Únor 13, 200916 r to vis ze ne - kluci odtud to taky nehrajou - jede se tam na drink tak to ja zase chlastam první ligu
Únor 13, 200916 r tak to ja zase chlastam první ligu no a co to prohrnout na Skodahome ... tam se neda neco zahrat ? Krom covece nalej se
Únor 13, 200916 r no a co to prohrnout na Skodahome ... tam se neda neco zahrat ? Krom covece nalej se no uvidime uvidime
Únor 13, 200916 r no uvidime uvidime zadny uvidime ... nohec + wollej turnajek ... u toho .. kdo si hraje nezlobi : )))
Únor 13, 200916 r kurwa lidi to už nejste v práci, že tu tak četujete??? myslíš v zaměstnání )) Já teda jo...
Únor 13, 200916 r kurwa lidi to už nejste v práci, že tu tak četujete??? prave ze jeste jsme kdybychom nebyli tak tu nezvanime teda alespon ja..
Únor 13, 200916 r zadny uvidime ... nohec + wollej turnajek ... u toho .. kdo si hraje nezlobi : ))) no vis co - treba se stane ze se nalejem driv nez k nejakymu sportu dojde
Únor 13, 200916 r prave ze jeste jsme kdybychom nebyli tak tu nezvanime teda alespon ja.. asi tak.... doma soou starosti ... v zamest... covek relaxuje ) Akorát Ovi , ty se budes muset nalejt a´t ses na nasi herni rovine... at je to fer .
Únor 13, 200916 r Akorát Ovi , ty se budes muset nalejt a´t ses na nasi herni rovine... at je to fer . no kdyz jinak nedas tak jo teda no...
Únor 13, 200916 r Tady je jeden můj pozdrav z loňského soustředění na Mácháči....bylo to tam pekelný..beach kemp s Milanem Hadravou...můžu jen doporučit...ikdyž letos asi vynechám..tu dřinu by nemusela moje achilovka vydržet a nechci znovu na šití..
Únor 13, 200916 r Tady je jeden můj pozdrav z loňského soustředění na Mácháči....bylo to tam pekelný..beach kemp s Milanem Hadravou...můžu jen doporučit...ikdyž letos asi vynechám..tu dřinu by nemusela moje achilovka vydržet a nechci znovu na šití.. Milan = Ovi jo ? .-))) No moc si se tam nevopálil
Únor 13, 200916 r Tady je jeden můj pozdrav z loňského soustředění na Mácháči....bylo to tam pekelný..beach kemp s Milanem Hadravou...můžu jen doporučit...ikdyž letos asi vynechám..tu dřinu by nemusela moje achilovka vydržet a nechci znovu na šití.. dobre to haro:) to je z ty makacky?
Únor 13, 200916 r tak kua ... kdo to brzdí ? copak se deje? nejak to tu pochcipava co? asi jsou uz vsichni doma... nebo v hospe
Únor 13, 200916 r copak se deje? nejak to tu pochcipava co? asi jsou uz vsichni doma... nebo v hospe to nikdo nechodi do prace ? .)) njn .. už se to krati ...jeste hodina a supky do hospody...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.