Únor 13, 200916 r No to nevím, jestli bude fungovat... to vis ze jo.. no tak ja pujdu na O pomalu - dnes China... nejdriv ale musim na cajtkarnu a zaplatit pokutu.. pak vyzvednout segre DVD-RW mechaniku a pak teprve moje zradlo...
Únor 13, 200916 r tak taky po O a byla China a na výjeydu z parkoviště hned u toho přechodu stojí moje ex_auto všiml jsi si?
Únor 13, 200916 r jarní prázdniny dětem z východočeského kraje začínají až v pondělí Chytrej zase ... dobre od Po, ale uz nemusim do skoly
Únor 13, 200916 r a na výjeydu z parkoviště hned u toho přechodu stojí moje ex_auto všiml jsi si? byli jsme pod kulturakem - no to tvoje ex-auto se taky pujdu jednou podivat a co ukapla slza?
Únor 13, 200916 r Naopak Fajne ...slcna Tvoje byt ?? ano dalo by se tak rict.. nahod neco ty do avataru - dnes je prehlidkovej den avataru
Únor 13, 200916 r a to se chlubíš a nebo si stěžuješ? Chlubim ale jestli ti to va tak to kldine smaz voe
Únor 13, 200916 r ano dalo by se tak rict..nahod neco ty do avataru - dnes je prehlidkovej den avataru a musi to byt jen avatar ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.