Únor 11, 200916 r tak ted se mi nacucly nejake snimky tak neco proverim videl jsi jezis je normalni ? masakr - podivej na ukazky - blaaaazni - fanatici!!!
Únor 11, 200916 r a už po O. Start, vepřenky pepřenky s bramborem a zeleninou a vedle v lahůdkářství věneček s máslovým krémem. Jdu si dát rumika.
Únor 11, 200916 r Kluci co je s forem ?? .... dela to jen Mne ...Nebo jste mne zase neco nastavili ... :D v Kazdem tematu mam pouze 1.prispevek kterym bylo tema zalozeno nebo posledni a pod tematem mam prispevky jako by ve slozkach .... Co to je ??
Únor 11, 200916 r když jsi si to nastavil, tak to tak máš, hledej Ja jsem,ale nic nedelal ... Bobe co mam delat ??
Únor 11, 200916 r tak uz taky po O ... jinak ten snih... no nevim uz by mohl byt konec stemahle sra*kama.... kdo v tom ma porad slapat-jezdit.....
Únor 11, 200916 r mě povídej v sobotu jsem umyl auto, vevnitř vypucoval, vykartáčoval gumy, vyluxoval. Motorovej prostor napucoval a teď zase tohle.... chjo petřík. v pravo nahorě, možnosti nebo taky adminsekce.
Únor 11, 200916 r no tak jsem v praci zvolnil tempo a koukam na film maturitni ples - zadna prasecina jak si urcite myslite ale vrazdeni
Únor 11, 200916 r cca za 10 minut budu mít hotový to co jsem plánoval na dva dny a to mám langsam tempo
Únor 11, 200916 r cca za 10 minut budu mít hotový to co jsem plánoval na dva dny a to mám langsam tempo ja, ich habe langsam tempo schon jetzt
Únor 11, 200916 r Kluci poradte mne co s tim ma udelat ...Ja opravdu nwm co jsem zmackl .. teda ty jsi to musel teda pomackat
Únor 11, 200916 r Hoy Ovi .... Dari se ? Petříku co se stalo ? a co ty - dres jak mezek nebo pohodicka?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.