Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zdravim panove :-)

taky kouknu na fotky a neco hahodim :-)

jinak Dimi na ty narozeniny potom samozrejme dorazis to je jasny

a hele kouzelník Jiřík ... zase vykouzlíš s panem asistentem Ovidiem 12 vodek, pro tři osoby, naráz ... a jen s jedním bejkem?

Vloženo
Oni kluci vykonávali takové nekoordinované pohyby, že je nešlo vůbec blejsknout ... tak alespoň takhle ...

Kuci ale příště asi na stativ ... ať z toho my ostatní taky něco máme néééé ? :)

Vloženo
zdravim panove :-)

taky kouknu na fotky a neco hahodim :-)

jinak Dimi na ty narozeniny potom samozrejme dorazis to je jasny

zdarek pane!!!

hazej to sem za 20 min. jdu na O

Vloženo
a hele kouzelník Jiřík ... zase vykouzlíš s panem asistentem Ovidiem 12 vodek, pro tři osoby, naráz ... a jen s jedním bejkem?

jej to bych si jeste mel pamatovat? :smich: :smich:

Vloženo

Ovi: dnes jednoynačně ukrajnka, má směs v bramboráku, lae ya yvážení stojí poslední položka jídelníčku něco ukrajinskýho (bramborákový těsto a mletý maso, takový palačinky jakoby)

a vedle v cukrárně špička a štafetka, moc dobré.

Se zase loučím, jedu si do škodovka pro práci na 14 dní, ble.

Vloženo
Ovi: dnes jednoynačně ukrajnka, má směs v bramboráku, lae ya yvážení stojí poslední položka jídelníčku něco ukrajinskýho (bramborákový těsto a mletý maso, takový palačinky jakoby)

a vedle v cukrárně špička a štafetka, moc dobré.

Se zase loučím, jedu si do škodovka pro práci na 14 dní, ble.

zkusime uvidime - zatim!!

Vloženo

Teď mi tak došlo, že jsem tam dělal do jedné barmany ... říkal jsem jí slečna SPARCO ... měla triko od Sparca ... pamatuje si to někdo? ... pak jsem zjistil, že to byla paní SPARCO :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...