Únor 13, 200916 r Klaci u nas je asi tak 1 cm snehu a jeste nepravidelne A ja to mam do Baraky cca 500mm takze na zaveje jsem taky malej :D
Únor 13, 200916 r tak to je vpohode ,,nam tady sype a sype ,, zavej kaj se podivas ,ukrutna kosa ,vitr sneha neco vic prez 1 cm no ) uvidime ,pokud se zitra neukazu spim ve snehu ...,
Únor 13, 200916 r No ja jsem ten posledni kdo ma moznost Ti nejak pomoc Tak se Mejte a davejte pozor na sve Milacky
Únor 14, 200916 r Dobre ranko chlopacy. Je tam uplna nadhera Uz mam pul vjezdu k domu odhazene,jeste pulka.
Únor 14, 200916 r Zdarec .... Tomu rikas nadhera? je toho moooc ...co se to deje ... Jinac vsecko nej k narozeninam !!!
Únor 14, 200916 r Diky ti. JJ,rikam je to nadhera.Je preci zima. a tak to ma byt. jeste tak minus 20 a bylo by to
Únor 14, 200916 r Diky ti.JJ,rikam je to nadhera.Je preci zima. a tak to ma byt. jeste tak minus 20 a bylo by to Me uz to stacilo ... - 20 je moc kua ... Ale s takovou asi rozjedu byznys se sankama ,pekačema atd :)
Únor 14, 200916 r Nazdárek, tak jsem spal 3 hodiny a nějak nemůžu znovu zabrat tak jsem se přišel na vás podívat co tady vyvádíte
Únor 14, 200916 r Krásné dobré ránko chlapaci!Maros: Vy tam máte tolik sněhu jo? Tyjo Romee kde berou ten snih ... my jdem dneska jezdit se supem tady je to bez snehu
Únor 14, 200916 r U nás je uplně sucho a proto se divím že je někde nadílka.Je fakt že mlady dnes jeli lyžovat a v Mladých Bukách prej padá
Únor 14, 200916 r Romane,jj,mame tu dost snehu a to padlo za dva dny.Krasa a super prasanek. Bylzde : ja nechrnim,ja uz mam odhazeny placek .
Únor 14, 200916 r Bylzde: Ty jsi jako DJ jo? No tak to je husty! Taky jsem dělal DJ a moc rád na to vzpomínám.Hrával jsem ale cca 10 let zpátky...Ice MC,CB Milton,Corona,Scooter Hyper Hyper...Marky Mark a Prince Ital - Happy people a Uneteed
Únor 14, 200916 r Ja prichod dnes ve 3:35h :D Takze na vas nemam no ale uzili jsem si to krasne i na ty Cole :D pro pobaveni
Únor 14, 200916 r Bylzde: Ty jsi jako DJ jo? No tak to je husty! Taky jsem dělal DJ a moc rád na to vzpomínám.Hrával jsem ale cca 10 let zpátky...Ice MC,CB Milton,Corona,Scooter Hyper Hyper...Marky Mark a Prince Ital - Happy people a Uneteed Jojo tak tak..no hodně hraju tyhle 90. léta..to jsou super songy...
Únor 14, 200916 r Pro Romana. Zaletel jsem to zmerit at mas predstavu kolik tu toho ted mame. Celkem foukalo,tak misty je toho vic nebo min. Druhe foto: toto nam navalo nad garazi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.