Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Aha...tak to jo.Jinak to bylo trošku vytržené z kontextu...a kde jsou ? ještě chlastaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jj vytržýený z kontextu, libová akce, převážně o rumu a vytrestání toho druhého, zákeřné lití rumu do koly a ták zbaběle jsem prchnul. Pilo sev hospodě co mám 2OO metrů od baráku a v nestřežené chvilce jsem se ztratil při přesunu na Kolibu, tam je diskotéka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Pořád lepší lejt rum do koly než lejt becherovku do piva-zakeřně-to je pak pěknej hnus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 becherovka je i samotná hnus a natož v pivu, to je na blinkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 no nic.Pujdu asi zahučet do postele.Dobrou noc a sladké sny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 brou, jdu se taky převalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jj vytržýený z kontextu, libová akce, převážně o rumu a vytrestání toho druhého, zákeřné lití rumu do koly a tákzbaběle jsem prchnul. Pilo sev hospodě co mám 2OO metrů od baráku a v nestřežené chvilce jsem se ztratil při přesunu na Kolibu, tam je diskotéka... Tak to je snad po první co slyším že prcháš před rumem a podobným lahodinám v přiměřeném množství neškodným !!! A Ty nevíš že prchat se má kolektivně ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 mladá boleslav kaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! jemiblbě bobajs kams zdrhnullll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ty vole, von je živej jak jsem "běžel" středem křižovatky jako jelen pokropit strom u mostu před kolibou, tak jsem pak šel na druhou stranu (čili dom) ještě za compagem jsem vás slyšel Trošičku bordýlek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 koukám musela to být velká akce.... jinak ten becher také nemusím, ale namícháš-li ho s tonicem a džusem už se to dá objevil jsem to nedávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Dobeé ránko škodováci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 přeju hezkou neděli, koukám že v Bolce bylo včera veselo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 To jsou celkově kluci veseli snad celou neděli neprochrápou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 budíííííček vy ludry tak kde jsou ty největší kaliči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kde by? Jsou určitě polomrtvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 hehehehe cus pi.us - sem vylitej jak konev to se mi uz dlouuuuho nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 kraavo luke jak to vubec dopadlo? ja si nic nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 HOVNO, já vím co říkám, jen mi není dobře :D :smich: :smich: me poser sem spadnul ze zidle praaave :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kluci! To chce česnečku s opečeným chlebíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 no sel jsem si dat sprchu a nakonec jsem usnul ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kluci...Vy jste museli vypadat sladce škoda že to nikdo nefotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 no byli jsme zrumovany a fotky jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 no ty voe mě třeští hlava jako prase, to byla zase smršť Jinak na kolibu se mě neptej to si asi bude pamatovat jedině Martina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 me poser sem spadnul ze zidle praaave tohle mi nic neříká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 no ty voe mě třeští hlava jako prase, to byla zase smršť Jinak na kolibu se mě neptej to si asi bude pamatovat jedině Martina jo byl to mazec.. sem prisel asi ve 4:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.