Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:D tak to je vpohode ,,nam tady sype a sype ,, zavej kaj se podivas ,ukrutna kosa ,vitr sneha neco vic prez 1 cm no :)) uvidime ,pokud se zitra neukazu spim ve snehu ...,
Vloženo
Diky ti.

JJ,rikam je to nadhera.Je preci zima. :D a tak to ma byt. ;) jeste tak minus 20 a bylo by to :palec:

Me uz to stacilo :D ... - 20 je moc kua :p... Ale s takovou asi rozjedu byznys se sankama ,pekačema atd :) :)

Vloženo

Bylzde: Ty jsi jako DJ jo? No tak to je husty! Taky jsem dělal DJ a moc rád na to vzpomínám.Hrával jsem ale cca 10 let zpátky...Ice MC,CB Milton,Corona,Scooter Hyper Hyper...Marky Mark a Prince Ital - Happy people a Uneteed :palec2:

Vloženo
Bylzde: Ty jsi jako DJ jo? No tak to je husty! Taky jsem dělal DJ a moc rád na to vzpomínám.Hrával jsem ale cca 10 let zpátky...Ice MC,CB Milton,Corona,Scooter Hyper Hyper...Marky Mark a Prince Ital - Happy people a Uneteed :palec2:

Jojo tak tak..no hodně hraju tyhle 90. léta..to jsou super songy...

Vloženo

Pro Romana.

Zaletel jsem to zmerit at mas predstavu kolik tu toho ted mame. Celkem foukalo,tak misty je toho vic nebo min.

Druhe foto: toto nam navalo nad garazi.

post-2745-1234607545_thumb.jpg

post-2745-1234607561_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...