Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No a ještě tady...

me se libej ty modely skodovek - treba to facko je OK :)

Pěkný fotečky Spidi :palec2: :palec2: :palec2:

Pěkný fotečky Spidi :palec2: :palec2: :palec2:

Díkec... No musím něco nafotit, tohle je starý jak hnědý uhlí a kvalita otřesná... :feve:

Taky musím nafotit,s tátou jsme pořídili takový malý kolejiště,cca 3,8x2,2 a je tam asi 90 vyhybek a x desitek metru koleji

Taky musím nafotit,s tátou jsme pořídili takový malý kolejiště,cca 3,8x2,2 a je tam asi 90 vyhybek a x desitek metru koleji

No paráda... :palec2:

Teď už jenom dokupovat mašinky a vagónky.Nějaký máme,ale mooc toho není

Spidi: to je nádhera, a nejhezčí na tom sou ty auta :p néé, to zpracování nic moc teda.. jak to máš velký? to máš někde v obýváku? :D

ovi: nene, fet neradi lol

na to abys mel jednu extra mistnost ne? :) a cim vetsi tim lepsi :)

Spidi: to je nádhera, a nejhezčí na tom sou ty auta :p néé, to zpracování nic moc teda.. jak to máš velký? to máš někde v obýváku? :D

Díky, no ale fakt jak říkám, fotky nic moc... :help:

Je to 5 x 3 metry a je to celej jeden pokoj v podkroví... ;)

Bre dopoledne :) ...

pěkná hračka, já měl doma jen jeden ovál o velikosti cca 100x40 cm :D k tomu 2 mašinky a asi 5vagónů :D ale jako malej sem si říkal, že by nebylo špatný postavit něco takovýho na zahradě :) teď už mě vláčky neberou, spíš autodráhu :D

hoj jery, jaká při středě? ;)

Zdar jak sviňa Jero... :palec2:

pěkná hračka, já měl doma jen jeden ovál o velikosti cca 100x40 cm :D k tomu 2 mašinky a asi 5vagónů :D ale jako malej sem si říkal, že by nebylo špatný postavit něco takovýho na zahradě :) teď už mě vláčky neberou, spíš autodráhu :D

No ovál mě za mlada asi kde kdo, teď ale stavím podle skutečnosti... ;)

zdarec!!

hoj jery, jaká při středě? ;)

Zdarec :)

Dneska je to zatim parada ... Venku sviti slunko ,vyspany jsem dostatecne,no co vic si prat .)

Akorat jsem si byl vcera zablbnout a octa dela nejake neprijemne zvuky tak na to musim jit mrknout, ...

No ovál mě za mlada asi kde kdo, teď ale stavím podle skutečnosti... ;)

ja mel stavenou drahu peknou - dlouhou a velkou ale na 2 auticka na ovladani.... co mi se s tim vyblbli :)

jasný Spíďáku :palec2: já ho zdědil po starších bratrech, ve značně zdevastovaném stavu :) a když sem dostal někde v 10 svoje první Lego, tak šly mašinky stranou :) ve 14 sem dostal compa, internetový připojení přes vytáčený spojení a byl sem king :D

jasný Spíďáku :palec2: já ho zdědil po starších bratrech, ve značně zdevastovaném stavu :) a když sem dostal někde v 10 svoje první Lego, tak šly mašinky stranou :) ve 14 sem dostal compa, internetový připojení přes vytáčený spojení a byl sem king :D

No s tím Legem a pc s netem jsme na to byli podobně... lol

Ještě jsem vylovil nějaké foto, předloha a můj při troše dobré vůle věrný model... ;)

post-272-1231324150_thumb.jpg

post-272-1231324166_thumb.jpg

Jery: nemáš plecháče plný sněhu? ;) já mám liťáky ještě teď trochu zajebaný a hazí to jak sviňa nad 120 :feve: ale jezdím kolem 110 po dálnici, takže pohoda - nač spěchat do práce :D navíc než se to ohřeje na provozní teplotu v těhlech mrazech.. :feve:

:smich: presne auticka - lego(to byla revoluce u me) lol - pak ATARI(2 revoluce) - dale pc a nakonec internet(3 revoluce) :smich: :smich:

a prakticky od te doby se nic nezmenilo PC+NET..... akorat ne doma+skola ale doma+prace :smich: :smich:

Jery: nemáš plecháče plný sněhu? ;) já mám liťáky ještě teď trochu zajebaný a hazí to jak sviňa nad 120 :feve: ale jezdím kolem 110 po dálnici, takže pohoda - nač spěchat do práce :D navíc než se to ohřeje na provozní teplotu v těhlech mrazech.. :feve:

Prave ,ze jsem na zimu nahodil poklice a nic moc tam neni,koukal jsem prave na to ,,, ale kdyz jsem vyjel z plochy na cestu tak s autem tak divne hazelo jakobych mel hranaty kola :D .

No s tím Legem a pc s netem jsme na to byli podobně... lol

Ještě jsem vylovil nějaké foto, předloha a můj při troše dobré vůle věrný model... ;)

tak to je moooc pěkný :palec2: takže máš postavenou nějakou reálnou trať? ;)

Jery: zkus plecháče zevnitř ;)

Ovidius: já Atari neměl, přešel sem rovnou na PC AMD 133 MhZ :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.