Únor 13, 200916 r Ty wole...tady to je samí ženská! Tak kvuli tobe sem si to jeste zmenil ted teprve sama zenska...
Únor 13, 200916 r Evers: Tebe neznám.Nechceš dát fotečku do mého vlákna? My jsme tam všichni vyfoceny! Vid chlapi!? Je to v Hospodě OI a OII Fotečky lidiček tady na foru.Předem dík za fotečku Evers Hele ... tak si to sosni ... www.reasons.cz - sem ten fešák v baneru v levo hod sem link na vlakno - dik ses poklad
Únor 13, 200916 r Evers :opálil jsem se tam jako prase...dám asi jiné foto kde je to vidět A tu achilovku jsem si neudělal tam..tam jsem si jen rozřízl palec o kamínek v písku, tu achilovku jsem si přetrhl na bedmintonu v BraníkuOve:To háro mi narostlo abych nedostal úpal kraavo pervana achilovka.... TFUJ TAJBL BYCH SE PO*RAL - jak ti to natahovali?
Únor 13, 200916 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=60744 A to že jsem poklad slyším pokaždé ze všech stran...
Únor 13, 200916 r Jeronymo: to je provokace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Únor 13, 200916 r kraavo pervana achilovka.... TFUJ TAJBL BYCH SE PO*RAL - jak ti to natahovali? No nebylo to tak hrozny..ten zvuk je jajko když lámeš větve..ale nějak extra to nebolí! A jak to natahovali tak to nevím..to jsem spinkal když mě operovali
Únor 13, 200916 r No nebylo to tak hrozny..ten zvuk je jajko když lámeš větve..ale nějak extra to nebolí! A jak to natahovali tak to nevím..to jsem spinkal když mě operovali hnus fialovej-jako volejbalista vim co to je a uz to videl.... :feve:
Únor 13, 200916 r zdáár ....Jsem rád ,že se líbí .... Jedna z bejvalek víte co jedna z bejvalek jj tech jeste bude zname zname....
Únor 13, 200916 r hnus fialovej-jako volejbalista vim co to je a uz to videl.... :feve: Hmm mi povídej jednou jsem to viděl a jednou jsem to i zažil a nikdy více... Loni jsem hrál 2. ligu AVlky v Chomutově a letos to asi už nestihnu..ale pomalu s tím začínám něco dělat..už jsem byl pinkat i můj kritickej benďas tak uvidíme...snad to vydrží..
Únor 13, 200916 r Vítej zpět Jero... No na youtube je kde co, jsem tam dokonce i já a hned několikrát...
Únor 13, 200916 r jedna z bejvalek jj tech jeste bude zname zname.... Doufam,ze uz ne Spidi zdarec Upraveno Únor 13, 200916 r od Jeronymo
Únor 13, 200916 r Jeronymo: to je provokace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Máš... to v hospodě ... fotku v plné kráse
Únor 13, 200916 r Vítej zpět Jero... No na youtube je kde co, jsem tam dokonce i já a hned několikrát... jo taky sme tam neco davali ale tezko pohledat ted - hod sebe at pokoukame
Únor 13, 200916 r Tak já se pomalu rozloučím... plzeňská 12ka volááááá. Tak páček... a zase v pondělí na šichtě Ovi??
Únor 13, 200916 r Evers: jsem se normálně do Tebe zamiloval! Nedáme rande? Dík no heh, co máš v plánu?? Kino nebo večeře ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.