Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jo šup sem s fotkama bab ještě půl hoďky a hamu papu mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 mažu k doktorce, tak pak to tady rozhrneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zdarec panove,jenom pozdravim a mazu na lyze.Dneska je tu nadherne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kolegové, dotaz technického směru: Kam by jste dali v oktávce kondomy, aby byly vždy po ruce, ale normálnímu smrtelníkovi byly skryty. Napadá mě ta "polička" ve spodním dílu palubky před řidičem, tam co je diagnostická zásuvka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zdarec panove,jenom pozdravim a mazu na lyze.Dneska je tu nadherne Zdar jak Brno Jirko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 mažu k doktorce, tak pak to tady rozhrneme ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zdarec panove,jenom pozdravim a mazu na lyze.Dneska je tu nadherne cus - jej ty se mas ... tak uzivej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zdarec panove,jenom pozdravim a mazu na lyze.Dneska je tu nadherne nejdřív si změň avatar spidi, místo asi jediný co připadá v úvahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kolegové, dotaz technického směru: Kam by jste dali v oktávce kondomy, aby byly vždy po ruce, ale normálnímu smrtelníkovi byly skryty. Napadá mě ta "polička" ve spodním dílu palubky před řidičem, tam co je diagnostická zásuvka... uuuuplne presne!!! tam mi nic nikdo nenajde - nevim jak to je v OI ale v OII ten kastlik je snad na takovy pripady :smich: taky ho pouzivam takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 nejdřív si změň avatar spidi, místo asi jediný co připadá v úvahu To by šlo, já tu poličku vylepím tenkým černým samolepícím filce a bude to O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 nejdřív si změň avatar tak na ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 uuuuplne presne!!! tam mi nic nikdo nenajde - nevim jak to je v OI ale v OII ten kastlik je snad na takovy pripady :smich: taky ho pouzivam takto Já tam vždycky míval maximálně propisku, tohle mě napadlo až v okamžiku kdy jsem potřeboval něco jinýho než tu propisku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 To by šlo, já tu poličku vylepím tenkým černým samolepícím filce a bude to O.K. haha černým samolepícím filce... tak to uz taky mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kudla tak nějak zjišťuju, žemám naraženou prdel a nárt na pravé noze, kua co já to zase včera v tej hospodě dělal... Ale furt lepší jak odřená huba minulej tejden, to už je naštěstí zahojený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kudla tak nějak zjišťuju, žemám naraženou prdel a nárt na pravé noze, kua co já to zase včera v tej hospodě dělal... Ale furt lepší jak odřená huba minulej tejden, to už je naštěstí zahojený... :smich: to se mi taky obcas stane - a tak nejak tusim ze zejtra s Baurakem, Bobikem, Lukem, Dimim, ..... se nam prihodi neco podobneho :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ovi, ten avatar je parádní kua, hold černovláska, fakt zzzuper... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ovi, ten avatar je parádní kua, hold černovláska, fakt zzzuper... mi povidej ted sleduju ze tvuj avatar vypada hodne podobne co? taky epesni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jo a muj avatar se jmenuje Martina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 mi povidej ted sleduju ze tvuj avatar vypada hodne podobne co? taky epesni!!! jo to sou ty tipy yna ktery jsem vysazenej... Jj, ovšem můj avatátek je na černo obarvená brunetka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jo a muj avatar se jmenuje Martina A můj má svátek od zítřka za týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jo a muj avatar se jmenuje Martina už ji máš i se jménem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jj, ovšem můj avatátek je na černo obarvená brunetka... am as nejake jine foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jde se obědvat, also tschuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 už ji máš i se jménem kuva tady neco praskes a je to....... no nic tak se bude i Octa jmenovat Martina.... proti tomu nic nemam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jde se obědvat, also tschuss dobrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.