Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 cože, čtu opakování? na Rozvoji je super zahrádka, tak až bude tepleji tak to také nebude k zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kluci! Mám pro Vás všechny dárek že jste přežili chlastačku.Chcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 všem nám pošleš tu novou dotykovou Nokii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Nene! Ta stoji za prd! Něco lepšího! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jo zahradka.... moc pekne.... taky zajdem - on jirka myslel asi driv ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 všem nám pošleš tu novou dotykovou Nokii to je naaapad bereme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Nene! Ta stoji za prd! Něco lepšího! sem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Nene! Ta stoji za prd! Něco lepšího! Cau Romane .... No povidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak rozhodně můžeme dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak rozhodně můžeme dřív :palec2: zase neco domluvime ale i s tebou do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak tady to máte! Od hodného Romaria pro Vás! http://www.projekt-spad.cz/galerie.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 :palec2: zase neco domluvime ale i s tebou do konce já cejtil, že už na mě leze únava ale jsem pro každou špatnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak tady to máte! Od hodného Romaria pro Vás!http://www.projekt-spad.cz/galerie.html tak to je paráda, ale Hanka zrovna linka tokio boneyM.. parááda EDIT: on tam je i Mistr Basů ty vole i Jakeš na červeném Hrádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kurwa...to byli časy...pojd sem! To byli časy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 je to parádní, to budu mít na dlouho, než to proklikám, díky za link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ty wole...viděli jste Husáka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak tady to máte! Od hodného Romaria pro Vás!http://www.projekt-spad.cz/galerie.html je mozny ze uz jsem to nekde videl? no nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 já cejtil, že už na mě leze únava ale jsem pro každou špatnost to je jedine dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 'ex Bobík': to máš dodatečně k narozeninám od strejdy Romana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 to zas bude v alejich nablito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ja si davam s kalenim pauzu ... tady jeden pozdrav od nas .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Co jste včera chlastali? Matonnku se sirupem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 nekupteto kdyz je to tak laciny !! koukate se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Bejci! Kde berete tolik sněhu??? Tady je opravdu sucho a ani památka po sněhu což je teda dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.