Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to nic moc pracovní doba

no jo no... zase zaplatej.... takze....

tak to je jiná, to bych taky dělal

no jinak bych se jim na to..... a stejne mam ted pohodu... a delam jak potrebuju takze....

to je fajn, práce

dneska zase na pivo??

no nevim nevim - ja to hecovat nebudu .. ale kdyz se kamos ozve tak na max. 2-3... ikdyz dnes bych lehnul do vany a pospaval a potom rovnou spat :)

A už jsem zase tadýýýk, furt samá administrativa, furt .xls .xls .xls a ko*otiny, mejlů milion, každé furt neco sce, fuj... :feve:

A už jsem zase tadýýýk, furt samá administrativa, furt .xls .xls .xls a ko*otiny, mejlů milion, každé furt neco sce, fuj... :feve:

tak nazdaar!

jo vsichni porad neco chcou hajzly co? :)

Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík

:smich: za volant můžete usednout za 2 dny cca ve 12:00 - dobře zabitej víkend :smich:

kraaasnej tester!! fakt

treba jsem zjistil ze po "vcerejsim hokeji" muzu ridit az dnes ve 14:00 a mel jsem ve spicce 2,06 promile :)

hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich: :smich:

hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich: :smich:

přesně tak ta sama hodnota.... , v patek pudu na pivo ... a do nedele budu drepet doma ne ? :)

tak ten je suprovej

kraaasnej tester!! fakt

treba jsem zjistil ze po "vcerejsim hokeji" muzu ridit az dnes ve 14:00 a mel jsem ve spicce 2,06 promile :)

no fuj, to jsi musel být jak dělo :smich:

me by zajimalo jestli to je pravda... :) si chci koupit nejakej ten digitalni tester tak uvidime...

no fuj, to jsi musel být jak dělo :smich:

no prave ze ani ne:)

to značí, že se pít co??? NEMÁ

tak zacnem fetovat?

me by zajimalo jestli to je pravda... :) si chci koupit nejakej ten digitalni tester tak uvidime...

tuhle jsem byl na školení kvůli profesáku a tam říkal, že jsou to pěkně vyhozený peníze, ale nevím jak by to bylo u testru za pár tisíc

no prave ze ani ne:)

takže bys jí fouknul ? :rock:

:smich: za volant můžete usednout za 2 dny cca ve 12:00 - dobře zabitej víkend :smich:

Tak to je hustec... lol

Tak to je hustec... lol

no skoro standartni situace :)

čau Spidi

Čao Standi, díky za info o Fabči, potřeboval jsem sladit palivoměr v rozkuchané nádrži... ;)

Čao Standi, díky za info o Fabči, potřeboval jsem sladit palivoměr v rozkuchané nádrži... ;)

není zač, když vím, rád poradím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.