Únor 10, 200916 r Mě chybí hrozně moc, ta holka mě hodně dobíjí pozitivní energií... a neznas takovych vic? ja znam jen ty co me dobiji
Únor 10, 200916 r huráááá, hotovka a na následující dva dny mám takovej parádní vojeb. Jen klikání CATIA to vše bude dělat sama a jeden klikanec vždy tak za 30 minut, juchůůůůů ještě tu doposlouchám cd fousatýho hada a dom, natáhnout se, sem ze dneška uklikanej
Únor 10, 200916 r a neznas takovych vic? ja znam jen ty co me dobiji Čéče já po téhle koukal skoro šest let, takový fakt moc není...
Únor 10, 200916 r No tak s tím se počítá, ale fakt až na jaře... no asi pojedu taky ... už aby tady bylo
Únor 10, 200916 r huráááá, hotovka a na následující dva dny mám takovej parádní vojeb. Jen klikání CATIA to vše bude dělat sama a jeden klikanec vždy tak za 30 minut, juchůůůůůještě tu doposlouchám cd fousatýho hada a dom, natáhnout se, sem ze dneška uklikanej nekecej ze nezajdes ja vaham...
Únor 10, 200916 r Mě chybí hrozně moc, ta holka mě hodně dobíjí pozitivní energií... to jsem viděl jen foto, to ty jsi viděl asi daleko víc. byla taková sympatická
Únor 10, 200916 r ty kravo to je verk - se mi do Odvojky nevejde co? Leda místo sedadel a kufru a Ty bys seděl na střeše. Ale zase nafťák, 850 koníků a bi-turbo...
Únor 10, 200916 r Čéče já po téhle koukal skoro šest let, takový fakt moc není... tak to verim... 100% !!
Únor 10, 200916 r Leda místo sedadel a kufru a Ty bys seděl na střeše. Ale zase nafťák, 850 koníků a bi-turbo... kuva by to tahalo
Únor 10, 200916 r nekecej ze nezajdes ja vaham... sem docela dost vyšťavenej od 7:20 do 11:20 a od 11:50 do teď jen se dvěma třema 5 minutovejma pauzičkama nonstop klikání a přemejšlení jo a rumíka jsem si dal 2x, jinak by hlava už asi nefungovala
Únor 10, 200916 r tak to verim... 100% !! Je nesmírně křehká, plachá, nesmělá, zamlklá, zároveň ale i niterně tvrdá, hodná, veselá a milá, dokážeme se spolu smát celej den a povídat si o čemkoliv...
Únor 10, 200916 r Leda místo sedadel a kufru a Ty bys seděl na střeše. Ale zase nafťák, 850 koníků a bi-turbo... a ještě by jsi za sebou musel mít karavan, aby se to vešlo
Únor 10, 200916 r jo a rumíka jsem si dal 2x, jinak by hlava už asi nefungovala jo Bob a rum, nerozlučná dvojka
Únor 10, 200916 r Je nesmírně křehká, plachá, nesmělá, zamlklá, zároveň ale i niterně tvrdá, hodná, veselá a milá, dokážeme se spolu smát celej den a povídat si o čemkoliv... tak to mas OK!!!!
Únor 10, 200916 r sem docela dost vyšťavenej od 7:20 do 11:20 a od 11:50 do teď jen se dvěma třema 5 minutovejma pauzičkama nonstop klikání a přemejšleníjo a rumíka jsem si dal 2x, jinak by hlava už asi nefungovala jo rum to je lek vid?
Únor 10, 200916 r jak myslis zatim? No víš jak, za pár let se k těm vlastnostem přidá ještě paličatost a vlastní rozum a je to...
Únor 10, 200916 r Ahoj chlapací! Prej se na nás ženě nějaká pohroma v podobě silnyho větru jo? tak nic nevim a hlavne nic nechci!!!
Únor 10, 200916 r No víš jak, za pár let se k těm vlastnostem přidá ještě paličatost a vlastní rozum a je to... jo tak jestli myslis tohle..... tak to mas kurevskou pravdu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.