O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No a ještě tady... me se libej ty modely skodovek - treba to facko je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Pěkný fotečky Spidi :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Pěkný fotečky Spidi :palec2: Díkec... No musím něco nafotit, tohle je starý jak hnědý uhlí a kvalita otřesná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky musím nafotit,s tátou jsme pořídili takový malý kolejiště,cca 3,8x2,2 a je tam asi 90 vyhybek a x desitek metru koleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky musím nafotit,s tátou jsme pořídili takový malý kolejiště,cca 3,8x2,2 a je tam asi 90 vyhybek a x desitek metru koleji No paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Teď už jenom dokupovat mašinky a vagónky.Nějaký máme,ale mooc toho není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: to je nádhera, a nejhezčí na tom sou ty auta néé, to zpracování nic moc teda.. jak to máš velký? to máš někde v obýváku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ovi: nene, fet neradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 na to abys mel jednu extra mistnost ne? a cim vetsi tim lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: to je nádhera, a nejhezčí na tom sou ty auta néé, to zpracování nic moc teda.. jak to máš velký? to máš někde v obýváku? Díky, no ale fakt jak říkám, fotky nic moc... Je to 5 x 3 metry a je to celej jeden pokoj v podkroví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bre dopoledne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 pěkná hračka, já měl doma jen jeden ovál o velikosti cca 100x40 cm k tomu 2 mašinky a asi 5vagónů ale jako malej sem si říkal, že by nebylo špatný postavit něco takovýho na zahradě teď už mě vláčky neberou, spíš autodráhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hoj jery, jaká při středě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bre dopoledne ... Zdar jak sviňa Jero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 pěkná hračka, já měl doma jen jeden ovál o velikosti cca 100x40 cm k tomu 2 mašinky a asi 5vagónů ale jako malej sem si říkal, že by nebylo špatný postavit něco takovýho na zahradě teď už mě vláčky neberou, spíš autodráhu No ovál mě za mlada asi kde kdo, teď ale stavím podle skutečnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bre dopoledne ... zdarec!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hoj jery, jaká při středě? Zdarec Dneska je to zatim parada ... Venku sviti slunko ,vyspany jsem dostatecne,no co vic si prat .) Akorat jsem si byl vcera zablbnout a octa dela nejake neprijemne zvuky tak na to musim jit mrknout, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No ovál mě za mlada asi kde kdo, teď ale stavím podle skutečnosti... ja mel stavenou drahu peknou - dlouhou a velkou ale na 2 auticka na ovladani.... co mi se s tim vyblbli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jasný Spíďáku já ho zdědil po starších bratrech, ve značně zdevastovaném stavu a když sem dostal někde v 10 svoje první Lego, tak šly mašinky stranou ve 14 sem dostal compa, internetový připojení přes vytáčený spojení a byl sem king Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jasný Spíďáku já ho zdědil po starších bratrech, ve značně zdevastovaném stavu a když sem dostal někde v 10 svoje první Lego, tak šly mašinky stranou ve 14 sem dostal compa, internetový připojení přes vytáčený spojení a byl sem king No s tím Legem a pc s netem jsme na to byli podobně... Ještě jsem vylovil nějaké foto, předloha a můj při troše dobré vůle věrný model... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jery: nemáš plecháče plný sněhu? já mám liťáky ještě teď trochu zajebaný a hazí to jak sviňa nad 120 ale jezdím kolem 110 po dálnici, takže pohoda - nač spěchat do práce navíc než se to ohřeje na provozní teplotu v těhlech mrazech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jasný Spíďáku já ho zdědil po starších bratrech, ve značně zdevastovaném stavu a když sem dostal někde v 10 svoje první Lego, tak šly mašinky stranou ve 14 sem dostal compa, internetový připojení přes vytáčený spojení a byl sem king presne auticka - lego(to byla revoluce u me) - pak ATARI(2 revoluce) - dale pc a nakonec internet(3 revoluce) :smich: a prakticky od te doby se nic nezmenilo PC+NET..... akorat ne doma+skola ale doma+prace :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jery: nemáš plecháče plný sněhu? já mám liťáky ještě teď trochu zajebaný a hazí to jak sviňa nad 120 ale jezdím kolem 110 po dálnici, takže pohoda - nač spěchat do práce navíc než se to ohřeje na provozní teplotu v těhlech mrazech.. Prave ,ze jsem na zimu nahodil poklice a nic moc tam neni,koukal jsem prave na to ,,, ale kdyz jsem vyjel z plochy na cestu tak s autem tak divne hazelo jakobych mel hranaty kola . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No s tím Legem a pc s netem jsme na to byli podobně... Ještě jsem vylovil nějaké foto, předloha a můj při troše dobré vůle věrný model... tak to je moooc pěkný takže máš postavenou nějakou reálnou trať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jery: zkus plecháče zevnitř Ovidius: já Atari neměl, přešel sem rovnou na PC AMD 133 MhZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.