Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jak to tak pročítám nazpět tak to byla asi hodně košér akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Cauwec Chlapaci koukam,ze stale nasavate :D Dneska teda stavani na hovno kouknu z okna a ta nadilka no jeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ty voe ... jeste ze me bolej zada a nebyl sem ... kdyz vidim tu pyramidu co Vam tam roste na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no zase uplne porad ne.. jen obcas.... jinak u nas jsou jen vymazleny akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to byl omyl, ty panáky byly jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ty voe ... jeste ze me bolej zada a nebyl sem ... kdyz vidim tu pyramidu co Vam tam roste na stole velka skoda ze jsi nedorazil... jsi mohl pridat do ty pyramidy a to jich bylo nekolik.. jako v Egypte ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to byl omyl, ty panáky byly jinam. to je vsem jasny, ale kdyz uz to tam polozil tak ste neodolali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 mám hlad dnes jdem na jídlo už v 11 k ukrajince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to je vsem jasny, ale kdyz uz to tam polozil tak ste neodolali a taky si pamatuju na jednoho vylitýho panáka na stole, to bylo škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 mám hlad dnes jdem na jídlo už v 11 k ukrajince Alespoň něco... stará mi připravila jatýrka s omáčkou a rejžíčkou a já idiot to nechal doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 mám hlad dnes jdem na jídlo už v 11 k ukrajince pak mi rekni co ma-taky se mi dnes k ni chce! a hlad mam jak nevim co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a taky si pamatuju na jednoho vylitýho panáka na stole, to bylo škody tak to mas recht! sem si malem pobrecel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Alespoň něco... stará mi připravila jatýrka s omáčkou a rejžíčkou a já idiot to nechal doma ojojojoj no to jsi tomu dal.. takze o hladu dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 kdž čtu, že jsi tam nechal játra, tak je to i dobře kurva, hlad už velikej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ojojojoj no to jsi tomu dal.. takze o hladu dnes toho bohdá nebude abych zustal vo hladu .... asi vetnamec - hlad mam co sem si sednul .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 kdž čtu, že jsi tam nechal játra, tak je to i dobře kurva, hlad už velikej vcera sem zral k veceru jak prase tak dnes sem si rekl, ze od rana do obeda ani tuk a az ten obed.... takze od rana jsem nemel jeste ani rohlik a uz je hlad nesnesitelnej.... ale ja to vydrzim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to jsme na tom stejně, taky jsem měl večer žravou a dnes jen piju vodu ještě 15 minut a jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Zdravíčko přátelé koukám pánové se hodně bavili. Přemýšlím jestli není dobře, že jsem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to jsme na tom stejně, taky jsem měl večer žravou a dnes jen piju vodu ještě 15 minut a jdu ja o hodinu dele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Zdravíčko přátelékoukám pánové se hodně bavili. Přemýšlím jestli není dobře, že jsem nebyl cus!! nene chyba! akce byla velika jako cela Afrika a s tema pyramidama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to jsme na tom stejně, taky jsem měl večer žravou a dnes jen piju vodu ještě 15 minut a jdu Hele vy tam mate nejakou celozaavodku bo co??? Se nedivim... sobota to vam bylo blbe co ? Nedele vecer zrava )) a ted mame hladika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 cus!!nene chyba! akce byla velika jako cela Afrika a s tema pyramidama no v době kdy vy jste pyramidovali já si užíval volantu po cestě dom, ale udělal jsem si rekord z Rozvadova příště jdu s Váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jaky si to udelas takovy to mas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no v době kdy vy jste pyramidovali já si užíval volantu po cestě dom, ale udělal jsem si rekord z Rozvadova příště jdu s Váma si jel jako zvire vid? no akce se pry bude opakovat z toho duvodu, ze jsme se moc nezridili... tak priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdárek ve spolek...tak už taky workuju,ale taky se už nějak těším naoběd...jak máte v MB? tady v Pze od rána padá..ale viděl bych to tak na 2cm..takže kalamita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.