Únor 16, 200916 r Dobré jitro.... no koukam ze se to vydarilo i u vas .... ridit asi budu schopnej nejdriv se stredu. Heh, pyramida ... to je mi povedomi... no fuj ...
Únor 16, 200916 r luke šel do lesa, ale po chvilce se vracel domů na velkou a pak zase na cestu a pak si vzpoměl, že nechal zapnutou žehličku, se furt vracel
Únor 16, 200916 r Dobré jitro.... no koukam ze se to vydarilo i u vas .... ridit asi budu schopnej nejdriv se stredu. Heh, pyramida ... to je mi povedomi... no fuj ... cus - no to vis u nas se vzdy zadari a to jeste nebyl zdaleka konec
Únor 16, 200916 r luke šel do lesa, ale po chvilce se vracel domů na velkou a pak zase na cestu a pak si vzpoměl, že nechal zapnutou žehličku, se furt vracel jj chudak - kdyby to udelal rovnou... tak se nemusel takhle huntovat
Únor 16, 200916 r cus - no to vis u nas se vzdy zadari a to jeste nebyl zdaleka konec No a jak ste dopadli ... ja ti to covece zalomil nejak brzo kolem jedny uz sem chrupkal
Únor 16, 200916 r jj chudak - kdyby to udelal rovnou... tak se nemusel takhle huntovat on to dělal asi schválně
Únor 16, 200916 r on to dělal asi schválně Ty krávo, tak Luke je sebetrýznitel, jo? Upraveno Únor 16, 200916 r od Dimi-Dimi
Únor 16, 200916 r No pěkný pěkný ... já se fakt toho "příště" bojím už teď .. Upraveno Únor 16, 200916 r od Dimi-Dimi
Únor 16, 200916 r No a jak ste dopadli ... ja ti to covece zalomil nejak brzo kolem jedny uz sem chrupkal no ty brdo ja tak mezi 2-3 jsem sel z diziny a Baurak tam jeste zustaval s novu kamaradkou vic nevim...
Únor 16, 200916 r no ty brdo ja tak mezi 2-3 jsem sel z diziny a Baurak tam jeste zustaval s novu kamaradkou vic nevim... já mel hoďku náskok ... lámal jsem to do sebe už od šesti )) A kde ze ste to byli ?
Únor 16, 200916 r já mel hoďku náskok ... lámal jsem to do sebe už od šesti )) A kde ze ste to byli ? No nejprve restaurace Rozvoj ... dobře se tam pije .... ne že néééé ........pokračování restaurace a disco Koliba cca 200m odtamtud
Únor 16, 200916 r já mel hoďku náskok ... lámal jsem to do sebe už od šesti )) A kde ze ste to byli ? MB-nejdriv Rozvoj potom Koliba..
Únor 16, 200916 r a buh vi s cim jeste co? Hele v tom já nejedu ... ty krávo, ale na tom parketě co jsme předváděli ..
Únor 16, 200916 r Hele v tom já nejedu ... ty krávo, ale na tom parketě co jsme předváděli .. no to ti nepovim pze to nevim ale asi ok ne? lol
Únor 16, 200916 r ovi jestli byl nějakej průser a nepamatuješ si to, tak by jsi měl blbej pocit ne to bylo asi v poho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.