O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no jinak doufam ze Baurak taky dorazi s foteckama... a kdo jeste fotil? nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No rostlo to rostlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dobré jitro.... no koukam ze se to vydarilo i u vas .... ridit asi budu schopnej nejdriv se stredu. Heh, pyramida ... to je mi povedomi... no fuj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 luke šel do lesa, ale po chvilce se vracel domů na velkou a pak zase na cestu a pak si vzpoměl, že nechal zapnutou žehličku, se furt vracel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dobré jitro.... no koukam ze se to vydarilo i u vas .... ridit asi budu schopnej nejdriv se stredu. Heh, pyramida ... to je mi povedomi... no fuj ... cus - no to vis u nas se vzdy zadari a to jeste nebyl zdaleka konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 luke šel do lesa, ale po chvilce se vracel domů na velkou a pak zase na cestu a pak si vzpoměl, že nechal zapnutou žehličku, se furt vracel jj chudak - kdyby to udelal rovnou... tak se nemusel takhle huntovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 cus - no to vis u nas se vzdy zadari a to jeste nebyl zdaleka konec No a jak ste dopadli ... ja ti to covece zalomil nejak brzo kolem jedny uz sem chrupkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jj chudak - kdyby to udelal rovnou... tak se nemusel takhle huntovat on to dělal asi schválně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Bobe a co to bylo za spanilou jízdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) on to dělal asi schválně Ty krávo, tak Luke je sebetrýznitel, jo? Editováno: 16. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) No pěkný pěkný ... já se fakt toho "příště" bojím už teď .. Editováno: 16. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No a jak ste dopadli ... ja ti to covece zalomil nejak brzo kolem jedny uz sem chrupkal no ty brdo ja tak mezi 2-3 jsem sel z diziny a Baurak tam jeste zustaval s novu kamaradkou vic nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 takovej večírek rumovej mejdánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ty krávo, tak Luke je sebetríznitel, jo? presne tak on se rad nici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 takovej večírek rumovej mejdánek setkani OC s rumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 setkani OC s rumem Jo a taky s vínem, pivem a vodkou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no ty brdo ja tak mezi 2-3 jsem sel z diziny a Baurak tam jeste zustaval s novu kamaradkou vic nevim... já mel hoďku náskok ... lámal jsem to do sebe už od šesti )) A kde ze ste to byli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jo a taky s vínem, pivem a vodkou .... a buhvi s cim jeste co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 já mel hoďku náskok ... lámal jsem to do sebe už od šesti )) A kde ze ste to byli ? No nejprve restaurace Rozvoj ... dobře se tam pije .... ne že néééé ........pokračování restaurace a disco Koliba cca 200m odtamtud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 já mel hoďku náskok ... lámal jsem to do sebe už od šesti )) A kde ze ste to byli ? MB-nejdriv Rozvoj potom Koliba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a buh vi s cim jeste co? Hele v tom já nejedu ... ty krávo, ale na tom parketě co jsme předváděli .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Hele v tom já nejedu ... ty krávo, ale na tom parketě co jsme předváděli .. no to ti nepovim pze to nevim ale asi ok ne? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ovi jestli byl nějakej průser a nepamatuješ si to, tak by jsi měl blbej pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No kuci... trochu z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ovi jestli byl nějakej průser a nepamatuješ si to, tak by jsi měl blbej pocit ne to bylo asi v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.