Jero Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 s tim ja pocitam!!!! s opakovackou i machacemjero-kde jsi se flakal? Byl jsem jeste domerit par veci u sousedky k dodelani .... No a potom se stavila jedn znama,tak sme poklabosili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak ok ted definitivne - cus uz spim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tady se jeste nechrape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tjoooo v MB nakydalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Bre rano ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdarek panove - tak mi to tak trochu i tady u nas pripomina sobotni Vitkovice.... snih snih a vsude jen snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No nazdar, nestacim se divit. Boleslav pod snehem. Jinak Baui, tech narozenin ja se asi ucastnit nebudu, jak to tak posloucham ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdarek pane - neboj to mi o tom chlastu jen kecame... ve skutecnosti se ho bojime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) zdarek pane - neboj to mi o tom chlastu jen kecame... ve skutecnosti se ho bojime Jo jo, to je jasný jsem rád, že tu sobotu také znám jen z vyprávění ... Jen nevím, odkdy se z vyprávění o alkoholickém dýchánku dělá špatně ... Editováno: 16. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jen nevím, odkdy se z vyprávění o alkoholickém dýchánku dělá špatně ... :smich: bylo to vypravene az moc detajlne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ty voe tady uz snezi celej tejden Fakt balada ... uz sou jako hodne slusny zaveje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 :smich: bylo to vypravene az moc detajlne o to určitě bude ten pravý důvud .... ale já zase jen tak kecám, však on Baui móóóc dobře ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ja byl v sobotu kousek od Vitkovic a chumelilo celej den... pekne zapadany a to ma byt takhle celej tejden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 o to určitě bude ten pravý důvud .... ale já zase jen tak kecám, však on Baui móóóc dobře ví tak to jenom a jenom dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) Jinak tady Ovidius něco hledá ... myslím, že nahlížel do panáčka, jestli mu tam toho nedali málo ... ale snad v pořádku Editováno: 16. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ty brdo mi do toho neco spadlo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Další hledač ... jinak kolega pana Ovidia, "KABI" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 stahnu teda taky fotky do PC a nahodim sem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Další hledač ... jinak kolega pana Ovidia, "KABI" presne tak - pise se Cabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jóóó chlapče tady ti bylo jestě do smíchu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) stahnu teda taky fotky do PC a nahodim sem.... No myslel jsem si to, ale napsal raději foneticky, nýbrž bych nerad byl za chytrého vola ... Editováno: 16. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 takze fotky hnusny pze to je foceny N70kou ale jsou jasne citelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jéééé fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a zapomel jsem na nasi rumenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Luke sel do lesa a ani nevim jestli se dokazal vratit... : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.