Spidi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 o víkendu žádný větší akce, to já si to vyberu zase někdy v týdnu Já se vždycky nakropím nejvíc v nedělu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ono vlastně na dnu ani moc nesejde, hlavně dyž se to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 no mi jsme se sli dolejt jeste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 na kolibu a pak ještě někam ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 na kolibu a pak ještě někam ??? nene neboj myslel jsem jen tu kolibu dal bych to uz neprezil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ono vlastně na dnu ani moc nesejde, hlavně dyž se to povede Tak to každopádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 já se už lek, protože i cesta na kolibu byla ve znamení řevu sloního stáda a to nám, mladým ďáblům vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 já se už lek, protože i cesta na kolibu byla ve znamení řevu sloního stáda a to nám, mladým ďáblům vyhovuje no rev to byl sme byli slyset asi uplne vsude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak Baurak porad nikde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 však je teprve první den v úterý je tu jako na koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 asi ho to nejak zmohlo zitra v praci dodam foto sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 no těch fotek musí bejt habakuk, ty, Jirka i Dimi jste porád blejskali sekej to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jo zejtra z prace-doufam ze bude klidneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jinak ja jich mam tak +- 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 baurak žije, Jirko do kolika jsi tam měl Romana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak vas zdravim, jsem naprosto v pohode nic me neni a dokonce me neni ani blbe, finale bylo na mekaci u Dimiho :-) probral jsem se asi v 10 ale nebyl net :-) Jinak dimi a Martina na tom nebyli prilis slavne .-) Roman tam byl asi do pul 2 .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 a ted koukam, ze mam i nejake fotky tak to sem mozna dnes maximalne zitra nandam .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 v půl druhý jsem jel okolo a ještě tam byl byl mekdrajv na stojáka? tak to je pohodička, jen teda Dimi a Martina nebyli košér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 v půl druhý jsem jel okolo a ještě tam bylbyl mekdrajv na stojáka? tak to je pohodička, jen teda Dimi a Martina nebyli košér... hele ve 2 hodiny jsem byl na chate tak ze jsem ho tam musel vyzvednout max v pul 2 jj u nich to nebylo to prave orechove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 a pozor - zdarek pane! jo dimi chudak uz byl narezanej na rozvoji a potom to teprve litalo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 no Dimi byl v ráži už na Rozvoji a jak dlouho jste pobyli na kolibě? já v jednu hajinkal jak nemluvně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak vas zdravim, jsem naprosto v pohode nic me neni a dokonce me neni ani blbe, finale bylo na mekaci u Dimiho :-)probral jsem se asi v 10 ale nebyl net :-) Jinak dimi a Martina na tom nebyli prilis slavne .-) Roman tam byl asi do pul 2 .-) ty jsi tam potom koketoval s nejakou slecnou co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jj byl vcera hodne veselej :-) to je pravda. jinak mam fotku jak jsme tam meli tech asi 12 panaku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ty jsi tam potom koketoval s nejakou slecnou co? presne nejaka debata tam probehla .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ááá Jirka zaseknul udičku a lovil ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.