O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 OMV má 98a V-power na šelce jiný možnosti tu asi ani nejsou hele ja myslim ze V-power neni 98 a OMV taky nevim - myslis tu careru nebo co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 v-power jsou dva ne? ale vím prdku, na šelce jsem nebyl ani nepamatuju a gůglit se mi to nechce omv je carera a ta právě mám myslím těch 98, ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 houhou hou ,,, jsem z5 ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ekde se to tu probiralo myslimze shell nema a omv nevim - no nic tak vemu 100ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 houhou hou ,,, jsem z5 ..., zdar ! no vidis ja jsem prave na odchodu z prace - takze se prihlasim zu Hause Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 zdar !no vidis ja jsem prave na odchodu z prace - takze se prihlasim zu Hause tak stastnou cestu dom a zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 carera 95 a 100 http://www.omv.cz/portal/01/cz/kcxml/04_Sj...S0xTX005MA!! v-power racing 100 http://www.shell.com/home/Framework?siteId...ut_ga_1602.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak stastnou cestu dom a zatim jasny tak zatim prihlasim se doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 carera 95 a 100 http://www.omv.cz/portal/01/cz/kcxml/04_Sj...S0xTX005MA!!v-power racing 100 http://www.shell.com/home/Framework?siteId...ut_ga_1602.html no vidis - tak jedu pro 100ku tak zatim za 30 min z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 běží ti čas 5:49 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Hola, kde jste kdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ja jsem tady ... Ovi specha z prace a Bobajs kouka na stopky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ja jsem tady ... Ovi specha z prace a Bobajs kouka na stopky Apoj Jero, já datluju do PC a koukám na telku, za hodinku projedu koupelnou a zasednu do lavice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Apoj Jero, já datluju do PC a koukám na telku, za hodinku projedu koupelnou a zasednu do lavice... ČauČau:) Tomuhle se říká Ideální plán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ahoj škodováci.Tak jak je při čtvrtku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ČauČau:)Tomuhle se říká Ideální plán Ale nebude to taková divočina jako v neděli, ráno v 5:30 musí použít motorové vozidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ahoj škodováci.Tak jak je při čtvrtku? Zdar Josef, těžká pohodička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Spidi ahoj! Ty jooo...já nejsem Pepa! dělaji mě zateolení sklepu a hned to je znát že neni taková kosa od nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ahoj škodováci.Tak jak je při čtvrtku? zdarek Romane No ,zatim to jde . Jeste treba zajit vecer na jedno a bude to akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Spidi ahoj! Ty jooo...já nejsem Pepa! dělaji mě zateolení sklepu a hned to je znát že neni taková kosa od nohou Jozef, nedělé vlny... Zateplené vinné sklep ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ahoj! Ted mám nalitou plzen a čekám až mi moje drahá donese fazolky s kuřecima kouskama masa dnes jsem hodně pracoval a proto jsou na mě všichní hodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Jero, mám pro Tebe jednu stativovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Spidi: Ty máš ale pamatováka! Nene.Já bydlím v bytovce 3+1 74m. a máme děsně studeny sklepy-proto jsem byl nucený je zateplit.Ještě to neni hotové ale doufám že zitra se udělá většina práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 hej hola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Ahoj! Ted mám nalitou plzen a čekám až mi moje drahá donese fazolky s kuřecima kouskama masa dnes jsem hodně pracoval a proto jsou na mě všichní hodní To se někdo dneska má ... Takže říkas , po veceri bude v gatich veselo ;) hh, Taky bych si mel dat neco k snedku.,, Spidi - Tak to je parádička Vážně pěkný ,kdy jsi byl fotit ? Ovi - Vítej z5 Editováno: 12. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.