl asi daleko víc. byla taková sympatická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ty kravo to je verk - se mi do Odvojky nevejde co? Leda místo sedadel a kufru a Ty bys seděl na střeše. Ale zase nafťák, 850 koníků a bi-turbo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Čéče já po téhle koukal skoro šest let, takový fakt moc není... tak to verim... 100% !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Leda místo sedadel a kufru a Ty bys seděl na střeše. Ale zase nafťák, 850 koníků a bi-turbo... kuva by to tahalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tady uz se nepocity obsah na L ale na kontejnery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 nekecej ze nezajdes ja vaham... sem docela dost vyšťavenej od 7:20 do 11:20 a od 11:50 do teď jen se dvěma třema 5 minutovejma pauzičkama nonstop klikání a přemejšlení jo a rumíka jsem si dal 2x, jinak by hlava už asi nefungovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to verim... 100% !! Je nesmírně křehká, plachá, nesmělá, zamlklá, zároveň ale i niterně tvrdá, hodná, veselá a milá, dokážeme se spolu smát celej den a povídat si o čemkoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Leda místo sedadel a kufru a Ty bys seděl na střeše. Ale zase nafťák, 850 koníků a bi-turbo... a ještě by jsi za sebou musel mít karavan, aby se to vešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 kucí, mrkněte ke mě do vaše octavia, a co s kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jo a rumíka jsem si dal 2x, jinak by hlava už asi nefungovala jo Bob a rum, nerozlučná dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Je nesmírně křehká, plachá, nesmělá, zamlklá, zároveň ale i niterně tvrdá, hodná, veselá a milá, dokážeme se spolu smát celej den a povídat si o čemkoliv... tak to mas OK!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 sem docela dost vyšťavenej od 7:20 do 11:20 a od 11:50 do teď jen se dvěma třema 5 minutovejma pauzičkama nonstop klikání a přemejšleníjo a rumíka jsem si dal 2x, jinak by hlava už asi nefungovala jo rum to je lek vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 A už su zase tady, ležel jsem ve výkresech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to mas OK!!!! Zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ahoj chlapací! Prej se na nás ženě nějaká pohroma v podobě silnyho větru jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zatím... jak myslis zatim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jak myslis zatim? No víš jak, za pár let se k těm vlastnostem přidá ještě paličatost a vlastní rozum a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ahoj chlapací! Prej se na nás ženě nějaká pohroma v podobě silnyho větru jo? tak nic nevim a hlavne nic nechci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No víš jak, za pár let se k těm vlastnostem přidá ještě paličatost a vlastní rozum a je to... jo tak jestli myslis tohle..... tak to mas kurevskou pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.