Únor 14, 200916 r Aha...tak to jo.Jinak to bylo trošku vytržené z kontextu...a kde jsou ? ještě chlastaji?
Únor 14, 200916 r jj vytržýený z kontextu, libová akce, převážně o rumu a vytrestání toho druhého, zákeřné lití rumu do koly a ták zbaběle jsem prchnul. Pilo sev hospodě co mám 2OO metrů od baráku a v nestřežené chvilce jsem se ztratil při přesunu na Kolibu, tam je diskotéka...
Únor 14, 200916 r Pořád lepší lejt rum do koly než lejt becherovku do piva-zakeřně-to je pak pěknej hnus!
Únor 14, 200916 r Autor jj vytržýený z kontextu, libová akce, převážně o rumu a vytrestání toho druhého, zákeřné lití rumu do koly a tákzbaběle jsem prchnul. Pilo sev hospodě co mám 2OO metrů od baráku a v nestřežené chvilce jsem se ztratil při přesunu na Kolibu, tam je diskotéka... Tak to je snad po první co slyším že prcháš před rumem a podobným lahodinám v přiměřeném množství neškodným !!! A Ty nevíš že prchat se má kolektivně ???
Únor 15, 200916 r ty vole, von je živej jak jsem "běžel" středem křižovatky jako jelen pokropit strom u mostu před kolibou, tak jsem pak šel na druhou stranu (čili dom) ještě za compagem jsem vás slyšel Trošičku bordýlek
Únor 15, 200916 r koukám musela to být velká akce.... jinak ten becher také nemusím, ale namícháš-li ho s tonicem a džusem už se to dá objevil jsem to nedávno
Únor 15, 200916 r HOVNO, já vím co říkám, jen mi není dobře :D :smich: :smich: me poser sem spadnul ze zidle praaave :smich:
Únor 15, 200916 r no ty voe mě třeští hlava jako prase, to byla zase smršť Jinak na kolibu se mě neptej to si asi bude pamatovat jedině Martina
Únor 15, 200916 r no ty voe mě třeští hlava jako prase, to byla zase smršť Jinak na kolibu se mě neptej to si asi bude pamatovat jedině Martina jo byl to mazec.. sem prisel asi ve 4:00
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.