Únor 13, 200916 r kachna je segra a husa pribuzna - ani jedno do pekace nestrkam A co teda strkáš do pekáče ?
Únor 13, 200916 r kachna je segra a husa pribuzna - ani jedno do pekace nestrkam dobře dobře, tak mlaďounké kuřátko
Únor 13, 200916 r pavouku je tady dost - nekteri jsou dost masiti, ano bojim se tech ohavnych mnohonohych tichych nestvur...
Únor 13, 200916 r pavouku je tady dost - nekteri jsou dost masiti, ano bojim se tech ohavnych mnohonohych tichych nestvur... taková milá zviřátko, prý nosí štěstí
Únor 13, 200916 r tak si to stesti odsud odvez, ale okta ti na to zrejme stacit nebude co všechno mi chceš přibalit na cestu
Únor 13, 200916 r bobe jeste Petrika ti pribalim ten by jel hned, ale po pár hodinách by bulel po mamince
Únor 13, 200916 r bobiku, on uz moc nebreci po mamince. Ale ma te rad, takze si ho muzes vzit na prazdniny
Únor 13, 200916 r bobiku, on uz moc nebreci po mamince. Ale ma te rad, takze si ho muzes vzit na prazdniny a tady uz se nabizej deti
Únor 13, 200916 r nenabizej, jen peta a tom si vyborne rozumi a kdyz pak peta prijde domu po veceru kdy byl ve spolecnosti boba, tak to tady litaji i vykastrovani bycci... Bob ho hold pripravuje do zivota
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.