Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Docela to jde až na můj bolavej moudrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no tak to vypada ze pujdu ulehnout.. dnes budu spat jak strelenej do hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 A už tady zase nikdo není TAk teda dobrou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ste šli spát pěkně brzo, jako já a teď tu ještě nikdo nenííííí vstááávat a cvičit !!! jde se do práce, teda já už tu jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Já su tady takýý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 čauves to černý políčko co tu včera byla fotka je tvoje? moc pěkně snížený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 čauves to černý políčko co tu včera byla fotka je tvoje? moc pěkně snížený Čao, jaký políčko, co to meleš čéče... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tal Lumpo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tal Lumpo Ty Jane, to je Arosa rozumíš ? Arosa kua !!! Arosa !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 lumpo s jinou maskou, ale je fakt, že seat arosa je hodně málo k vidění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 lumpo s jinou maskou, ale je fakt, že seat arosa je hodně málo k vidění No a my už máme dvě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 černou a ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zdarec panove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kamos ma taky arosu a to mate videt kdyz mi 2 volejbalisti do toho skocime - kazdej bagl jak krava a jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 čus, máš skoro 2 hodiny sekeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 černou a ? červenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 čus, máš skoro 2 hodiny sekeru Udarec! Brdo blazne proc tak brzo dneska? prace nebo si nemohl dospat ze je patek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zdarec panove! Zdar Ovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kurec pěkná barva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ja kdyz koukam na ty vase fotky... Spidi s dlouhejma a cernejma vlasama .... Bobik zase vypada jak zagorka - si snad taky dam neco spesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Udarec! Brdo blazne proc tak brzo dneska? prace nebo si nemohl dospat ze je patek? SOBOTA ale záměrně, chci brzo domu a koukal jsem na IT crowd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kurec pěkná barva... a nejen barva co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kamos ma taky arosu a to mate videt kdyz mi 2 volejbalisti do toho skocime - kazdej bagl jak krava a jedem No to musí bejt ňůňo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 šup nahoď nějakou babu a každej kdo sem dnes přijde, tak ať nahodí taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.