Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

huráááá, hotovka a na následující dva dny mám takovej parádní vojeb. Jen klikání CATIA to vše bude dělat sama a jeden klikanec vždy tak za 30 minut, juchůůůůů

ještě tu doposlouchám cd fousatýho hada a dom, natáhnout se, sem ze dneška uklikanej

Vloženo
huráááá, hotovka a na následující dva dny mám takovej parádní vojeb. Jen klikání CATIA to vše bude dělat sama a jeden klikanec vždy tak za 30 minut, juchůůůůů

ještě tu doposlouchám cd fousatýho hada a dom, natáhnout se, sem ze dneška uklikanej

nekecej ze nezajdes :) ja vaham... :)

Vloženo
nekecej ze nezajdes :) ja vaham... :)

sem docela dost vyšťavenej od 7:20 do 11:20 a od 11:50 do teď jen se dvěma třema 5 minutovejma pauzičkama nonstop klikání a přemejšlení

jo a rumíka jsem si dal 2x, jinak by hlava už asi nefungovala :smich:

Vloženo
tak to verim... 100% !!

Je nesmírně křehká, plachá, nesmělá, zamlklá, zároveň ale i niterně tvrdá, hodná, veselá a milá, dokážeme se spolu smát celej den a povídat si o čemkoliv... ;)

Vloženo
Je nesmírně křehká, plachá, nesmělá, zamlklá, zároveň ale i niterně tvrdá, hodná, veselá a milá, dokážeme se spolu smát celej den a povídat si o čemkoliv... ;)

tak to mas OK!!!!

Vloženo
sem docela dost vyšťavenej od 7:20 do 11:20 a od 11:50 do teď jen se dvěma třema 5 minutovejma pauzičkama nonstop klikání a přemejšlení

jo a rumíka jsem si dal 2x, jinak by hlava už asi nefungovala :smich:

jo rum to je lek vid? :)

Vloženo
No víš jak, za pár let se k těm vlastnostem přidá ještě paličatost a vlastní rozum a je to... lollollol

jo tak jestli myslis tohle..... tak to mas kurevskou pravdu... :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...