Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Aha...tak to jo.Jinak to bylo trošku vytržené z kontextu...a kde jsou ? ještě chlastaji?

jj vytržýený z kontextu, libová akce, převážně o rumu a vytrestání toho druhého, zákeřné lití rumu do koly a ták

zbaběle jsem prchnul. Pilo sev hospodě co mám 2OO metrů od baráku a v nestřežené chvilce jsem se ztratil při přesunu na Kolibu, tam je diskotéka...

Pořád lepší lejt rum do koly než lejt becherovku do piva-zakeřně-to je pak pěknej hnus! :aggressive:

becherovka je i samotná hnus a natož v pivu, to je na blinkání

:smich: no nic.Pujdu asi zahučet do postele.Dobrou noc a sladké sny kol5

brou, jdu se taky převalit

• Autor
jj vytržýený z kontextu, libová akce, převážně o rumu a vytrestání toho druhého, zákeřné lití rumu do koly a ták

zbaběle jsem prchnul. Pilo sev hospodě co mám 2OO metrů od baráku a v nestřežené chvilce jsem se ztratil při přesunu na Kolibu, tam je diskotéka...

Tak to je snad po první co slyším že prcháš před rumem a podobným lahodinám v přiměřeném množství neškodným !!! lol

A Ty nevíš že prchat se má kolektivně ??? lol

mladá boleslav kaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! jemiblbě bobajs kams zdrhnullll

ty vole, von je živej :D

jak jsem "běžel" středem křižovatky jako jelen pokropit strom u mostu před kolibou, tak jsem pak šel na druhou stranu (čili dom)

ještě za compagem jsem vás slyšel :D Trošičku bordýlek :D

koukám musela to být velká akce.... :smich: jinak ten becher také nemusím, ale namícháš-li ho s tonicem a džusem už se to dá objevil jsem to nedávno

Dobeé ránko škodováci!

přeju hezkou neděli, koukám že v Bolce bylo včera veselo:)

To jsou celkově kluci veseli :smich: snad celou neděli neprochrápou!

budíííííček vy ludry tak kde jsou ty největší kaliči :D

Kde by? Jsou určitě polomrtvy :smich:

hehehehe cus pi.us - sem vylitej jak konev :smich: to se mi uz dlouuuuho nepovedlo :)

kraavo luke :) jak to vubec dopadlo? ja si nic nepamatuju lol:wacko:

HOVNO, já vím co říkám, jen mi není dobře :D :D

:smich: :smich: :smich: :smich: me poser sem spadnul ze zidle praaave :smich: :smich:

Kluci! To chce česnečku s opečeným chlebíkem :)

no sel jsem si dat sprchu a nakonec jsem usnul ... :)

Kluci...Vy jste museli vypadat sladce :smich: škoda že to nikdo nefotil :aggressive:

no byli jsme zrumovany :) a fotky jsou... :)

no ty voe mě třeští hlava jako prase, to byla zase smršť :smich: Jinak na kolibu se mě neptej to si asi bude pamatovat jedině Martina :smich::smich:

:smich::smich::smich::smich: me poser sem spadnul ze zidle praaave :smich::smich:

tohle mi nic neříká :smich::smich::smich:lol

no ty voe mě třeští hlava jako prase, to byla zase smršť :smich: Jinak na kolibu se mě neptej to si asi bude pamatovat jedině Martina :smich::smich:

jo byl to mazec.. :) sem prisel asi ve 4:00 :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.