Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 to se mate a ja nic... Už mám i sežráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zagorka rada kasicku, jo? neměl jsem ji mooooooc roků presne tak - se zelim a poradne masteny tak a v kolik se mám pro tebe stavit? jede se na Mělník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak zrovna tu já neci... nene ja krupicovou taky nemuzu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak a v kolik se mám pro tebe stavit? jede se na Mělník myslim ze dostanem maximalne kostetem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak zrovna tu já neci... já už ani nevím, jak to chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 myslim ze dostanem maximalne kostetem budem na ní dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 nene ja krupicovou taky nemuzu .... To raděj blonďácký špagety se sýrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 budem na ní dva ne tak nahlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 já už ani nevím, jak to chutná Esivá to právě nebude ten zádrhel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 To raděj blonďácký špagety se sýrem... tak si tady treba piste co mate nejradeji ja jsem hladovej a pred sebou jen tuzky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak ta špageťáky bych mohl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ne tak nahlas... Ufff... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kuva asi jdu pro zradlo nekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 se klido stavte, ale privezte si s sebou i tu slecnu co to bude varit jinak dneska bude zase moucnicek - pernicek a ne polotovar kam se prida jen olej a vejce. Poctivy, dobry a dneska tam dam mandle mnam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ne tak nahlas... ajo vlastně, pššššt Esivá to právě nebude ten zádrhel... já fááák už ani nevíím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak si tady treba piste co mate nejradeji ja jsem hladovej a pred sebou jen tuzky .... Plněná kuřecí kapsa se sýrem a šunkou, ameriky, tatarka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 se klido stavte, ale privezte si s sebou i tu slecnu co to bude varit jinak dneska bude zase moucnicek - pernicek a ne polotovar kam se prida jen olej a vejce. Poctivy, dobry a dneska tam dam mandle mnam. zadnou slecnu nemame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 se klido stavte, ale privezte si s sebou i tu slecnu co to bude varit jinak dneska bude zase moucnicek - pernicek a ne polotovar kam se prida jen olej a vejce. Poctivy, dobry a dneska tam dam mandle mnam. ty vážně začneš vyvařovat v neděli bude husička, nebo kachnička ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kostetem nedostanete, mam tady ale sklep plny pavouku - jo tam by jste se urcite napapali - maso jako maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kostetem nedostanete, mam tady ale sklep plny pavouku - jo tam by jste se urcite napapali - maso jako maso :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 se klido stavte, ale privezte si s sebou i tu slecnu co to bude varit jinak dneska bude zase moucnicek - pernicek a ne polotovar kam se prida jen olej a vejce. Poctivy, dobry a dneska tam dam mandle mnam. Prej POLOtovar, to je terminus technikus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak si tady treba piste co mate nejradeji ja jsem hladovej a pred sebou jen tuzky .... 11:30 oběd a asi věnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kachna je segra a husa pribuzna - ani jedno do pekace nestrkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kostetem nedostanete, mam tady ale sklep plny pavouku - jo tam by jste se urcite napapali - maso jako maso se jich bojíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kostetem nedostanete, mam tady ale sklep plny pavouku - jo tam by jste se urcite napapali - maso jako maso To zní nevýhodně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.