Únor 13, 200916 r čest práci soudruzi..tak už mám tak po obědě a jdu přeparkovat vozítko..nebo spíš jen zaplatit za další parkování Jen musím nejdřív sehnat drobáky
Únor 13, 200916 r Chlubim ale jestli ti to va tak to kldine smaz voe já právě nevěděl jestli se chlubíš, že budeš smrdět tejden doma, nebo že jedeš k babičce nebo jestli si stěžuješ, že se chodíš do školy
Únor 13, 200916 r já právě nevěděl jestli se chlubíš, že budeš smrdět tejden doma, nebo že jedeš k babičcenebo jestli si stěžuješ, že se chodíš do školy Hmm ... doma smrdet nebudu Bobe ale budiz ... Upraveno Únor 13, 200916 r od Petřik
Únor 13, 200916 r Takkkk sem tu ... můžem to hrnout... bwt na Chodovský - Praha ... směr bohdalec sem zmerčil orgán .. tak tam asi vybíraj hňupy.
Únor 13, 200916 r tak u babičky vozit kolečkem hnůj do pařeniště Hmm Dit jo rejpej dedku ... Musim rict, ze ti to jde na vybornou Voe Bobe co te sere ??
Únor 13, 200916 r Takkkk sem tu ... můžem to hrnout... bwt na Chodovský - Praha ... směr bohdalec sem zmerčil orgán .. tak tam asi vybíraj hňupy. dnes jsem zaplatil pokutecku...1000,-
Únor 13, 200916 r Nemuzu vecer tam dam supa Ale slecna pekna ne ?? proc nemuzes? by te vytahal za usi? tvoje ta pani?
Únor 13, 200916 r si je zase provokoval vid ?? nene provokoval jsem predevcirem v pobrousenem stavu ale pesky... ten litr je za rychlost....
Únor 13, 200916 r nene provokoval jsem predevcirem v pobrousenem stavu ale pesky... ten litr je za rychlost.... pocky tomu moc nerozumim ... si sel moc rychle jo ??
Únor 13, 200916 r proc nemuzes? by te vytahal za usi? tvoje ta pani? Nene moje je hezci Tak muzu,ale Supik uz byl zabehnutej u Me Tatkoj se to libi ted jsem mu to ukazoval
Únor 13, 200916 r woe samá baba tady:) asi bych měl teda taky nějakou najít.. ale asi žádnou nemám tady v práci na kompu
Únor 13, 200916 r Googlujou zoufalci ... Zkus vyrazit mezi lidi. hehe tak to je urcite lepsi ale pise,ze je v praci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.