Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ovidius: Slecna bych prosila Jeronymo: Ahooj Jerysku uz jsem se lekla ze to nefunguje Jinak brou chut pokud prave obedvate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jinak brou chut pokud prave obedvate Díkec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky mam hlad ale vubec se me do te zimy nechcee takze dneska dieta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky mam hlad ale vubec se me do te zimy nechcee takze dneska dieta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jeronymo: Ahooj Jerysku uz jsem se lekla ze to nefunguje Jinak brou chut pokud prave obedvate Ale jo nejakou funkci to jeste plni taky dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: Me to moc vtipny neprijde tu do 19 leknu Jeronymo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: Me to moc vtipny neprijde tu do 19 leknu Do devatenáctýho ledna určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Myslim do 19 hod. (pro blboucky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Uz je to dobry ... co jinač., jak se dari ? si objednej pizzu az do domu Editováno: 7. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Myslim do 19 hod. (pro blboucky) Teď to pochopili i ti největší blbečci z naší hospůdky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jerysku nemuzu si vubec stezovat akorat ta zima me se*e Copak u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: To jsem rada ze to konecne chapes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: To jsem rada ze to konecne chapes Já že chrápu ? Ani omylem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kua, zrovna sem vybíral s kolegyní phouna, tak sem se trochu zasek čau Jani taky se mi nechce ven, zásoby tu mám jen v podobě 2 mandarinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jerysku nemuzu si vubec stezovat akorat ta zima me se*e Copak u tebe? Tak treba na prkno a vyradit se ... Me taky jnac se*e ,ale to asi kazdyho .) , u me zatim ponovorocni pohoda,..a porad pri starem prace druhu - kdo potrebuje tam jed' Pristi tyden snad uz bude jinak no .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kua, zrovna sem vybíral s kolegyní phouna, tak sem se trochu zasek čau Jani taky se mi nechce ven, zásoby tu mám jen v podobě 2 mandarinek Hezka kolegyne ? a kde ze ses to zasek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: Toe uz moc i na me Dakie: Ahooooj Ja tu mam akorat Dobrou vodu to mi moc nepomuze Tebe jsem taky strasne dlouho necetla. Co novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak treba na prkno a vyradit se ... Me taky jnac se*e ,ale to asi kazdyho .) , u me zatim ponovorocni pohoda,..a porad pri starem prace druhu - kdo potrebuje tam jed' Pristi tyden snad uz bude jinak no .. Taky bych jela na hory nekam ale neni vubec cas Pockej pockej budes zase menit pristi tyden praci nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: Toe uz moc i na me A čeho...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 A čeho...? Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky bych jela na hory nekam ale neni vubec cas Pockej pockej budes zase menit pristi tyden praci nebo co? Jasne ..., No jsem jeste na tom pracaku takze se pokousim odtamtud vypadnout.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jery: ani moc ne, kolem 45 let Cary: novejch věcí ani moc není, nová práce od září, nová přítule od října.. co Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jery: ty jsi zase bez práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tebe Já nic, to voni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jasne ...,No jsem jeste na tom pracaku takze se pokousim odtamtud vypadnout.., Jo takhle a uz se teda neco rysuje? Tak budu drzet palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.