Únor 12, 200916 r přeji pěkný malý pátek(vikend se blíží) zdarek no malej patek ale ja ho prochrapu jak pondeli
Únor 12, 200916 r si byl zase chlastat jo?? aaaale sel jsem na hokej a potom na jedno... s kamosem a prisla kamoska - tak sem hodil auto k ni do garaze a uz to bylo jasny
Únor 12, 200916 r tak ke kamaradce jo :-) presne tak Bobik ji uz videl jestli si to pamatuje si takhle vypomahame a ted sem to vysperkoval ze mam i auto ve vyhraty zamceny garazi pod domem
Únor 12, 200916 r v sobotu by sla taky kamaradka?? no chci se vratit domu a rano fungovat takze ji zvat nebudu - bych musel u ni spat a ja chci chvilku klidu
Únor 12, 200916 r mam to rad takhle tezky kdyby jsi to nemel rad, tak to nebudes delat prece pane :-)
Únor 12, 200916 r dneska bude v práci pěkná nuda to mi povidej.... ja jednim okem spim a druhym pracuju... takze jedu na 50% jeste ze mam na tenhle tejden nadelano... pred chvili jsem se prichytil jak spim a malem jsem mel na cele napsano QWERTY :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.