Únor 15, 200916 r Ja si davam s kalenim pauzu ... tady jeden pozdrav od nas .) taky to u nas zaclo padat!
Únor 15, 200916 r Co jste včera chlastali? Matonnku se sirupem? vsechno hlavne pivo a rum a potom vodku+semtex zelenou a pak uz nic nevim
Únor 15, 200916 r taky to u nas zaclo padat! Tady ještě jedna,,,, Musim zas letet ,,tak se zatim mejte a pokud by se mi nepodarilo vratit ,,hodne zdaru do noveho pracovniho tydne ...., Zdar
Únor 15, 200916 r Tady ještě jedna,,,, Musim zas letet ,,tak se zatim mejte a pokud by se mi nepodarilo vratit ,,hodne zdaru do noveho pracovniho tydne ...., Zdar cus letis na jedno?
Únor 15, 200916 r zelena se da ale nesmi ji byt mnoho jinak boli hlava... tak jeste GS a taky pujdu ... dnes usnu jak parez..
Únor 15, 200916 r Ty krávo, žiju. Teda nejen já, ale i polovička. Už jsem v cajku, kdy to zopakujeme?
Únor 15, 200916 r Ty krávo, žiju. Teda nejen já, ale i polovička. Už jsem v cajku, kdy to zopakujeme? zdarek pane! no neco dohodnem hned zejtra to bej nemuze
Únor 15, 200916 r zdarek pane! no neco dohodnem hned zejtra to bej nemuze No ovšem jestli to bude jako tentokrát, tak se před tím musím kapánek promastit. Rumová smršť mi neudělala dobře.
Únor 15, 200916 r na me to jde hrozne asi pujdu taky chrapat jsem po tom sportu uplne utahanej. jj machac a narozeniny to bude spatna kombinace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.