Únor 12, 200916 r brdo i ty si uz vstal... cus! já tady byl dnes prvníííí jo a mám zase skleničku vedle klávesnice
Únor 12, 200916 r jdete to dnes zamluvit?? jsem koukal, ze se chystas na moravu. Kam jedete?? taky musim kua vyrazit na nejaky vylet, vzdy jsem tam byl jen bez kola ale na kolo je to tam super
Únor 12, 200916 r hmm tak to malinko zavidim :-) super kombinace (Morava, kolo, sklipek, dovolena) :-) ok to je dobrej cas
Únor 12, 200916 r jedem na prodlouženej víkend jak jsou svátky 1. a 8. května, už se těším. První dovolená za 3 roky :D
Únor 12, 200916 r hmm to to je ideal jeste aby vyslo pocasi a neni co resit :-) uz jste to zamluvili??
Únor 12, 200916 r jedem na prodlouženej víkend jak jsou svátky 1. a 8. května, už se těším. První dovolená za 3 roky :D jooo Morava... hosi vzdycky co sem tam byl to akce paradni...
Únor 12, 200916 r Zdravíčko, tak dneska sedím pro změnu ve škole a čekám na výsledky zkoušky.. Jak máte u vás? Tady v Pze je polojasno...
Únor 12, 200916 r Zdravíčko, tak dneska sedím pro změnu ve škole a čekám na výsledky zkoušky..Jak máte u vás? Tady v Pze je polojasno... cus u nas taky na pul jasno - hehe a co ocekavas ze zkousky? jasne nebo oblacno?
Únor 12, 200916 r baurak: kámoš shání přední nárazník na Romana v bílý barvě. Máš? víš za kolik by byl?
Únor 12, 200916 r Zdravíčko ... a zarovenpekne zasnezene odpoledne ...., Ja shanim cerne kryty na predni repro do octy ...
Únor 12, 200916 r tady sem tam i sluníčko svítí, do rána nakydalo cca 1 mm včera jsem uklízel na chajdě a bylo toho docela dost, teda jen na nafoukanejch místech, jinak tak 4 cm maximálně
Únor 12, 200916 r No panecku ,,slusna nadilka co cestari ,stihaji ? Uz me to faktnebavi todleto ... Tesim se az zacne sezona ,hlavne tuningovs ...
Únor 12, 200916 r baurak: kámoš shání přední nárazník na Romana v bílý barvě. Máš? víš za kolik by byl? kolem 2000,- ale nevim jak by to bylo s lakem
Únor 12, 200916 r kolem 2000,- ale nevim jak by to bylo s lakem a když bych ti napsal, že chci, tak bude cca kdy? prej to kvaaltuje, je to na služebáku nebo co.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.