Únor 13, 200916 r ahoj kluci, ja se omlouvam, ale lezim v postylce a mam vas na mobilu a nejak se mi to tu nedari zprovoznit... Jinak bobe, TW je v Praglu Zdarek - no jezismarja si nemocna? nebo se ti nechce do prace
Únor 13, 200916 r ahoj kluci, ja se omlouvam, ale lezim v postylce a mam vas na mobilu a nejak se mi to tu nedari zprovoznit... Jinak bobe, TW je v Praglu Jsi s ním mluvila? Jsem mluvil s Blafuzem minulý týden, tak vím, že je živej a to mas pravdu... je zla - uplne nejzlejsi - tu zmlaceni nesrovna akorat nastartuje lol ..... a sakra
Únor 13, 200916 r a to mas pravdu... je zla - uplne nejzlejsi - tu zmlaceni nesrovna akorat nastartuje lol ..... No ty kokso...
Únor 13, 200916 r ahoj kluci, ja se omlouvam, ale lezim v postylce a mam vas na mobilu a nejak se mi to tu nedari zprovoznit... Jinak bobe, TW je v Praglu Neležet, vstávat a cvičit !!! Du vařit polívku.
Únor 13, 200916 r zena v domacnosti ma ale neco malo uzitecneho - davame dokupy auti a ted na to mam cas cely den, tyden, mesic, rok, desetileti a vyvaruji dobrutky a kynu jak knedlik
Únor 13, 200916 r ááááá takže máme jasno knedlík nám bude vařit obědy s ovidiusem můžeme jezdit jedním autem, ušetříme
Únor 13, 200916 r zena v domacnosti ma ale neco malo uzitecneho - davame dokupy auti a ted na to mam cas cely den, tyden, mesic, rok, desetileti a vyvaruji dobrutky a kynu jak knedlik Já už mám vyvařeno a už jen žeru...
Únor 13, 200916 r ááááá takže máme jasno knedlík nám bude vařit obědy s ovidiusem můžeme jezdit jedním autem, ušetříme presne tak - se zelim a poradne masteny
Únor 13, 200916 r malej povídal, jakou mu vaříš dobrou krupicovou kaši, já ci taky Tak zrovna tu já neci...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.