Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to je fajn, práce

dneska zase na pivo??

no nevim nevim - ja to hecovat nebudu .. ale kdyz se kamos ozve tak na max. 2-3... ikdyz dnes bych lehnul do vany a pospaval a potom rovnou spat :)

Vloženo
A už jsem zase tadýýýk, furt samá administrativa, furt .xls .xls .xls a ko*otiny, mejlů milion, každé furt neco sce, fuj... :feve:

tak nazdaar!

jo vsichni porad neco chcou hajzly co? :)

Vloženo
hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich: :smich:

přesně tak ta sama hodnota.... , v patek pudu na pivo ... a do nedele budu drepet doma ne ? :)

Vloženo
Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík

tak ten je suprovej

kraaasnej tester!! fakt

treba jsem zjistil ze po "vcerejsim hokeji" muzu ridit az dnes ve 14:00 a mel jsem ve spicce 2,06 promile :)

no fuj, to jsi musel být jak dělo :smich:

Vloženo
me by zajimalo jestli to je pravda... :) si chci koupit nejakej ten digitalni tester tak uvidime...

tuhle jsem byl na školení kvůli profesáku a tam říkal, že jsou to pěkně vyhozený peníze, ale nevím jak by to bylo u testru za pár tisíc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...