Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 brdo i ty si uz vstal... cus! já tady byl dnes prvníííí jo a mám zase skleničku vedle klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jdete to dnes zamluvit?? jsem koukal, ze se chystas na moravu. Kam jedete?? taky musim kua vyrazit na nejaky vylet, vzdy jsem tam byl jen bez kola ale na kolo je to tam super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jj na sobotu na osmou večer u nádrže vodní mlýny a kolama projet pálavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hmm tak to malinko zavidim :-) super kombinace (Morava, kolo, sklipek, dovolena) :-) ok to je dobrej cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 takze sobotecka poresena jej ja mam hlad a chce se mi spat ja uz chci Home dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jedem na prodlouženej víkend jak jsou svátky 1. a 8. května, už se těším. První dovolená za 3 roky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hmm to to je ideal jeste aby vyslo pocasi a neni co resit :-) uz jste to zamluvili?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jedem na prodlouženej víkend jak jsou svátky 1. a 8. května, už se těším. První dovolená za 3 roky :D jooo Morava... hosi vzdycky co sem tam byl to akce paradni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 uz jste to zamluvili?? ze by Bobik tam dnes skocil? co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ja, dne odpolko tam skáknu to zamluvit, veer nebudu na 90% přítomen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ok tak to potom jen potvrd, ze to plati Tome :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Zdravíčko, tak dneska sedím pro změnu ve škole a čekám na výsledky zkoušky.. Jak máte u vás? Tady v Pze je polojasno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Zdravíčko, tak dneska sedím pro změnu ve škole a čekám na výsledky zkoušky..Jak máte u vás? Tady v Pze je polojasno... cus u nas taky na pul jasno - hehe a co ocekavas ze zkousky? jasne nebo oblacno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ja, dne odpolko tam skáknu to zamluvit, veer nebudu na 90% přítomen ok vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 valim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 baurak: kámoš shání přední nárazník na Romana v bílý barvě. Máš? víš za kolik by byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Zdravíčko ... a zarovenpekne zasnezene odpoledne ...., Ja shanim cerne kryty na predni repro do octy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 + jeden kryt k řidičovi pro mě čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Mam dva v sede barve zdarec .... Jak je tam u Vas ? ... tady sype a sype .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tady sem tam i sluníčko svítí, do rána nakydalo cca 1 mm včera jsem uklízel na chajdě a bylo toho docela dost, teda jen na nafoukanejch místech, jinak tak 4 cm maximálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 No panecku ,,slusna nadilka co cestari ,stihaji ? Uz me to faktnebavi todleto ... Tesim se az zacne sezona ,hlavne tuningovs ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 baurak: kámoš shání přední nárazník na Romana v bílý barvě. Máš? víš za kolik by byl? kolem 2000,- ale nevim jak by to bylo s lakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 toz trocha primalexu to spravi .) .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 kolem 2000,- ale nevim jak by to bylo s lakem a když bych ti napsal, že chci, tak bude cca kdy? prej to kvaaltuje, je to na služebáku nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak po O a parada hned mi je lip!! uz bych mohl i pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.