Únor 10, 200916 r díky Ti, tyhle songy jsou mazec Paráda je teď v televizi: bobík tě zve do kina na pohádku )))
Únor 10, 200916 r To já jsem zase v tomhle tom tvrdej...nesnášim prášky a polykání chemie.Zitra to snad bude ok. no to já si těma práškama rád pomůžu, bez prášků to bolí celej dena bolí mě od toho hlava, večer už je jako střep... a v práci se kvůli tomu nemůžu ani soustředit... zubař bude naštěstí už brzy
Únor 10, 200916 r no to já si těma práškama rád pomůžu, bez prášků to bolí celej dena bolí mě od toho hlava, večer už je jako střep... a v práci se kvůli tomu nemůžu ani soustředit... zubař bude naštěstí už brzy to já si na noc bral dvě 400 a ráno ve 4 jsem si muel ještě vzít jednu 600, abych vydržel do rána
Únor 10, 200916 r to já si právě před spaním beru jednu 400 a do rána je to oukej. Mno nic, valim to zase zaspat :-) Mějte se tu fajně ogaři a ne že to tu přeženete s kalbou aby pracující nezaspali do práce
Únor 10, 200916 r Ty jooo...šílená představa.Když boleji zuby tak se snad nemusi objednávat,ne? nemělo by, stačí když tam půjdeš hned co začíná ordinační doba ten můj bere akutní případy už půl hodiny, před začátkem ordinace a bez objednání
Únor 10, 200916 r ten můj bere akutní mezi 7-8ráno, ale zas až tak akutně se necítím... ani tvář mi neotéka... takže zatim dobrý, pokud se to zhorší tak samozřejmě půjdu... teď už se mi horší únava, takže fakt čao :-) jdu to vyspat
Únor 11, 200916 r Rano cestou z Prag do MB me na dalnici nasralo hned nekolik ridicu - skoda ze je nemuzu potkat osobne.... ale co... nebudu se rozcilovat hned rano
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.