O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ja si davam s kalenim pauzu ... tady jeden pozdrav od nas .) taky to u nas zaclo padat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Co jste včera chlastali? Matonnku se sirupem? vsechno hlavne pivo a rum a potom vodku+semtex zelenou a pak uz nic nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 taky to u nas zaclo padat! Tady ještě jedna,,,, Musim zas letet ,,tak se zatim mejte a pokud by se mi nepodarilo vratit ,,hodne zdaru do noveho pracovniho tydne ...., Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tady ještě jedna,,,, Musim zas letet ,,tak se zatim mejte a pokud by se mi nepodarilo vratit ,,hodne zdaru do noveho pracovniho tydne ...., Zdar cus letis na jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 parádní fotky ovi: koukám a příště pijem zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 parádní fotky ovi: koukám a příště pijem zelenou no muzem i zelenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ježiš...zelená? Ani zadarmo!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 zelená je právě paráda a já ji mnohem raději než rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Brrr...asi budu zvracet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ááále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Asi pujdu spáát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 mi povídej, nějaká únava nebo co, taky se jdu překulit na bok.¨ Brou s kobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Bobiku: Ty s tim noutasem chodiš i na WC ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 taky mam notas skoro na kazdym kroku u sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 zelena se da ale nesmi ji byt mnoho jinak boli hlava... tak jeste GS a taky pujdu ... dnes usnu jak parez.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ty krávo, žiju. Teda nejen já, ale i polovička. Už jsem v cajku, kdy to zopakujeme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ty krávo, žiju. Teda nejen já, ale i polovička. Už jsem v cajku, kdy to zopakujeme? zdarek pane! no neco dohodnem hned zejtra to bej nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 zdarek pane! no neco dohodnem hned zejtra to bej nemuze No ovšem jestli to bude jako tentokrát, tak se před tím musím kapánek promastit. Rumová smršť mi neudělala dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jasny - ono se to obcas vyplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak jsem z5 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jj opakovacka bude urcite byla prdel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 a hlavne hosi v lete machac!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 s tim ja pocitam!!!! s opakovackou i machacem jero-kde jsi se flakal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak asi brzo usnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 na me to jde hrozne asi pujdu taky chrapat jsem po tom sportu uplne utahanej. jj machac a narozeniny to bude spatna kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.