Únor 13, 200916 r nenabizej, jen peta a tom si vyborne rozumi a kdyz pak peta prijde domu po veceru kdy byl ve spolecnosti boba, tak to tady litaji i vykastrovani bycci... Bob ho hold pripravuje do zivota no to si predstav ze by byl u bobajse treba mesic
Únor 13, 200916 r tak ja jdu na chvili spinkat, pa a nezlobte tady tyyyy brdooooo ja teda nevim...asi sem se spatne ucil
Únor 13, 200916 r Bré dopoledne .... Konecne je tu patek ,,to zas bude veselo .Doufam,ze dneska v tom kvantu neha nekde nezapadnu ...
Únor 13, 200916 r Bré dopoledne ....Konecne je tu patek ,,to zas bude veselo .Doufam,ze dneska v tom kvantu neha nekde nezapadnu ... Zdarek - jj patek - bude akce?
Únor 13, 200916 r Zdarek - jj patek - bude akce? Zdarec .... No,,bude potreba neco vymyslet ... ¨ Jinac ,,peknej aatar
Únor 13, 200916 r Bré dopoledne ....Konecne je tu patek ,,to zas bude veselo .Doufam,ze dneska v tom kvantu neha nekde nezapadnu ... Čao Jero...
Únor 13, 200916 r Zdarec .... No,,bude potreba neco vymyslet ... ¨ Jinac ,,peknej aatar jo neco vymyslis ne? jo a zeptej se kluku - tak pred hodku tam byl jeste hezci - prej se dneska ukazujou baby tak se priprav
Únor 13, 200916 r Čao Jero... Zdar Spidul ... Ovi - Jdem neco vypit,pokecat pobavit se ...Znas to ,,.) Tyo ,tak to jsem zas neco propas ...ukaz jeste jednou ne ? ) .... Jinac ,uz se tesim co se tu objevi
Únor 13, 200916 r Spidi ?... mam dotazek ,nevis co to je kdyz se na fotce objevi nejake cerne carky ? ... Po cele fotce,jakoby mrizky?.... Stava se mi to ted pri foceni cim dal castejc...
Únor 13, 200916 r Zdravím do rakovnicka a především do Lužné, Kolešovky a Krupé... zdravas ... to je zase den, to bych nekoho prastil....
Únor 13, 200916 r Spidi ?... mam dotazek ,nevis co to je kdyz se na fotce objevi nejake cerne carky ? ... Po cele fotce,jakoby mrizky?.... Stava se mi to ted pri foceni cim dal castejc... Hmmm hmmm, máš nějaké publikovatelné foto, kde je to vidět ?
Únor 13, 200916 r Hmmm hmmm, máš nějaké publikovatelné foto, kde je to vidět ? Poslu odpoledne ,,tedko nejsem u sebe .Mam neco doma v pc ..,
Únor 13, 200916 r Poslu odpoledne ,,tedko nejsem u sebe .Mam neco doma v pc .., O.K. Předpokládám že je to kompakt s AC převodníkem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.