Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no skoro standartni situace standartní situace je vyrazit nekam za znamejma ... do hospody a dalsi den dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak to toho jdu ale cim zacit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 standartní situace je vyrazit nekam za znamejma ... do hospody a dalsi den dom jak ti je jeste blbe co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 toz pekna prace-kdo ridi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) ale cim zacit? no známej měl za hulení .. půl roku bez RP + 20 000,- orgánu ... " blbě mi ani neni... , to bych si nedal " Editováno: 12. Únor 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 dulezity je nenechat se chytit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Svatá pravda ... , jako ten klucina vcera ve spravach... co prchal prez policejni "zatarasy" mondeo slusne na sr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jinak hlasim ze nam tu zaclo opet chumelit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 toz pekna prace-kdo ridi? To netuším, to jsem našel na netu, ale naprosto na chlup stejnou mám doma, akorát na ni příjdou na jaře nejspíš kola RH CUP 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 To netuším, to jsem našel na netu, ale naprosto na chlup stejnou mám doma, akorát na ni příjdou na jaře nejspíš kola RH CUP 15" ridicku mas doma na chlup stejnou? tak ty kola... krasna prace.. - taky jsem koukal na lupo treba pro mladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ridicku mas doma na chlup stejnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 flakac uz si vali haksny doma... a nebo jak sel zamluvit rozvoj tak se tam omylem zrumuje sem toho náhodou stihnul moc teďkonc. zout pneušky, odvézt do sběrného dvora, stavit se v bance. Dát si vedle tvýho auta burgra, zamluvit rozvoj pro deset lidí na sobotu na osmou hodinu. No je toho dost. Teď na skok doma a jedu na chajdu pro druhou várku kol, naložit do auta a zewling. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no nic kucí ... jdu dělat muziku )) k poslechu na www.bandzone.cz/reasons ( jesti je tu nejakej konzervatorista - tak ani neklikat ) je to domaci bigbeat .-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 sem toho náhodou stihnul moc teďkonc.zout pneušky, odvézt do sběrného dvora, stavit se v bance. Dát si vedle tvýho auta burgra, zamluvit rozvoj pro deset lidí na sobotu na osmou hodinu. No je toho dost. Teď na skok doma a jedu na chajdu pro druhou várku kol, naložit do auta a zewling. hehe sem te videl jak si to kracis b burgrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no nic kucí ... jdu dělat muziku )) k poslechu na www.bandzone.cz/reasons ( jesti je tu nejakej konzervatorista - tak ani neklikat ) je to domaci bigbeat .-) ) ti to zkouknu tak cus teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hihi a hubu jsem měl zamatlanou od majonézy až na frňáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ti to zkouknu tak cus teda... zkoukni ... jak sem rikal pro nenarocne posluchace ) aneb :rock: forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hihi a hubu jsem měl zamatlanou od majonézy až na frňáku :smich: jo tak detajlne sem te nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ridicku mas doma na chlup stejnou? tak ty kola... krasna prace.. - taky jsem koukal na lupo treba pro mladou Ne ne, řidička je ta černovlasá beruška z avataru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jen připomínám, že v sobotu ve 20:00 Rozvoj, zamluveno na jméno Kučera pro deset lidí, takže se může přidat ještě asi kdokoliv já ovidius baurak Tomáš Adamec rumová víla Luke Dimi Dimiho Martina ..... ...... .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ne ne, řidička je ta černovlasá beruška z avataru... jasny jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jen připomínám, že v sobotu ve 20:00 Rozvoj, zamluveno na jméno Kučera pro deset lidí, takže se může přidat ještě asi kdokolivjá ovidius baurak Tomáš Adamec rumová víla Luke Dimi Dimiho Martina ..... ...... .................. tak to je parada - to bude... ja mozna sezenu taky jednoho! jeste nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hele Bobajs kde tady maj vsude Natural 98?? mimo benziny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 OMV má 98 a V-power na šelce jiný možnosti tu asi ani nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.