Únor 12, 200916 r tak to je jiná, to bych taky dělal no jinak bych se jim na to..... a stejne mam ted pohodu... a delam jak potrebuju takze....
Únor 12, 200916 r to je fajn, prácedneska zase na pivo?? no nevim nevim - ja to hecovat nebudu .. ale kdyz se kamos ozve tak na max. 2-3... ikdyz dnes bych lehnul do vany a pospaval a potom rovnou spat
Únor 12, 200916 r A už jsem zase tadýýýk, furt samá administrativa, furt .xls .xls .xls a ko*otiny, mejlů milion, každé furt neco sce, fuj...
Únor 12, 200916 r A už jsem zase tadýýýk, furt samá administrativa, furt .xls .xls .xls a ko*otiny, mejlů milion, každé furt neco sce, fuj... tak nazdaar! jo vsichni porad neco chcou hajzly co?
Únor 12, 200916 r Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík za volant můžete usednout za 2 dny cca ve 12:00 - dobře zabitej víkend
Únor 12, 200916 r Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík kraaasnej tester!! fakt treba jsem zjistil ze po "vcerejsim hokeji" muzu ridit az dnes ve 14:00 a mel jsem ve spicce 2,06 promile
Únor 12, 200916 r hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich:
Únor 12, 200916 r hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich: přesně tak ta sama hodnota.... , v patek pudu na pivo ... a do nedele budu drepet doma ne ?
Únor 12, 200916 r Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík tak ten je suprovej kraaasnej tester!! fakttreba jsem zjistil ze po "vcerejsim hokeji" muzu ridit az dnes ve 14:00 a mel jsem ve spicce 2,06 promile no fuj, to jsi musel být jak dělo
Únor 12, 200916 r me by zajimalo jestli to je pravda... si chci koupit nejakej ten digitalni tester tak uvidime...
Únor 12, 200916 r hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich: to značí, že se pít co??? NEMÁ
Únor 12, 200916 r me by zajimalo jestli to je pravda... si chci koupit nejakej ten digitalni tester tak uvidime... tuhle jsem byl na školení kvůli profesáku a tam říkal, že jsou to pěkně vyhozený peníze, ale nevím jak by to bylo u testru za pár tisíc
Únor 12, 200916 r za volant můžete usednout za 2 dny cca ve 12:00 - dobře zabitej víkend Tak to je hustec...
Únor 12, 200916 r čau Spidi Čao Standi, díky za info o Fabči, potřeboval jsem sladit palivoměr v rozkuchané nádrži...
Únor 12, 200916 r Čao Standi, díky za info o Fabči, potřeboval jsem sladit palivoměr v rozkuchané nádrži... není zač, když vím, rád poradím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.