Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ty voe ... jeste ze me bolej zada a nebyl sem ... kdyz vidim tu pyramidu co Vam tam roste na stole ;)

velka skoda ze jsi nedorazil... jsi mohl pridat do ty pyramidy :) a to jich bylo nekolik.. :) jako v Egypte :))

Vloženo
kdž čtu, že jsi tam nechal játra, tak je to i dobře :p

kurva, hlad už velikej :(

vcera sem zral k veceru jak prase tak dnes sem si rekl, ze od rana do obeda ani tuk a az ten obed.... takze od rana jsem nemel jeste ani rohlik a uz je hlad nesnesitelnej.... ale ja to vydrzim.... :help::kuk:

Vloženo
Zdravíčko přátelé

koukám pánové se hodně bavili. Přemýšlím jestli není dobře, že jsem nebyl lol

cus!!

nene chyba! akce byla velika jako cela Afrika :) a s tema pyramidama :)

Vloženo
to jsme na tom stejně, taky jsem měl večer žravou a dnes jen piju vodu :help:

ještě 15 minut a jdu

Hele vy tam mate nejakou celozaavodku bo co???

Se nedivim... sobota to vam bylo blbe co ? :) Nedele vecer zrava :))) a ted mame hladika :)

Vloženo
cus!!

nene chyba! akce byla velika jako cela Afrika :) a s tema pyramidama :)

no v době kdy vy jste pyramidovali já si užíval volantu po cestě dom, ale udělal jsem si rekord z Rozvadova lollol

příště jdu s Váma ;)

Vloženo
no v době kdy vy jste pyramidovali já si užíval volantu po cestě dom, ale udělal jsem si rekord z Rozvadova lollol

příště jdu s Váma ;)

si jel jako zvire vid? no akce se pry bude opakovat z toho duvodu, ze jsme se moc nezridili... :) tak priste :)

Vloženo

zdárek ve spolek...tak už taky workuju,ale taky se už nějak těším naoběd...jak máte v MB? tady v Pze od rána padá..ale viděl bych to tak na 2cm..takže kalamita :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...