Únor 13, 200916 r zagorka rada kasicku, jo? neměl jsem ji mooooooc roků presne tak - se zelim a poradne masteny tak a v kolik se mám pro tebe stavit? jede se na Mělník
Únor 13, 200916 r tak a v kolik se mám pro tebe stavit? jede se na Mělník myslim ze dostanem maximalne kostetem
Únor 13, 200916 r To raděj blonďácký špagety se sýrem... tak si tady treba piste co mate nejradeji ja jsem hladovej a pred sebou jen tuzky ....
Únor 13, 200916 r se klido stavte, ale privezte si s sebou i tu slecnu co to bude varit jinak dneska bude zase moucnicek - pernicek a ne polotovar kam se prida jen olej a vejce. Poctivy, dobry a dneska tam dam mandle mnam.
Únor 13, 200916 r ne tak nahlas... ajo vlastně, pššššt Esivá to právě nebude ten zádrhel... já fááák už ani nevíím
Únor 13, 200916 r tak si tady treba piste co mate nejradeji ja jsem hladovej a pred sebou jen tuzky .... Plněná kuřecí kapsa se sýrem a šunkou, ameriky, tatarka...
Únor 13, 200916 r se klido stavte, ale privezte si s sebou i tu slecnu co to bude varit jinak dneska bude zase moucnicek - pernicek a ne polotovar kam se prida jen olej a vejce. Poctivy, dobry a dneska tam dam mandle mnam. zadnou slecnu nemame
Únor 13, 200916 r se klido stavte, ale privezte si s sebou i tu slecnu co to bude varit jinak dneska bude zase moucnicek - pernicek a ne polotovar kam se prida jen olej a vejce. Poctivy, dobry a dneska tam dam mandle mnam. ty vážně začneš vyvařovat v neděli bude husička, nebo kachnička ?
Únor 13, 200916 r kostetem nedostanete, mam tady ale sklep plny pavouku - jo tam by jste se urcite napapali - maso jako maso
Únor 13, 200916 r kostetem nedostanete, mam tady ale sklep plny pavouku - jo tam by jste se urcite napapali - maso jako maso :feve:
Únor 13, 200916 r se klido stavte, ale privezte si s sebou i tu slecnu co to bude varit jinak dneska bude zase moucnicek - pernicek a ne polotovar kam se prida jen olej a vejce. Poctivy, dobry a dneska tam dam mandle mnam. Prej POLOtovar, to je terminus technikus...
Únor 13, 200916 r tak si tady treba piste co mate nejradeji ja jsem hladovej a pred sebou jen tuzky .... 11:30 oběd a asi věnec
Únor 13, 200916 r kostetem nedostanete, mam tady ale sklep plny pavouku - jo tam by jste se urcite napapali - maso jako maso se jich bojíš?
Únor 13, 200916 r kostetem nedostanete, mam tady ale sklep plny pavouku - jo tam by jste se urcite napapali - maso jako maso To zní nevýhodně...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.