O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak ted se mi nacucly nejake snimky tak neco proverim videl jsi jezis je normalni ? masakr - podivej na ukazky - blaaaazni - fanatici!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak jsem tu jen na skok vas pozdravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ahoj Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak jsem tu jen na skok vas pozdravit koho pak to tu mame? zdarek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak valim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 a už po O. Start, vepřenky pepřenky s bramborem a zeleninou a vedle v lahůdkářství věneček s máslovým krémem. Jdu si dát rumika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ten snih uz by se na to mohl vysrat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tady padá celej den, ale nic z toho není, je nad nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Kluci co je s forem ?? .... dela to jen Mne ...Nebo jste mne zase neco nastavili ... :D v Kazdem tematu mam pouze 1.prispevek kterym bylo tema zalozeno nebo posledni a pod tematem mam prispevky jako by ve slozkach .... Co to je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 když jsi si to nastavil, tak to tak máš, hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 když jsi si to nastavil, tak to tak máš, hledej Ja jsem,ale nic nedelal ... Bobe co mam delat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak uz taky po O ... jinak ten snih... no nevim uz by mohl byt konec stemahle sra*kama.... kdo v tom ma porad slapat-jezdit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 mě povídej v sobotu jsem umyl auto, vevnitř vypucoval, vykartáčoval gumy, vyluxoval. Motorovej prostor napucoval a teď zase tohle.... chjo petřík. v pravo nahorě, možnosti nebo taky adminsekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no tak jsem v praci zvolnil tempo a koukam na film maturitni ples - zadna prasecina jak si urcite myslite ale vrazdeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 cca za 10 minut budu mít hotový to co jsem plánoval na dva dny a to mám langsam tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Bre odpo chlapi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 čus Jery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Caues Bobe jak to dneska jde ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 cca za 10 minut budu mít hotový to co jsem plánoval na dva dny a to mám langsam tempo ja, ich habe langsam tempo schon jetzt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Kluci poradte mne co s tim ma udelat ...Ja opravdu nwm co jsem zmackl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Bre odpo chlapi ... dobrdan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Kluci poradte mne co s tim ma udelat ...Ja opravdu nwm co jsem zmackl .. teda ty jsi to musel teda pomackat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 dobrdan Hoy Ovi .... Dari se ? Petříku co se stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ale jo.. v praci zvolnuju... uz sem toho udelal az az :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Hoy Ovi .... Dari se ? Petříku co se stalo ? a co ty - dres jak mezek nebo pohodicka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.