O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 to nic moc pracovní doba no jo no... zase zaplatej.... takze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no jo no... zase zaplatej.... takze.... tak to je jiná, to bych taky dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak to je jiná, to bych taky dělal no jinak bych se jim na to..... a stejne mam ted pohodu... a delam jak potrebuju takze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 to je fajn, práce dneska zase na pivo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 to je fajn, prácedneska zase na pivo?? no nevim nevim - ja to hecovat nebudu .. ale kdyz se kamos ozve tak na max. 2-3... ikdyz dnes bych lehnul do vany a pospaval a potom rovnou spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 A už jsem zase tadýýýk, furt samá administrativa, furt .xls .xls .xls a ko*otiny, mejlů milion, každé furt neco sce, fuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 A už jsem zase tadýýýk, furt samá administrativa, furt .xls .xls .xls a ko*otiny, mejlů milion, každé furt neco sce, fuj... tak nazdaar! jo vsichni porad neco chcou hajzly co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík za volant můžete usednout za 2 dny cca ve 12:00 - dobře zabitej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík kraaasnej tester!! fakt treba jsem zjistil ze po "vcerejsim hokeji" muzu ridit az dnes ve 14:00 a mel jsem ve spicce 2,06 promile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 čau Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich: přesně tak ta sama hodnota.... , v patek pudu na pivo ... a do nedele budu drepet doma ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Čao Ovi, našel jsem krásně natůněnej alkotestík tak ten je suprovej kraaasnej tester!! fakttreba jsem zjistil ze po "vcerejsim hokeji" muzu ridit az dnes ve 14:00 a mel jsem ve spicce 2,06 promile no fuj, to jsi musel být jak dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 me by zajimalo jestli to je pravda... si chci koupit nejakej ten digitalni tester tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no fuj, to jsi musel být jak dělo no prave ze ani ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hehe nebo kdyz jsem si spocital lepsi akci o vejkendu tak mi to napsalo ze ve spicce 4,93 promile a ridit za 2 dny :smich: to značí, že se pít co??? NEMÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak zacnem fetovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 me by zajimalo jestli to je pravda... si chci koupit nejakej ten digitalni tester tak uvidime... tuhle jsem byl na školení kvůli profesáku a tam říkal, že jsou to pěkně vyhozený peníze, ale nevím jak by to bylo u testru za pár tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no prave ze ani ne:) takže bys jí fouknul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 za volant můžete usednout za 2 dny cca ve 12:00 - dobře zabitej víkend Tak to je hustec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Tak to je hustec... no skoro standartni situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 čau Spidi Čao Standi, díky za info o Fabči, potřeboval jsem sladit palivoměr v rozkuchané nádrži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak zacnem fetovat? tak to toho jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Čao Standi, díky za info o Fabči, potřeboval jsem sladit palivoměr v rozkuchané nádrži... není zač, když vím, rád poradím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.