Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Teď mi tak došlo, že jsem tam dělal do jedné barmany ... říkal jsem jí slečna SPARCO ... měla triko od Sparca ... pamatuje si to někdo? ... pak jsem zjistil, že to byla paní SPARCO :D

no jasne to byla ta brunetka celkem hezka ;)

Vloženo

Ovi : na to ze si je brzil je divne ze mas nejvetsi okno :)

Zdebyl : tak jesli si abstinent... tak dame hohromady sokoliky z Prahy a vyrazime za kucima do MBcka muzes ridit co ty na to ? :)

Vloženo
Teď mi tak došlo, že jsem tam dělal do jedné barmany ... říkal jsem jí slečna SPARCO ... měla triko od Sparca ... pamatuje si to někdo? ... pak jsem zjistil, že to byla paní SPARCO :D

matne jen matne lol lol

Vloženo

Zdebyl : tak jesli si abstinent... tak dame hohromady sokoliky z Prahy a vyrazime za kucima do MBcka muzes ridit co ty na to ? :)

good idea

Vloženo

jen prijedte chlapci jen prijedte............ :smich: :smich: zajdem na caj...

Vloženo
si taky pamatuju nejake devcata na parkete.. lol ale proc co kdo a za kolik uz ne :smich:

jo tak to si zase pamatuju já, tak jsem vás do nich tlačil ... taková pěkná blondýnka na krátko ... slint slint ... a CABI ne a ne ... boha

Vloženo
jo tak to si zase pamatuju já, tak jsem vás do nich tlačil ... taková pěkná blondýnka na krátko ... slint slint ... a CABI ne a ne ... boha

cabi si nevidel na spicku bot natoz na bloncku :) a pak jeste brunetka ne?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...