Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

čao kluci

Zdar jak Brno... :palec2:

Me zatim nikam nevezli :scooter::smich::clap::w00t1:

Jen par pokut z mesta kdyz jezdime streetek po namesti apod .

To nemaji radi :D

Spidi, Ovi -_-

tak už tu mámé pátek a to znamená jediný, co??

no cece dnes vecer trenink a potom max 3-4 a spat zejtra 2 zapasy - rano jedem do Vysokyho a tam budem blbnout do cca 16:00 takze tezkej den...

no cece dnes vecer trenink a potom max 3-4 a spat zejtra 2 zapasy - rano jedem do Vysokyho a tam budem blbnout do cca 16:00 takze tezkej den...

to teda jo, to si dáš zas do těla, aspoň ti bude v sobotu večer dobře chutnat :palec2:

no a v sobotu mame vecer sezeni tady s clenama.. a to asi bude ...... :)

Spidi, Ovi -_-

tak už tu mámé pátek a to znamená jediný, co??

Jasně, strávit páteční večer se svým mazlíčkem... :palec2:

tak to jsem měl přesně na mysli

Ove co ty vlastně hraješ? Chlapi nebylo hezčí mít v avataru auto??To aspon nekecá do život...ikdyž občas i ta ženská je míň náročná na prachy :)

Davej bacha at zas nemas na 2 dny stopstav.

jako s autem??? :smich:

S tou, co mám v avataru... ;)lol

tak to jsem měl přesně na mysli

to bude akce... :):feve:

tak abyste neřekli že jsem plyšákofil :) Tak trochu změna :)

Ove co ty vlastně hraješ? Chlapi nebylo hezčí mít v avataru auto??To aspon nekecá do život...ikdyž občas i ta ženská je míň náročná na prachy :)

volejbal - no to je jen na chvili pak pujdou zpet auta - teda u me - me jenom insirovali kluci rano :) pani Sidiova se Zagorkou lol

nóoo vida ... :)

tak nakonec vidis :) a je to tu slusnej babinec :)

Oviďaku za co hrajes ten volejball ?

Evers:koukám že jsi z Roztok..tu cestu k Vám z Rakáče nějak nesnáším..jsem tam jeden čas jezdil každý víkend do Hořovic a bleeee...Humus cesta..a jednou jsem tam potkal Focus RS a STI jak si to tam dávají..jsem mysell že mě vezmou sebou na tom štěrku nad Roztokama v těch zatáčkách..

Oviďaku za co hrajes ten volejball ?

heh jeste rekni ze hrajes taky :) ted uz kulovy a jen za MH driv Nymburk potom MB

Evers:koukám že jsi z Roztok..tu cestu k Vám z Rakáče nějak nesnáším..jsem tam jeden čas jezdil každý víkend do Hořovic a bleeee...Humus cesta..a jednou jsem tam potkal Focus RS a STI jak si to tam dávají..jsem mysell že mě vezmou sebou na tom štěrku nad Roztokama v těch zatáčkách..

nahore to je masaz , nesmis jezdit jak satan .) - jinak cesta nahore pak lesy ... parada selnice valil sem to tam vzdy kolem 110-150 ... nez sem potkal srnu ... ted jezdim 70 :(

heh jeste rekni ze hrajes taky :) ted uz kulovy a jen za MH driv Nymburk potom MB

jasně za bohemku :palec2: , nene ... ja jenom rekreacne beach ... :)

jasně za bohemku :palec2: , nene ... ja jenom rekreacne beach ... :)

tak v lete musis s nama na Machac :)

tak v lete musis s nama na Machac :)

si zase chcete zpravit naladu co .... no tak klido .... nejsem zadnej profik... ale nesnasim ty teoretiky, nak se pak domluvime. Sice od te doby co mam "Avatar" sem sport videl akorat v televizi ( i kdyz kdyz se nad tim zamyslim - mozna ze ani to )... ale sranda musi bejt i kdyby fotra veseli. ;)

si zase chcete zpravit naladu co .... no tak klido .... nejsem zadnej profik... ale nesnasim ty teoretiky, nak se pak domluvime. Sice od te doby co mam "Avatar" sem sport videl akorat v televizi ( i kdyz kdyz se nad tim zamyslim - mozna ze ani to )... ale sranda musi bejt i kdyby fotra veseli. ;)

to vis ze ne - kluci odtud to taky nehrajou - jede se tam na drink :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.