Únor 11, 200916 r paráda sjel jsem si do kauflandu do pekárny pro snídani ))čau kucí cus! kuva zagorko taky bych zral
Únor 11, 200916 r che sem si dal lauhovaný rohlík se šunkou a sýrem, rozpečenej a jeden rohlíček. Ten jsem si dal s křenovým Almete a zapíjím to čím? kolou s rumem... lahoda... den zewlingu je tu.
Únor 11, 200916 r che sem si dal lauhovaný rohlík se šunkou a sýrem, rozpečenej a jeden rohlíček. Ten jsem si dal s křenovým Almete a zapíjím to čím? kolou s rumem... lahoda... den zewlingu je tu. prijedu na kafe - priprav loupaky a rum
Únor 11, 200916 r jo, tady (v Praze)ten bílej hnus padá, ale je to fest mokrý a hned to taje....drží se jen málo....
Únor 11, 200916 r roštěnka nebo něco takovýho by mohlo bejt k obídku, mám chuť ja jsem dnes nejakej hladovej asi neco zakousnu
Únor 11, 200916 r volal dimi co s tou sobotou cca 8 večer na Rozvoji? Já Dimi a Martina Baurak Tomáš Adamec, šedivej scout OII Ovidius čili 6 lidí tak co, skočíme to tam ve čtvrtek večer zamluvit?
Únor 11, 200916 r jeste asi ukecam clena s bilou OII jinak nevim jak ctvrtek - dnes jdu na hokej a mozna (kdyz sezenu zase to sikovny spani) tak tu zustavam ale to by znamenalo ze zejtra jdu spat v 19:00
Únor 11, 200916 r no dobra koukam ty jses pevne odhodlan, ze dnes kvuli praci ani o entr nezavadis co? :)
Únor 11, 200916 r ale jo, dělám, lae je to čištění dat a to dělá samo, načítání atd.... takže čekání a jak vyjde protokol.... odměna práce a za hodinku na oběd.... dám pivko a v kanclu rumika s kolou...
Únor 11, 200916 r taky makam - neco tu mam jeste tak do 15:00.... jestli to dneska vyjde po hokeji tak bych radeji zejtra mel min prace...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.