O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak já se pomalu rozloučím... plzeňská 12ka volááááá. Tak páček... a zase v pondělí na šichtě Ovi?? ja tu jsem imrvere ty voe 12ku bych tam uz taky poslal ale jeste dlouho ne .. tak 4 hodky..... jinak cus a dej za me neco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak já se taky rozloučím a prchám z jedné práce dou, dám sprchu jídlo a jdu zase pracovat..snad dneska dorazí na diskošku nějaké pěkné kočandy aby bylo na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jo taky sme tam neco davali ale tezko pohledat ted - hod sebe at pokoukame V tomhle přímo vidět nejsem, ale provádím ódu na šest válců bez tlumiče výfuku, kdy je potřeba pro rozjezdu dosáhnout 50 km/h a vyrvat 180 tun železa do stoupání 24 promile. Doporučuji se zvukem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak čaute , užijte víkend a hlavně ... řídít až v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak já se taky rozloučím a prchám z jedné práce dou, dám sprchu jídlo a jdu zase pracovat..snad dneska dorazí na diskošku nějaké pěkné kočandy aby bylo na co koukat tak taky cus teda... ja zmizim tak za tech 10 min. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Mladá má dnes akci tak ji budu dělat řidiče...takže ani kino ani večeře...maximálně párek v rohliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Mladá má dnes akci tak ji budu dělat řidiče...takže ani kino ani večeře...maximálně párek v rohliku se stav ... budu v Hospode u Klokočníka ... Na Veselí 702/48 Praha 4 ... pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 V tomhle přímo vidět nejsem, ale provádím ódu na šest válců bez tlumiče výfuku, kdy je potřeba pro rozjezdu dosáhnout 50 km/h a vyrvat 180 tun železa do stoupání 24 promile. Doporučuji se zvukem !!! kolik to bumba takhle v zaprahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Když já nejsem z Prahy! Jsem z Hradce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Koukam ,že se tady domlouvaj randíčka hošánci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 kolik to bumba takhle v zaprahu No takhle v takovým krpálu zhruba 420 - 450 litrů za hodinu, tj. 840 - 900 litrů na 100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Koukam ,že se tady domlouvaj randíčka hošánci :D tak v tom prsty nemam tak panove valim taky takze cus a bacha na ten chlast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 No takhle v takovým krpálu zhruba 420 - 450 litrů za hodinu, tj. 840 - 900 litrů na 100 km :feve: na spotrebu na spotrebu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak v tom prsty nemam tak panove valim taky takze cus a bacha na ten chlast... Jasny ja taky ne Mej se,prijemne straveny patek ! a naZdravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 :feve: na spotrebu na spotrebu... Na spotřebu nelze, musí se jet co to jde a co dovolí trakční generátor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak jsem zase tu,vylyzovanej a opalenej jako cernoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jednou bych se chtěl svést s Pomerančem, je to taky řadovej motor, ale osmiválec a zvuk to má taky skvělej... http://www.youtube.com/watch?v=rzsHApzx8YU&NR=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jasny ja taky ne Mej se,prijemne straveny patek ! a naZdravi taky tak!! zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak jsem zase tu,vylyzovanej a opalenej jako cernoch zdarek-no zrovna odlitam dovolenkari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zdarek-no zrovna odlitam dovolenkari kam frcis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak jsem zase tu,vylyzovanej a opalenej jako cernoch Zdarec Foto ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) Tyjo chvilku jsem usnul a hned zase x stranek Ovide nerikej,ze to co tam mas ted je z vlastni sbirky Editováno: 13. Únor 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tyjo chvilku jsem usnul a hned zase x stranek Neni dobry jit spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Neni no ... Ale vecer chcem jit ven a jelikoz jsem jeste prtka tak bych urcite usnul :smich: A to maji slecny tuze neradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jak tak koukam dneska bude veselo asi vsude :) .... Hlavne pozor na zaveje ,, ja osobne doufam,ze si z zadne neudelam perinku .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.