Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 to vis ze ne - kluci odtud to taky nehrajou - jede se tam na drink tak to ja zase chlastam první ligu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak to ja zase chlastam první ligu takovych nas tu bude vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak to ja zase chlastam první ligu no a co to prohrnout na Skodahome ... tam se neda neco zahrat ? Krom covece nalej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no a co to prohrnout na Skodahome ... tam se neda neco zahrat ? Krom covece nalej se no uvidime uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no uvidime uvidime zadny uvidime ... nohec + wollej turnajek ... u toho .. kdo si hraje nezlobi : ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kurwa lidi to už nejste v práci, že tu tak četujete??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kurwa lidi to už nejste v práci, že tu tak četujete??? myslíš v zaměstnání )) Já teda jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kurwa lidi to už nejste v práci, že tu tak četujete??? prave ze jeste jsme kdybychom nebyli tak tu nezvanime teda alespon ja.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zadny uvidime ... nohec + wollej turnajek ... u toho .. kdo si hraje nezlobi : ))) no vis co - treba se stane ze se nalejem driv nez k nejakymu sportu dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jdu vytvářet nějaké "hodnoty" zatím borci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 prave ze jeste jsme kdybychom nebyli tak tu nezvanime teda alespon ja.. asi tak.... doma soou starosti ... v zamest... covek relaxuje ) Akorát Ovi , ty se budes muset nalejt a´t ses na nasi herni rovine... at je to fer . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jdu vytvářet nějaké "hodnoty" zatím borci!!! ok cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Akorát Ovi , ty se budes muset nalejt a´t ses na nasi herni rovine... at je to fer . no kdyz jinak nedas tak jo teda no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak jeste si pohraju s avatarem a dam tam zase karu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tady je jeden můj pozdrav z loňského soustředění na Mácháči....bylo to tam pekelný..beach kemp s Milanem Hadravou...můžu jen doporučit...ikdyž letos asi vynechám..tu dřinu by nemusela moje achilovka vydržet a nechci znovu na šití.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tady je jeden můj pozdrav z loňského soustředění na Mácháči....bylo to tam pekelný..beach kemp s Milanem Hadravou...můžu jen doporučit...ikdyž letos asi vynechám..tu dřinu by nemusela moje achilovka vydržet a nechci znovu na šití.. Milan = Ovi jo ? .-))) No moc si se tam nevopálil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tady je jeden můj pozdrav z loňského soustředění na Mácháči....bylo to tam pekelný..beach kemp s Milanem Hadravou...můžu jen doporučit...ikdyž letos asi vynechám..tu dřinu by nemusela moje achilovka vydržet a nechci znovu na šití.. dobre to haro:) to je z ty makacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak kua ... kdo to brzdí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak kua ... kdo to brzdí ? copak se deje? nejak to tu pochcipava co? asi jsou uz vsichni doma... nebo v hospe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 copak se deje? nejak to tu pochcipava co? asi jsou uz vsichni doma... nebo v hospe to nikdo nechodi do prace ? .)) njn .. už se to krati ...jeste hodina a supky do hospody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Hele co ste to tam vytvareli ze si utrh achilovku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no prave jeste ta hodina ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no prave jeste ta hodina ... Co ty vubec delas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Já jsem stále zde, jen relaxuju a poslouchám MP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Já jsem stále zde, jen relaxuju a poslouchám MP3 Nějakej Big Beat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.