Bylzde Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 čest práci soudruzi..tak už mám tak po obědě a jdu přeparkovat vozítko..nebo spíš jen zaplatit za další parkování Jen musím nejdřív sehnat drobáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 To je blba fotka co .... Jdu hledat lepsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Chlubim ale jestli ti to va tak to kldine smaz voe já právě nevěděl jestli se chlubíš, že budeš smrdět tejden doma, nebo že jedeš k babičce nebo jestli si stěžuješ, že se chodíš do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) já právě nevěděl jestli se chlubíš, že budeš smrdět tejden doma, nebo že jedeš k babičcenebo jestli si stěžuješ, že se chodíš do školy Hmm ... doma smrdet nebudu Bobe ale budiz ... Editováno: 13. Únor 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ta vypada fajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak u babičky vozit kolečkem hnůj do pařeniště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Takkkk sem tu ... můžem to hrnout... bwt na Chodovský - Praha ... směr bohdalec sem zmerčil orgán .. tak tam asi vybíraj hňupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak u babičky vozit kolečkem hnůj do pařeniště Hmm Dit jo rejpej dedku ... Musim rict, ze ti to jde na vybornou Voe Bobe co te sere ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ta vypada fajne nech ji tam az prijde tata a bude se chlubit tou fotkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Voe Bobe co te sere ?? Nerej do něj - blbě vstaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Takkkk sem tu ... můžem to hrnout... bwt na Chodovský - Praha ... směr bohdalec sem zmerčil orgán .. tak tam asi vybíraj hňupy. dnes jsem zaplatil pokutecku...1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Nemuzu vecer tam dam supa Ale slecna pekna ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Nerej do něj - blbě vstaval Ja reju do nej jo ?? Hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 dnes jsem zaplatil pokutecku...1000,- Co jsi provedl ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 dnes jsem zaplatil pokutecku...1000,- si je zase provokoval vid ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Nemuzu vecer tam dam supa Ale slecna pekna ne ?? proc nemuzes? by te vytahal za usi? tvoje ta pani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 si je zase provokoval vid ?? nene provokoval jsem predevcirem v pobrousenem stavu ale pesky... ten litr je za rychlost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 nene provokoval jsem predevcirem v pobrousenem stavu ale pesky... ten litr je za rychlost.... pocky tomu moc nerozumim ... si sel moc rychle jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Co jsi provedl ?? byl jsem rychlej ale to jsem skoro vsude a porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 proc nemuzes? by te vytahal za usi? tvoje ta pani? Nene moje je hezci Tak muzu,ale Supik uz byl zabehnutej u Me Tatkoj se to libi ted jsem mu to ukazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 woe samá baba tady:) asi bych měl teda taky nějakou najít.. ale asi žádnou nemám tady v práci na kompu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zagoogluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zagoogluj Googlujou zoufalci ... Zkus vyrazit mezi lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Googlujou zoufalci ... Zkus vyrazit mezi lidi. hehe tak to je urcite lepsi ale pise,ze je v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 A už jsem zase zde, byl jsem trochu protáhnout koktici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.