Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 hehe tak to je urcite lepsi ale pise,ze je v praci Co delas ze ses tam na samotce , kostnul bych to na ITka Ja mam v praci porad nejaky lidi --- , ne ze bych je fotil zas takovy vocko nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 A už jsem zase zde, byl jsem trochu protáhnout koktici... ?? Bylo nacase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 pocky tomu moc nerozumim ... si sel moc rychle jo ?? nene ted sem zaplatil za rychlost v aute litr z pred asi tejdnem a predevcirem jsme byli popijet a v noci kdyz uz jsme neco meli tak jsme jim ukazali ze sou jednicky a oni si toho vsimli... to zaslapli a uz to jelo......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 nene ted sem zaplatil za rychlost v aute litr z pred asi tejdnem a predevcirem jsme byli popijet a v noci kdyz uz jsme neco meli tak jsme jim ukazali ze sou jednicky a oni si toho vsimli... to zaslapli a uz to jelo......... no a jak to dopadlo?? Nenech se premlouvat ?? Detem taky preci nevypravis jen pulku pohadky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 hosi hosi negoogluje se - jen vlastni prace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ?? Bylo nacase A potom,ze my jediny jezdime jen nekdy pokud si teda nejel pro rohliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 hosi hosi negoogluje se - jen vlastni prace! Fajne takze jdu hledat nejaky mulatky z dovci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 hosi hosi negoogluje se - jen vlastni prace! Správně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 soutěž o fotku roku 2009 - klip číslo 2 - zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 hosi hosi negoogluje se - jen vlastni prace! jistě pane profesor... mám celou zbírku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) Uz jsem to polepsil ... Foto z founa byvalky Editováno: 13. Únor 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no a jak to dopadlo?? Nenech se premlouvat ?? Detem taky preci nevypravis jen pulku pohadky no celkem v poho - skoro na rucaka to otocili a hned pred nas mi jenom stali a cumeli... a prej jestli se muzeme legitimovat... a ja hned (jak sem mel neco v sobe..) to viiite panovee zzzee se muuuzem legitipitovat :smich: ... overil si nas vysilackou a prej co melo znamenat ten zdvizenej prostrednicek :smich: tak sem mu rekl ze zdravim kamose (on zraovna sel domu) tak nemohli ani popel :smich: a pak jak mi byla zima tak sem se nasral a rikam mu co jsme teda provedli at nam to rekne... ze nam je zima a ma nase OP... a on jenom v poradku a skocili do kary a zmizeli :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 soutěž o fotku roku 2009 - klip číslo 2 - zde kdo to k nam zabrousil zdarec no peknej klip..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 to se halt tak povede.... jednou sem si taky takhle "sel" dom a zrvu na ne ze at dou buzerovat jinam kdyz jeli kolem ... ale tak meli zrovna stazeny okynko. slovní napomenutí za 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 se mě takz nikdz nepovedlo, že bz mě sveyli domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak jak se Vám líbí moje Božena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no celkem v poho - skoro na rucaka to otocili a hned pred nas mi jenom stali a cumeli... a prej jestli se muzeme legitimovat... a ja hned (jak sem mel neco v sobe..) to viiite panovee zzzee se muuuzem legitipitovat ... overil si nas vysilackou a prej co melo znamenat ten zdvizenej prostrednicek tak sem mu rekl ze zdravim kamose (on zraovna sel domu) tak nemohli ani popel a pak jak mi byla zima tak sem se nasral a rikam mu co jsme teda provedli at nam to rekne... ze nam je zima a ma nase OP... a on jenom v poradku a skocili do kary a zmizeli Klika driv by to asi neproslo co z nam z filmu ... aby Bob nerekl jak to muzu vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 slovní napomenutí za 200,- slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 se mě takz nikdz nepovedlo, že bz mě sveyli domu Mě ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 se mě takz nikdz nepovedlo, že bz mě sveyli domu no a bylo to u soudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 čao kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... presne tak mi ani to slovni napomenuti... ale nic na nas nemeli ja jim rekl ze sem zdravil kamose.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak jak se Vám líbí moje Božena? Plyšofilní zoofil...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 čao kluci Dobry den -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... spatne vyjadreno , byl jsem slovne napomenut + 200,- pokuty .... uz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.