Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no uplne nemuzu mluvit - luxus - a za 2 hodky bych klidne mohl pokracovat!! Třeba bude nejaka svačinka .) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj kuci Ahoj lásko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hele parada - zelnacka s klobasou + vypecky,knedlik a kombinace spenatu se zelim...... pivko..... tak to bych si nechal taky líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj kuci Čau čau Jak se mame ? .... co synátor,jak pokračuje s malovanim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 snížili jsme výrobu, na skladový zásoby nemůžem, páč nemáme tak velký sklady Hmm hmm, takže taky žádná výhra. Kamož koupil za 30 mega lisovnu plastů v Bechyni a teď ji musel zavřít a lidem na odstupným vyplatil 38 mega... A to se vyplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Hmm hmm, takže taky žádná výhra. Kamož koupil za 30 mega lisovnu plastů v Bechyni a teď ji musel zavřít a lidem na odstupným vyplatil 38 mega... A to se vyplatí... A dopr*ele práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bechyně, můj domov. TZo jsem nevěděl, že tam máme lisovnu plastů. Nevíš kde jí koupil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bechyně, můj domov. TZo jsem nevěděl, že tam máme lisovnu plastů. Nevíš kde jí koupil?? Podrobnosti bohužel nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ale i tak je to hrůza, když už něco někdo koupí a pak to musí zavřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Bechyně, můj domov. TZo jsem nevěděl, že tam máme lisovnu plastů. Nevíš kde jí koupil?? Editováno: 7. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Je to mazec kdyz vrazis tolik penez do neceho u ceho sdi myslis,ze se ti to vrati a dup,konečná ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 koukám Jery, už jsem přemýšlel kde to tam máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 koukám Jery, už jsem přemýšlel kde to tam máme No taky koukam ,,jsem se ho zeptal pac v bechyni nekolikrat byl a rekl mi todle.,, pak se mi omluvil ,ze si to nasel na netu ,ale ze to ktomu nepatri .,,vůl jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 nenaděláš nic, ale sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 nenaděláš nic, ale sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo jn ,to je fakt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 co by jssme tady pak dělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Kouknul jsem ted detailne na jednu z tech mych fotek a mam tam na gauči nekolik favoritu malych ,,nevite kde by se daly sehnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Třeba bude nejaka svačinka .) ... to bude muset byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Hmm hmm, takže taky žádná výhra. Kamož koupil za 30 mega lisovnu plastů v Bechyni a teď ji musel zavřít a lidem na odstupným vyplatil 38 mega... A to se vyplatí... ty woe, dobrá palba! to u nás to snad tak hrozný nebude, jen Škodovka pořád snižuje počet vyrobených aut, takže z původních 520 to spadlo už na 430tisíc a možná to ještě dolů půjde u nás už jsou zrušený pátky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kam se vsichni podeli? to jsou jeste jeste na O ? ja uz zase zacinam mit chut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kam se vsichni podeli? to jsou jeste jeste na O ? ja uz zase zacinam mit chut... No já občas odbíhám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 sem si dneska dojel pro oběd do Bondy - svačinka z Billy achjo, nejradši už bych vypad domů, čeká mě tam druhej pokus z domácí pekárny, kterou dostala mladá k Vánocům, včera se nějak nezadařilo a upeklo nám to beton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kam se vsichni podeli? to jsou jeste jeste na O ? ja uz zase zacinam mit chut... děláš občas něco jnýho, než že chodíš na svačinky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 děláš občas něco jnýho, než že chodíš na svačinky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.