Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Dakie: Nova prace nove bydleni nic vic asi ani za rec nestoji A co delas? Spidi: Hlavne ze toe na koho svest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Jery: ani moc ne, kolem 45 let ty jsi zase bez práce? 104.gif tak nektery jsou jeste i v tomhle veku hezky .) ... No bez prace uz jsem celkem dlouho ,ale to uz pred vanocema ... Delam ted na svoje tryko tak trosku CMF - doresuju misto u realitky a jeste u jedne stavebni firmy ... ,ale zvazuju ,ze pokud vyjde oboji vemu oboji Editováno: 7. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi: Hlavne ze toe na koho svest No samo, bez toho to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jery: truhlařina? Cary: konečně pořádná práce s flexibilní pracovní dobou, slušným platem a u netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kurva, venku je kosa, šli jsme na rožátov, což je kousek a jsem zmrzlej.... brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Cary: konečně pořádná práce s flexibilní pracovní dobou, slušným platem a u netu To by se mi taky líbilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 truhlařina? Myslel jsem ,ze neco rozjedu ,nejakou mensi dilnu .. Znamych a lidi co by do toho sli a rozumi tomuhle řemeslu je celkem dost ,ale tady uz to nema cenu .V okoli mam tolik firem ,ktere uz jsou rozjete ,ze nema cenu neco rozjiždet. U nabytku jsem vsak zustal.nevyrabim ho ,ale skladam .ruzne typy šaten ,kuchynek ,skrini,aj. ... Proste nekdo si priveze desky a neumi to slozit, tak jedu ja. Nekdy funguju jako stehovak ,elektrykar,mechanik a sprejer ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kurva, venku je kosa, šli jsme na rožátov, což je kousek a jsem zmrzlej.... brrr a proč tam lezeš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 To by se mi taky líbilo... neboj, zas tak horký to není tenhle tejden ještě nejedem, takže pohoda, ale v pondělí rozjíždíme výrobu, tak to zase začne Jery: tak to se dneska taky hodí, znám pár lamiček co nejsou schopný ani sestavit si skříňku takže myslím ideální job Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 neboj, zas tak horký to není tenhle tejden ještě nejedem, takže pohoda, ale v pondělí rozjíždíme výrobu, tak to zase začne A co vyrábíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jednou za den se najíst musím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jery: tak to se dneska taky hodí, znám pár lamiček co nejsou schopný ani sestavit si skříňku takže myslím ideální job Tak jsem rad,ze kdyz se neco kuti volaji me ...Uz me vi docela hodne lidi a o znamosti na spravnych mistech taky neni nouze takze pohoda... Nekdy to ,ale da zabrat neco slozit,,kdyz miry nepasujou jak maj ,,clovej se pak nervuje,,semtam i nejaky ten vulgarismus vypustm z huby .) ... Kazdopadne u toho nech i zustat tak doufam,ze mi ty vize o pracich vyjdou pac to vypada celkem slibne Uz bych se rad usadil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jednou za den se najíst musím tak to cestou zpátky tě už hřálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 A co vyrábíte ? čéče už sem to tu dneska jednou psal ale že to seš Ty, tak PUR pěny - sedačky do Škodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak jsem rad,ze kdyz se neco kuti volaji me ...Uz me vi docela hodne lidi a o znamosti na spravnych mistech taky neni nouze takze pohoda... Nekdy to ,ale da zabrat neco slozit,,kdyz miry nepasujou jak maj ,,clovej se pak nervuje,,semtam i nejaky ten vulgarismus vypustm z huby .) ... Kazdopadne u toho nech i zustat tak doufam,ze mi ty vize o pracich vyjdou pac to vypada celkem slibne Uz bych se rad usadil ... tak to je jedině dobře, brácha začal v létě jezdit soupravou - Man 8tun a vlek 9 tun a taky se bál, ale o kšefty nemá nouzy, tak snad to tak bude dál! už má i netový stránky www.autodopravahejduk.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jeee tak taky uz po O a je klid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 cestou zpět mě něco hřálo a něco chladilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 čéče už sem to tu dneska jednou psal ale že to seš Ty, tak PUR pěny - sedačky do Škodovek No a jak jste na tom ? Snížili jste objem výroby z důvodu nedostatku poptávky nebo jedete na skladový zásoby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Jasne,je to o tom to zkusit .Ja truhlarinu nerozjizdim kvuli toho pac vim uz jake to tu je .Autodoprava je dobra kut'ka ,Tka at mu to frči! Je to vsude jen o tom ,aby firma fugovala jak ma ,nespinila si jmeno a bylo vsecko ready .. potom je uspech temeř jisty ... Ovi - tak povidej ! co bylo ? Editováno: 7. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj kuci zdarek taky po O nebo taky dieta jako nekteri tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jasne,je to o tom to zkusit .Ja truhlarinu nerozjizdim kvuli toho pac vim uz jake to tu je .Autodoprava je dobra kut'ka ,Tka at mu to frči! Je to vsude jen o tom ,aby firma fugovala jak ma ,nespinila si jmeno a bylo vsecko ready .. potom je uspech temeř jisty ... Ovi - tak povidej ! co bylo ? hele parada - zelnacka s klobasou + vypecky,knedlik a kombinace spenatu se zelim...... pivko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hele parada - zelnacka s klobasou + vypecky,knedlik a kombinace spenatu se zelim...... pivko..... Ooo,tak to sis teda dal do pupku co paradíčka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ooo,tak to sis teda dal do pupku co paradíčka ... no uplne nemuzu mluvit - luxus - a za 2 hodky bych klidne mohl pokracovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No a jak jste na tom ? Snížili jste objem výroby z důvodu nedostatku poptávky nebo jedete na skladový zásoby ? snížili jsme výrobu, na skladový zásoby nemůžem, páč nemáme tak velký sklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.