O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdárek ve spolek...tak už taky workuju,ale taky se už nějak těším naoběd...jak máte v MB? tady v Pze od rána padá..ale viděl bych to tak na 2cm..takže kalamita zdarek! no v MB taky chumelenice a zzzima a snehu vic jak 2 cm... uvidime jak bude celej tejden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 si jel jako zvire vid? no akce se pry bude opakovat z toho duvodu, ze jsme se moc nezridili... tak priste decentně, jsem byl rozjetej z Německa tak příště se zřídíme, koukám, že to bylo jen decentně když z toho Bobajz nemá chřipku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdarek!no v MB taky chumelenice a zzzima a snehu vic jak 2 cm... uvidime jak bude celej tejden... doufám, že líp, dálnice byla hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jsem jel raději dneska sockou do práce Ikdyž mi sníh nevadí, tak bych nerad přišel k nějaké ujmé na autě od nějakého šikovného pražáka na letňákách Ale co jsem tak ráno koukal na auto tak se mi ten kombík nějak prodloužil o pár centimetrů díky sněhové navěji...vypadalo to zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 decentně, jsem byl rozjetej z Německa tak příště se zřídíme, koukám, že to bylo jen decentně když z toho Bobajz nemá chřipku to vis prece se nezridime o vejkendu ) co bychom z toho volna meli... to radeji v tejdnu - to je lepsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 panove pocasi na tento tejden pro okres MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 panove pocasi na tento tejden pro okres MB kua, já měl zůstat na těch horách, tam byla jen zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jako už by si to mohlo trochu sednout ... takovejch + 10 by mi stačilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To už se těším tak na květen červen až to bude jen na kraťasy a triko Ta zima mě nějak nebere, pokud zrovna nejsem někde na horách na lyžovačce..letos ale lyžovačku v Itálii ač nerad vynechávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ja hlavne chci aby nebylo mokro a nesolilo se... +- 15% a letni pneu by stacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 snih a mraz mi nevadi ale tam kde se da lyzovat a vydrzi - zde je to uplne na....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak ještě dodadet ... přehlidka opilých ksichtů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Kvalitu fotek omlouvá snad jedině stav fotografa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Kvalitu fotek omlouvá snad jedině stav fotografa To jsi řekl moc hezky ... děkuji za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ty kraavo ja sem vylitej a zrovna mrknam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ty kraavo ja sem vylitej a zrovna mrknam jako konev pane, jako konev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 snih a mraz mi nevadi ale tam kde se da lyzovat a vydrzi - zde je to uplne na....... moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Nio asi to bylo zajímavé ta vaše jízda Příště si sebou vemte trubičky a kdo bude nejvíc zelenej tak vyhrává a platí další rundu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no pěkný, panáčkové pěkný. Dimi, proč je to tak rozmazaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jako konev pane, jako konev lip bych to neprirovnal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no pěkný, panáčkové pěkný. Dimi, proč je to tak rozmazaný? vypnul stabilizator ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Nio asi to bylo zajímavé ta vaše jízda Příště si sebou vemte trubičky a kdo bude nejvíc zelenej tak vyhrává a platí další rundu nene digital jedine digital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no pěkný, panáčkové pěkný. Dimi, proč je to tak rozmazaný? Oni kluci vykonávali takové nekoordinované pohyby, že je nešlo vůbec blejsknout ... tak alespoň takhle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Oni kluci vykonávali takové nekoordinované pohyby, že je nešlo vůbec blejsknout ... tak alespoň takhle ... :smich: mrknete jetse na stranu 366 myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdravim panove :-) taky kouknu na fotky a neco hahodim :-) jinak Dimi na ty narozeniny potom samozrejme dorazis to je jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.