Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 čao kluci Zdar jak Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Me zatim nikam nevezli Jen par pokut z mesta kdyz jezdime streetek po namesti apod . To nemaji radi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Spidi, Ovi tak už tu mámé pátek a to znamená jediný, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Spidi, Ovi tak už tu mámé pátek a to znamená jediný, co?? no cece dnes vecer trenink a potom max 3-4 a spat zejtra 2 zapasy - rano jedem do Vysokyho a tam budem blbnout do cca 16:00 takze tezkej den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no cece dnes vecer trenink a potom max 3-4 a spat zejtra 2 zapasy - rano jedem do Vysokyho a tam budem blbnout do cca 16:00 takze tezkej den... to teda jo, to si dáš zas do těla, aspoň ti bude v sobotu večer dobře chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no a v sobotu mame vecer sezeni tady s clenama.. a to asi bude ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Spidi, Ovi tak už tu mámé pátek a to znamená jediný, co?? Jasně, strávit páteční večer se svým mazlíčkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no a v sobotu mame vecer sezeni tady s clenama.. a to asi bude ...... tak to jsem měl přesně na mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jasně, strávit páteční večer se svým mazlíčkem... jako s autem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ove co ty vlastně hraješ? Chlapi nebylo hezčí mít v avataru auto??To aspon nekecá do život...ikdyž občas i ta ženská je míň náročná na prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no a v sobotu mame vecer sezeni tady s clenama.. a to asi bude ...... Davej bacha at zas nemas na 2 dny stopstav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jako s autem??? S tou, co mám v avataru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak to jsem měl přesně na mysli to bude akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak abyste neřekli že jsem plyšákofil Tak trochu změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ove co ty vlastně hraješ? Chlapi nebylo hezčí mít v avataru auto??To aspon nekecá do život...ikdyž občas i ta ženská je míň náročná na prachy volejbal - no to je jen na chvili pak pujdou zpet auta - teda u me - me jenom insirovali kluci rano pani Sidiova se Zagorkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak abyste neřekli že jsem plyšákofil Tak trochu změna nóoo vida ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak abyste neřekli že jsem plyšákofil Tak trochu změna tak nakonec vidis a je to tu slusnej babinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Oviďaku za co hrajes ten volejball ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Evers:koukám že jsi z Roztok..tu cestu k Vám z Rakáče nějak nesnáším..jsem tam jeden čas jezdil každý víkend do Hořovic a bleeee...Humus cesta..a jednou jsem tam potkal Focus RS a STI jak si to tam dávají..jsem mysell že mě vezmou sebou na tom štěrku nad Roztokama v těch zatáčkách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Oviďaku za co hrajes ten volejball ? heh jeste rekni ze hrajes taky ted uz kulovy a jen za MH driv Nymburk potom MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Evers:koukám že jsi z Roztok..tu cestu k Vám z Rakáče nějak nesnáším..jsem tam jeden čas jezdil každý víkend do Hořovic a bleeee...Humus cesta..a jednou jsem tam potkal Focus RS a STI jak si to tam dávají..jsem mysell že mě vezmou sebou na tom štěrku nad Roztokama v těch zatáčkách.. nahore to je masaz , nesmis jezdit jak satan .) - jinak cesta nahore pak lesy ... parada selnice valil sem to tam vzdy kolem 110-150 ... nez sem potkal srnu ... ted jezdim 70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 heh jeste rekni ze hrajes taky ted uz kulovy a jen za MH driv Nymburk potom MB jasně za bohemku , nene ... ja jenom rekreacne beach ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jasně za bohemku , nene ... ja jenom rekreacne beach ... tak v lete musis s nama na Machac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak v lete musis s nama na Machac si zase chcete zpravit naladu co .... no tak klido .... nejsem zadnej profik... ale nesnasim ty teoretiky, nak se pak domluvime. Sice od te doby co mam "Avatar" sem sport videl akorat v televizi ( i kdyz kdyz se nad tim zamyslim - mozna ze ani to )... ale sranda musi bejt i kdyby fotra veseli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 si zase chcete zpravit naladu co .... no tak klido .... nejsem zadnej profik... ale nesnasim ty teoretiky, nak se pak domluvime. Sice od te doby co mam "Avatar" sem sport videl akorat v televizi ( i kdyz kdyz se nad tim zamyslim - mozna ze ani to )... ale sranda musi bejt i kdyby fotra veseli. to vis ze ne - kluci odtud to taky nehrajou - jede se tam na drink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.