Petřík junior Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 teda ty jsi to musel teda pomackat Hlavne nevim co ale v PDA verzi to bezi fpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no hosi tak ten film byla ale blbost... no nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Hlavne nevim co ale v PDA verzi to bezi fpohode psal jsem ti admin sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Bry den kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zdarek Spidi! tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Bobajs co delas dneska? premejslim jestli mam jit na ten hokej a potom rum a zustat u ty kamosky.... no nevim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 dnes nejsem dóma večír, jedu na rajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 dnes nejsem dóma večír, jedu na rajz tak to je skoda - mozna dobre teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 a co ty - dres jak mezek nebo pohodicka? Dneska pohodicka , dostal jsem volnicko .Dopo jsem byl urovnat vztahy u pritelkyne ,takze asi tak ...No a zacinam odpocivat.Zitra to bude zas litacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zdar chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Dneska pohodicka , dostal jsem volnicko .Dopo jsem byl urovnat vztahy u pritelkyne ,takze asi tak ...No a zacinam odpocivat.Zitra to bude zas litacka copak? Mlada je nervozni? to u me taky.... ale zase me to nerozciluje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zdarek Spidi! tak jak? Zdar Ovi, docela na pohodu, teď jsem se pěkně nadlábl a je mě fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zdar chlapci Zdar chlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) copak? Mlada je nervozni? to u me taky.... ale zase me to nerozciluje.. Nervozni byla pac nevedela jestli se k ni vratim.... Rozeslisme se a dneska dali o5 dohromady... Tak uvidim jak dlouho to vydrzi (?) Standi zdarec ... Editováno: 11. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Jak se dneska máte????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Nervozni byla pac nevedela jestli se k ni vratim.... Rozeslisme se a dneska dali o5 dohromady... Tak uvidim jak dlouho to vydrzi (?)Standi zdarec ... čus, tak to jsou dobré zpravy, že se k sobě vracíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Jak se dneska máte????? Dneska to celkem jde no ... A jake to jsou zpravy ,jsem jeste na vazkach no ,ale zkusim to naposled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zdar Ovi, docela na pohodu, teď jsem se pěkně nadlábl a je mě fajn... tak si to vymen se mnou alespon na 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Nervozni byla pac nevedela jestli se k ni vratim.... Rozeslisme se a dneska dali o5 dohromady... Tak uvidim jak dlouho to vydrzi (?)Standi zdarec ... po jake dobe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Jak se dneska máte????? Pozitivně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 taky je vsude u vas tak HNUSNE jako u nas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak si to vymen se mnou alespon na 5 minut To by šlo, mmchm jsem měl slepku na paprice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 taky je vsude u vas tak HNUSNE jako u nas? Jj, a ještě hodně dlouho bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 po jake dobe? Bylisme spolu neco prez rok a ted sme od sebe byli skoro mesic .... Ono za ten mesic se toho stalo celkem hodne tak proto jsem ted celkem zvlastne naladen .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Dneska to celkem jde no ... A jake to jsou zpravy ,jsem jeste na vazkach no ,ale zkusim to naposled. víš,co se říká, dvakrát do stejný řeky nevstoupíš, ale pokud za to stojí, tak proč to nezkusit znova Pozitivně... Tak to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.