Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
O.K. Předpokládám že je to kompakt s AC převodníkem ;)

Oly SP 500 UZ ,,,vsak vis.,, zacal delat posledni dobou neplechu,,asi tusi ,zebude nahrazen necim vykonnejsim :p .)

Vloženo
Copak ? ,..nedari se ....

je to tak tejden co mi začli doma padat pojistky když se pustí noční proud...

vypadalo to na boiler :) - volám elektrikáře v p... boiler doražte :) - přijel opravil = 2000,-

one noci opet spadl proud.... ráno volám elektrikare .. prijel mrknul na topeni .. opravil = 2000,-

one noci opet spadl proud .... rano volam elektrikare .. prijel podival ... mrknul zhodnotil opravil ... = 2000,-

one noci opet spadl proud.... pokazde nasel neco na opravu a mysle ze je to tim ... tak opravoval :) , no volam mu znova.... rika to vypada na jistic venku, to musite zavolat CEZ ... ano CEZ super vymenime opravime ... ale :

napiste formular - do 30 dnu vyhodnotime - posleme odpoved - najmete firmu zaplatte - pak poslete dalsi formular...

tak sem z toho trochu ...

Vloženo
Oly SP 500 UZ ,,,vsak vis.,, zacal delat posledni dobou neplechu,,asi tusi ,zebude nahrazen necim vykonnejsim :p .)

Jj, Oplympionik, tak to zlobí převodník (co převádí světlo z CCD čipu na el. proud)

Teď jsem koukal, že Nikon D40 se setovým objektivem 7.499,- Kč :feve: Asi mě odvezou... :help:

Vloženo

Tak to je trosku zajimavy... Jestli to tak bude pokracovat tak zachvili budes po kazde noci o dvojku chudsi.,,

Zda se mi to celkem divny,pokud to tak pada a dela takovy potize meli by t prijet hned zkontrolovat a ne cekat az jim nekdo posle papir.....

Vloženo
Jj, Oplympionik, tak to zlobí převodník (co převádí světlo z CCD čipu na el. proud)

Teď jsem koukal, že Nikon D40 se setovým objektivem 7.499,- Kč :feve: Asi mě odvezou... :help:

Asi jn,,dela to jen semtam ,ale mam strach aby mi treba jedno pri foceni nenacvakal samy takovy fotky.,,,

Mi povidej ,tedko jsem koukal na D60 komples s objektivem za nejakych 11,,jde to dolu hrozitansky...

Kdyz si vemu ze za ten muj jsem dal 3 roky z5 asi 9 tis ,, :help: Nemluve o pametovce kde 1gB stal 1400,-

Vloženo
Asi jn,,dela to jen semtam ,ale mam strach aby mi treba jedno pri foceni nenacvakal samy takovy fotky.,,,

Mi povidej ,tedko jsem koukal na D60 komples s objektivem za nejakych 11,,jde to dolu hrozitansky...

Kdyz si vemu ze za ten muj jsem dal 3 roky z5 asi 9 tis ,, :help: Nemluve o pametovce kde 1gB stal 1400,-

presne tak... s tim nic neudelas...

Vloženo
Tak to je trosku zajimavy... Jestli to tak bude pokracovat tak zachvili budes po kazde noci o dvojku chudsi.,,

Zda se mi to celkem divny,pokud to tak pada a dela takovy potize meli by t prijet hned zkontrolovat a ne cekat az jim nekdo posle papir.....

viz AVATAR ... se s tebou dneska nikdo ne**re , asi sem jedinej blbec na svoje zákazníky milej a hodnej...

Vloženo
presne tak... s tim nic neudelas...

Ono ,u te elektroniky ty ceny kolisaj a meni se hroznce casto .... Treba LCD Samsung 32´´ ,kupovano asi v listopadu za 17 dneska za take prachy poridis tv s uhloprickou pred metr... Ale jak rikas,,nenadelame s tim nic a bude to tak u vseho ....

Uvazuju ze se uz pomalu zbavim octy dokad jeste ma nejakou hodnotu pac za 20tis se mi ji pryc davat nechce.,,,

Vloženo (editace)
viz AVATAR ... se s tebou dneska nikdo ne**re , asi sem jedinej blbec na svoje zákazníky milej a hodnej...

Oni na tomhle vyrou velky prachy,,neni to jen tak ... Zalezi v cem jedes , nekdy je potrea byt solidni a vpohode ,ale taky si rikam,ze jsem nekd az moc hodny a jsou mista a situace kdy uz hlas jde trosku nahoru ,,nemluve o zvysene hladine arogance ...

Proste jak oni s tebou ,tak ty s nema,,, jinak zemreme...,

Ovi- tak uz chapu cos myslel tema babama :D ,,peknyyy.,,,.).)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

Měl jsem tři Olympusy a všechny tři jsem rozšlapal... lol

Jak píše Ovi, opravovat se nevyplatí nic. No moji nejpoužívanější D40x v setu teď prodávají za 10.990,- Kč, v prosinci 2007 jsem za ni dal 19.990,- Kč :feve:

Osobně si myslím, že zrcadlovka s CMOS snímače je "na furt" a nebál bych se ani "ojetiny", znám spoustu lidí, co mají digitální zrcadlo "po někom" a naprosto bez problémů. Jediný, co je u zrcadla důležitý, je čistota snímače, ale vyčištění dělají do druhého dne za 300,- Kč něbo do tří hodin za zhruba dvojnásobek (zbytečný, využije asi profík, co musí fotit a nepočká do rána) a je to zhruba na rok cajk, samože podle intenzity používání a podle toho, jak často měníš objektivy. Já mám vždy jen jeden objektiv pro jeden foťák, během roku namačkám cca 10.000 fotek a ten rok to vydželo bez problémů.

Vloženo
Oni na tomhle vyrou velky prachy,,neni to jen tak ... Zalezi v cem jedes , nekdy je potrea byt solidni a vpohode ,ale taky si rikam,ze jsem nekd az moc hodny a jsou mista a situace kdy uz hlas jde trosku nahoru ,,nemluve o zvysene hladine arogance ...

Proste jak oni s tebou ,tak ty s nema,,, jinak zemreme...,

Ovi- tak uz chapu cos myslel tema babama :D ,,peknyyy.,,,.).)

čeče ty měl kázat v kostele :smich:

svatá pravda ... když jim porad pudeš po ruce tak si s tebou akorát vytřou

Vloženo
Měl jsem tři Olympusy a všechny tři jsem rozšlapal... lol

Jak píše Ovi, opravovat se nevyplatí nic. No moji nejpoužívanější D40x v setu teď prodávají za 10.990,- Kč, v prosinci 2007 jsem za ni dal 19.990,- Kč :feve:

Osobně si myslím, že zrcadlovka s CMOS snímače je "na furt" a nebál bych se ani "ojetiny", znám spoustu lidí, co mají digitální zrcadlo "po někom" a naprosto bez problémů. Jediný, co je u zrcadla důležitý, je čistota snímače, ale vyčištění dělají do druhého dne za 300,- Kč ..................

Jasny,, ja o oprave ani neuvazuju pac za ty prachy si muzu koupit novy radio do auta,navi nebo nejakej 8mpx kompakt :D...,

Na inzeraty jsem koukal ,ale kdyz uz tak pujdu do nove at si to tzv osvojim a ma to jen muj rukopis .)) ...Na tydlety veci jsem strasnej zmetek ,nic nemuze byt po nekom a kdyz uz tak se s tim musi provezt nejakou zmenu ikdyz treba malickou :) ....

Vloženo
hele hrdinove - hodte tam nejaky poradny avaty :) je patek a bobik rikal ze budou v avataru zensky :)

nebooj :) neconahodim ,,budete čubrnět :D ...,

Evers - Tak ,,v kostele bych se asi neuzivil :D ,ale je to tak ,,dneska se musis branitzuby nehty ,,, vsude ,nakazdem rohu ...,

Vloženo (editace)
pockej mam tu jeste hezci a ne tak provokativni :)

ty tam mas teda zasoby :D .)

chlapi nachvili se odmlcim ,,,onevidet jsem back .,, zatim ¨:) ....a moc to tu nerozjizdejte at tostiham cist a koukatna zeny :p

Editováno: , autor: Jeronymo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...