Únor 15, 200916 r s tim ja pocitam!!!! s opakovackou i machacemjero-kde jsi se flakal? Byl jsem jeste domerit par veci u sousedky k dodelani .... No a potom se stavila jedn znama,tak sme poklabosili ...
Únor 16, 200916 r zdarek panove - tak mi to tak trochu i tady u nas pripomina sobotni Vitkovice.... snih snih a vsude jen snih
Únor 16, 200916 r No nazdar, nestacim se divit. Boleslav pod snehem. Jinak Baui, tech narozenin ja se asi ucastnit nebudu, jak to tak posloucham ?
Únor 16, 200916 r zdarek pane - neboj to mi o tom chlastu jen kecame... ve skutecnosti se ho bojime Jo jo, to je jasný jsem rád, že tu sobotu také znám jen z vyprávění ... Jen nevím, odkdy se z vyprávění o alkoholickém dýchánku dělá špatně ... Upraveno Únor 16, 200916 r od Dimi-Dimi
Únor 16, 200916 r Jen nevím, odkdy se z vyprávění o alkoholickém dýchánku dělá špatně ... :smich: bylo to vypravene az moc detajlne
Únor 16, 200916 r Ty voe tady uz snezi celej tejden Fakt balada ... uz sou jako hodne slusny zaveje !
Únor 16, 200916 r :smich: bylo to vypravene az moc detajlne o to určitě bude ten pravý důvud .... ale já zase jen tak kecám, však on Baui móóóc dobře ví
Únor 16, 200916 r ja byl v sobotu kousek od Vitkovic a chumelilo celej den... pekne zapadany a to ma byt takhle celej tejden....
Únor 16, 200916 r o to určitě bude ten pravý důvud .... ale já zase jen tak kecám, však on Baui móóóc dobře ví tak to jenom a jenom dobre...
Únor 16, 200916 r Jinak tady Ovidius něco hledá ... myslím, že nahlížel do panáčka, jestli mu tam toho nedali málo ... ale snad v pořádku Upraveno Únor 16, 200916 r od Dimi-Dimi
Únor 16, 200916 r stahnu teda taky fotky do PC a nahodim sem.... No myslel jsem si to, ale napsal raději foneticky, nýbrž bych nerad byl za chytrého vola ... Upraveno Únor 16, 200916 r od Dimi-Dimi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.