Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 :smich: mrknete jetse na stranu 366 myslim tam ať raději nikdo nekouká ... nebo mi podepište papír, že je to na vlastní nebezpečí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tam ať raději nikdo nekouká ... nebo mi podepište papír, že je to na vlastní nebezpečí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdravim panove :-)taky kouknu na fotky a neco hahodim :-) jinak Dimi na ty narozeniny potom samozrejme dorazis to je jasny a hele kouzelník Jiřík ... zase vykouzlíš s panem asistentem Ovidiem 12 vodek, pro tři osoby, naráz ... a jen s jedním bejkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Oni kluci vykonávali takové nekoordinované pohyby, že je nešlo vůbec blejsknout ... tak alespoň takhle ... Kuci ale příště asi na stativ ... ať z toho my ostatní taky něco máme néééé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdravim panove :-)taky kouknu na fotky a neco hahodim :-) jinak Dimi na ty narozeniny potom samozrejme dorazis to je jasny zdarek pane!!! hazej to sem za 20 min. jdu na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Kuci ale příště asi na stativ ... ať z toho my ostatní taky něco máme néééé ? clovece stativ na mobila ... nevim nevim ... jak handsfree na foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a hele kouzelník Jiřík ... zase vykouzlíš s panem asistentem Ovidiem 12 vodek, pro tři osoby, naráz ... a jen s jedním bejkem? to bylo rozumny ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zdarek pane!!! hazej to sem za 20 min. jdu na O jako na OO ... to se z toho jdeš ještě posrat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a hele kouzelník Jiřík ... zase vykouzlíš s panem asistentem Ovidiem 12 vodek, pro tři osoby, naráz ... a jen s jedním bejkem? jej to bych si jeste mel pamatovat? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jako na OO ... to se z toho jdeš ještě posrat, ne? nene uz ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to bylo rozumny ne?? ohromně ... ještě, že jsem to přebil dvěma redbullama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to bylo rozumny ne?? si myslim presne nas styl - a akorat to bodlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 proste ste chlastali jak prokopnuty a ja vas brzdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jej to bych si jeste mel pamatovat? :smich: hele já zasklívám zasklívám ... ale po Rozvoji už si toho moc nepamatuji ... holt byli jsme na rozvoji, tak jsme se rozvinuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Woe vy jste s prominutím hovada takhle chlastat... tfuj styďte se Ještě že jsem abstinent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 hele já zasklívám zasklívám ... ale po Rozvoji už si toho moc nepamatuji ... holt byli jsme na rozvoji, tak jsme se rozvinuly priste budem rozvinutejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak neco malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Woe vy jste s prominutím hovada takhle chlastat... tfuj styďte se Ještě že jsem abstinent vzdyt mi se taky stydime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a doprdele fotky z koliby.... tak to teda rikam ze fakt nevim ze jste tam jeste fotili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 si myslim presne nas styl - a akorat to bodlo presne, tak jak to mame natrenovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ovi: dnes jednoynačně ukrajnka, má směs v bramboráku, lae ya yvážení stojí poslední položka jídelníčku něco ukrajinskýho (bramborákový těsto a mletý maso, takový palačinky jakoby) a vedle v cukrárně špička a štafetka, moc dobré. Se zase loučím, jedu si do škodovka pro práci na 14 dní, ble. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 co tam dela 11 vodek kdyz jsme na baru byli asi 4? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a doprdele fotky z koliby.... tak to teda rikam ze fakt nevim ze jste tam jeste fotili jj fotili, nekuracky parket si taky pamatujes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ovi: dnes jednoynačně ukrajnka, má směs v bramboráku, lae ya yvážení stojí poslední položka jídelníčku něco ukrajinskýho (bramborákový těsto a mletý maso, takový palačinky jakoby)a vedle v cukrárně špička a štafetka, moc dobré. Se zase loučím, jedu si do škodovka pro práci na 14 dní, ble. zkusime uvidime - zatim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Teď mi tak došlo, že jsem tam dělal do jedné barmany ... říkal jsem jí slečna SPARCO ... měla triko od Sparca ... pamatuje si to někdo? ... pak jsem zjistil, že to byla paní SPARCO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.