O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ahoj kluci, ja se omlouvam, ale lezim v postylce a mam vas na mobilu a nejak se mi to tu nedari zprovoznit... Jinak bobe, TW je v Praglu Zdarek - no jezismarja si nemocna? nebo se ti nechce do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ahoj kluci, ja se omlouvam, ale lezim v postylce a mam vas na mobilu a nejak se mi to tu nedari zprovoznit... Jinak bobe, TW je v Praglu Jsi s ním mluvila? Jsem mluvil s Blafuzem minulý týden, tak vím, že je živej a to mas pravdu... je zla - uplne nejzlejsi - tu zmlaceni nesrovna akorat nastartuje lol ..... a sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ahoj Ovi, mam natekly krk tak odpocivam a prace mi stejne nic nerika jak se mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 to jsou ty ženy v domácnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tomasku, ja s nim nemluvila, psal mi to provo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 a to mas pravdu... je zla - uplne nejzlejsi - tu zmlaceni nesrovna akorat nastartuje lol ..... No ty kokso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ahoj kluci, ja se omlouvam, ale lezim v postylce a mam vas na mobilu a nejak se mi to tu nedari zprovoznit... Jinak bobe, TW je v Praglu Neležet, vstávat a cvičit !!! Du vařit polívku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tomasku, ja s nim nemluvila, psal mi to provo prej dělal messengera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Neležet, vstávat a cvičit !!!Du vařit polívku. dám si taky a s čerstvým rohlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 udelam hlasovani ktery avat je lepsi - nahled zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 AV4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Neležet, vstávat a cvičit !!!Du vařit polívku. jeje ja take prosim 1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 AV4 :smich: a co Boleslavsky rum?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 bousovskej je lepčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zena v domacnosti ma ale neco malo uzitecneho - davame dokupy auti a ted na to mam cas cely den, tyden, mesic, rok, desetileti a vyvaruji dobrutky a kynu jak knedlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ááááá takže máme jasno knedlík nám bude vařit obědy s ovidiusem můžeme jezdit jedním autem, ušetříme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ovi: AV4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jeje ja take prosim 1x Ano prosim, 1x můžeš vstát a zacvičit si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zena v domacnosti ma ale neco malo uzitecneho - davame dokupy auti a ted na to mam cas cely den, tyden, mesic, rok, desetileti a vyvaruji dobrutky a kynu jak knedlik Já už mám vyvařeno a už jen žeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 bobe, pro ostatni nevarim, se drzim zasady - co si navaris, to si taky snis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 malej povídal, jakou mu vaříš dobrou krupicovou kaši, já ci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zagorka rada kasicku, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ááááá takže máme jasno knedlík nám bude vařit obědy s ovidiusem můžeme jezdit jedním autem, ušetříme presne tak - se zelim a poradne masteny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Já už mám vyvařeno a už jen žeru... to se mate a ja nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 malej povídal, jakou mu vaříš dobrou krupicovou kaši, já ci taky Tak zrovna tu já neci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.