Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak to je moooc pěkný takže máš postavenou nějakou reálnou trať? Dá se říct že jo, je to část trati 251 z Tišnova do Žďáru nad Sázavou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 A ja mel kdysi takovy(auto) dráhy a jeden vlackovy mini ovalek ,akorat je tam spatne videt ... Zas jsem si zavzpominal .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 A ja mel kdysi takovy(auto) dráhy a jeden vlackovy mini ovalek ,akorat je tam spatne videt ... Zas jsem si zavzpominal .) Hustéééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Dobrá vostrotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Lidi tak kousek tady od nás cca 20km bylo - 27,9C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak jeste 15 min. asi pojdu hladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Lidi tak kousek tady od nás cca 20km bylo - 27,9C Tak to je homous... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Si pamatuju ze jse o toho dokazal vydrzet i cely den a pritom to jezdilo jen dokola.... Zavody však byly vzdycky hodne napinavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Lidi tak kousek tady od nás cca 20km bylo - 27,9C Tak to he brutalita ... My tu mame -1,-2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jery: zkus plecháče zevnitř Ovidius: já Atari neměl, přešel sem rovnou na PC AMD 133 MhZ tak to ja mel jeste po revoluci z nemecka propasovanou 286ku na 12MHz.... hosi nemeckej DOS + Win 3.0 !!!! mazec a na zakladce jsem ze serveru kopcil vsechny programy lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jery: to sou hustý fotky! tu první autodráhu taky ještě někde máme! najmis: to de, u nás bylo včera -19,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Lidi tak kousek tady od nás cca 20km bylo - 27,9C potom co jsem videl co mi to ukazuje vcera rano u nas se nedivim ale je to hnuj.... fuj teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Jery: zkus plecháče zevnitř Popřemyšlim nad touhle varantou Jinak tu skladacku co je na druhe fotce jsem mel do nedavna,ale daroval jsem ji deckam do skolky ,tam se to vyuzije urcite vic .) Bylo to supr ... Editováno: 7. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 A ja mel kdysi takovy(auto) dráhy a jeden vlackovy mini ovalek ,akorat je tam spatne videt ... Zas jsem si zavzpominal .) husty tak tu prvni autodrahu mel asi kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ........a tebe taky sním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Krásné poledne... pracanti tak co rum?? přežil dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 husty tak tu prvni autodrahu mel asi kazdej Tak to každopádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 husty tak tu prvni autodrahu mel asi kazdej A uplne stacila dneska uz to je o necem jinem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak mladezi - konecne obed-jeste minutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Co je dneska dobryho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Co je dneska dobryho ? jeste nevim napisu za hodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Baf cus pani - zrovna bezim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky tam jdu něco zazdít nebo pojdu hladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Baf zas jsem si odvykl,, musim se jit prevliknout Caues Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.