Leden 7, 200916 r no uplne nemuzu mluvit - luxus - a za 2 hodky bych klidne mohl pokracovat!! Třeba bude nejaka svačinka .) ...
Leden 7, 200916 r hele parada - zelnacka s klobasou + vypecky,knedlik a kombinace spenatu se zelim...... pivko..... tak to bych si nechal taky líbit
Leden 7, 200916 r snížili jsme výrobu, na skladový zásoby nemůžem, páč nemáme tak velký sklady Hmm hmm, takže taky žádná výhra. Kamož koupil za 30 mega lisovnu plastů v Bechyni a teď ji musel zavřít a lidem na odstupným vyplatil 38 mega... A to se vyplatí...
Leden 7, 200916 r Hmm hmm, takže taky žádná výhra. Kamož koupil za 30 mega lisovnu plastů v Bechyni a teď ji musel zavřít a lidem na odstupným vyplatil 38 mega... A to se vyplatí... A dopr*ele práce
Leden 7, 200916 r Bechyně, můj domov. TZo jsem nevěděl, že tam máme lisovnu plastů. Nevíš kde jí koupil??
Leden 7, 200916 r Bechyně, můj domov. TZo jsem nevěděl, že tam máme lisovnu plastů. Nevíš kde jí koupil?? Podrobnosti bohužel nevím...
Leden 7, 200916 r Bechyně, můj domov. TZo jsem nevěděl, že tam máme lisovnu plastů. Nevíš kde jí koupil?? Upraveno Leden 7, 200916 r od Jeronymo
Leden 7, 200916 r Je to mazec kdyz vrazis tolik penez do neceho u ceho sdi myslis,ze se ti to vrati a dup,konečná ...
Leden 7, 200916 r koukám Jery, už jsem přemýšlel kde to tam máme No taky koukam ,,jsem se ho zeptal pac v bechyni nekolikrat byl a rekl mi todle.,, pak se mi omluvil ,ze si to nasel na netu ,ale ze to ktomu nepatri .,,vůl jeden
Leden 7, 200916 r Kouknul jsem ted detailne na jednu z tech mych fotek a mam tam na gauči nekolik favoritu malych ,,nevite kde by se daly sehnat ?
Leden 7, 200916 r Hmm hmm, takže taky žádná výhra. Kamož koupil za 30 mega lisovnu plastů v Bechyni a teď ji musel zavřít a lidem na odstupným vyplatil 38 mega... A to se vyplatí... ty woe, dobrá palba! to u nás to snad tak hrozný nebude, jen Škodovka pořád snižuje počet vyrobených aut, takže z původních 520 to spadlo už na 430tisíc a možná to ještě dolů půjde u nás už jsou zrušený pátky..
Leden 7, 200916 r kam se vsichni podeli? to jsou jeste jeste na O ? ja uz zase zacinam mit chut... No já občas odbíhám...
Leden 7, 200916 r sem si dneska dojel pro oběd do Bondy - svačinka z Billy achjo, nejradši už bych vypad domů, čeká mě tam druhej pokus z domácí pekárny, kterou dostala mladá k Vánocům, včera se nějak nezadařilo a upeklo nám to beton
Leden 7, 200916 r kam se vsichni podeli? to jsou jeste jeste na O ? ja uz zase zacinam mit chut... děláš občas něco jnýho, než že chodíš na svačinky??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.