Únor 13, 200916 r SOBOTA ale záměrně, chci brzo domu a koukal jsem na IT crowd dnes je mala sobota jo tak IT crowd to je jina liga - nemas vsechny dily?
Únor 13, 200916 r šup nahoď nějakou babua každej kdo sem dnes přijde, tak ať nahodí taky Tak to je vyzva... mmntik
Únor 13, 200916 r ja kdyz koukam na ty vase fotky... Spidi s dlouhejma a cernejma vlasama .... Bobik zase vypada jak zagorka - si snad taky dam neco spesl To víš, to je hned...
Únor 13, 200916 r a nejen barva co? Jj, Tudor je pěknej celej... Nemá od toho někdo výkres ? Aspoň bokorys
Únor 13, 200916 r Cau hospodo ! zdarek ty brdo jsem na pracovnim pc takze tady toho moc nemam ale v tel. jsem neco nasel takze uptavim velikost a hned to tu mate ..
Únor 13, 200916 r to vis N70 pri skoro uplne tme ( Ale no tak, všechno jde když se chce... Je to jen 150 pix
Únor 13, 200916 r ahoj kluci, ja se omlouvam, ale lezim v postylce a mam vas na mobilu a nejak se mi to tu nedari zprovoznit... Jinak bobe, TW je v Praglu
Únor 13, 200916 r to je zlá pani a to mas pravdu... je zla - uplne nejzlejsi - tu zmlaceni nesrovna akorat nastartuje lol .....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.