Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Klaci u nas je asi tak 1 cm snehu a jeste nepravidelne A ja to mam do Baraky cca 500mm takze na zaveje jsem taky malej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak to je vpohode ,,nam tady sype a sype ,, zavej kaj se podivas ,ukrutna kosa ,vitr sneha neco vic prez 1 cm no ) uvidime ,pokud se zitra neukazu spim ve snehu ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 No ja jsem ten posledni kdo ma moznost Ti nejak pomoc Tak se Mejte a davejte pozor na sve Milacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 to je jasny no .... Taky se mej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Dobre ranko chlopacy. Je tam uplna nadhera Uz mam pul vjezdu k domu odhazene,jeste pulka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Zdarec .... Tomu rikas nadhera? je toho moooc ...co se to deje ... Jinac vsecko nej k narozeninam !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Diky ti. JJ,rikam je to nadhera.Je preci zima. a tak to ma byt. jeste tak minus 20 a bylo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ty kokso..... jsi se úplně zbláznil né -20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nezblaznil nebojte. Jdu zase hazet snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Diky ti.JJ,rikam je to nadhera.Je preci zima. a tak to ma byt. jeste tak minus 20 a bylo by to Me uz to stacilo ... - 20 je moc kua ... Ale s takovou asi rozjedu byznys se sankama ,pekačema atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Vidis,tak sup na urad,vyridit vsechny formality,at to letos jeste rozjedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Krásné dobré ránko chlapaci! Maros: Vy tam máte tolik sněhu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nazdárek, tak jsem spal 3 hodiny a nějak nemůžu znovu zabrat tak jsem se přišel na vás podívat co tady vyvádíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tady je nějak mrtvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 všichni ještě chrní asi...po tahu a v tahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Kdes pařil Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Krásné dobré ránko chlapaci!Maros: Vy tam máte tolik sněhu jo? Tyjo Romee kde berou ten snih ... my jdem dneska jezdit se supem tady je to bez snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 U nás je uplně sucho a proto se divím že je někde nadílka.Je fakt že mlady dnes jeli lyžovat a v Mladých Bukách prej padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Romane,jj,mame tu dost snehu a to padlo za dva dny.Krasa a super prasanek. Bylzde : ja nechrnim,ja uz mam odhazeny placek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Kdes pařil Ty? No já hrál tady u nás na diskošce..končil jsem v 5:15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ze se ti che tak ponocovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Bylzde: Ty jsi jako DJ jo? No tak to je husty! Taky jsem dělal DJ a moc rád na to vzpomínám.Hrával jsem ale cca 10 let zpátky...Ice MC,CB Milton,Corona,Scooter Hyper Hyper...Marky Mark a Prince Ital - Happy people a Uneteed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ja prichod dnes ve 3:35h :D Takze na vas nemam no ale uzili jsem si to krasne i na ty Cole :D pro pobaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Bylzde: Ty jsi jako DJ jo? No tak to je husty! Taky jsem dělal DJ a moc rád na to vzpomínám.Hrával jsem ale cca 10 let zpátky...Ice MC,CB Milton,Corona,Scooter Hyper Hyper...Marky Mark a Prince Ital - Happy people a Uneteed Jojo tak tak..no hodně hraju tyhle 90. léta..to jsou super songy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Pro Romana. Zaletel jsem to zmerit at mas predstavu kolik tu toho ted mame. Celkem foukalo,tak misty je toho vic nebo min. Druhe foto: toto nam navalo nad garazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.