O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tohle mi nic neříká se bojim podivat do tel. na fotky co tam najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 nechci žalovat, ale Baurak má Romana ještě vedle hospody :D já byl "čerstvej" už kolem osmý fotky sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 casty to pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 nechci žalovat, ale Baurak má Romana ještě vedle hospody :Djá byl "čerstvej" už kolem osmý fotky sem ty voe Baurak byl roztrelenej jako ja a kdyz jsem odchazel tak tam jeste zustaval... tak covece ten musi bejt jeste tuhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 no jestli jsi měl výpadky paměti, tak tuším, jakej bude mít Baurak stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 asi bude uplne unavenej i po probuzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 bude mít zkaženou neděli a co si pamatuju, tak ho dimi asi tak 5x spálil cigárem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 já si taky řikám aby nebyl odrovnanej a tři dny se tu neukázal jako ty bobajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 :D já měl moc práce a pak bez netu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 takhle to začalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 bude mít zkaženou neděli a co si pamatuju, tak ho dimi asi tak 5x spálil cigárem jo vidis vlastne.. ojoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 takhle to pokračovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ....a co se dělo dál ví bůh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 kluci slavili sv. Vylejtýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 .....a navštívila je víla rumílka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Zdarec chuligani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 čus Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Zdarec chuligani zdarec pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Čao kamarádi. Koukám že Baui ho měl zase jako widle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 .....a navštívila je víla rumílka lol a ne ledajaka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Čao kamarádi. Koukám že Baui ho měl zase jako widle... zdarec! tak to vsichni teda Bobik utekl v puli akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 zdarec!tak to vsichni teda Bobik utekl v puli akci Bobík nechtěl mít opět třídenní výpadek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Bobík šel hajat, spinkat. V půl jedný mi to přišlo akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Bobík šel hajat, spinkat. V půl jedný mi to přišlo akorát Tak to bylo rozumný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 o víkendu žádný větší akce, to já si to vyberu zase někdy v týdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.